به گزارش آتیهآنلاین به نقل از ایرنا، مرتضی حیدری قطبی با بیان اینکه پرداخت تسهیلات اشتغالزایی و مشاغل خانگی در استان از اواخر تیرماه سالجاری آغاز شد گفت: این تسهیلات تاکنون به ۷۸۷ طرح اشتغالزایی مددجویان زیرپوشش استان همدان پرداخت شده است.
وی افزود: سه هزار میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال تسهیلات جزو سه تبصره ۲ جزو چهار قانون بودجه سال ۱۴۰۳ برای هزار و ۷۰۰ طرح در سال جاری به استان همدان اختصاص یافته که توسط ۱۷ بانک عامل پرداخت می شود.
معاون کارآفرینی، اشتغال و توانمندسازی بهزیستی استان همدان بیان کرد: این تسهیلات در زمینههایی مانند قالیبافی، خیاطی، کشاورزی، خدماتی، صنعتی، کارگاهی، گلخانه، دامداری، نانوایی و آرایشگری به مددجویان شامل معلولان زیرپوشش، زنان سرپرست خانوار، بهبود یافتگان، افراد در معرض آسیبهای اجتماعی، فرزندان مستقل بهزیستی و کارفرمایان پرداخت می شود.
حیدری قطبی افزود: رویکرد و اولویت این اداره کل برای پرداخت تسهیلات اشتغالزایی زنان سرپرست خانوار است اما متقاضیان زن برای دریافت وام به دلیل نداشتن ضامن در این استان کم است.
وی تاکید کرد: تسهیلات اشتغالزایی برای توانمندسازی و خودکفایی مددجویان نهادهای حمایتی و افزایش اشتغالزایی است که متقاضیان به بانک های عامل معرفی و پس از گذراندن مراحل اداری وام برای آنان پرداخت خواهد شد.
معاون کارآفرینی، اشتغال و توانمندسازی بهزیستی استان همدان، پرداخت تسهیلات خود اشتغالی را یکی از اولویتهای مهم سازمان در راستای ایجاد اشتغال و ارائه خدمات به مددجویان برشمرد و بیان کرد: در سال جاری پرداخت تسهیلات به دانش آموختگان دانشگاهی زیر پوشش این نهاد و کارفرمایان در اولویت قرار دارد.
حیدری قطبی افزود: امسال نیز برنامههایی در راستای توانمندسازی و اشتغال مددجویان زیر پوشش بهزیستی دنبال خواهد شد که علاوه بر تسهیلات اشتغالزایی شامل پرداخت حق بیمه خویش فرمایی و پرداخت حق بیمه سهم کارفرمایی میشود.
وی با بیان اینکه کارفرمایان این استان با جذب مددجویان بهزیستی از تسهیلات ویژه بهره مند می شوند، گفت: تسهیلات ویژه با هدف افزایش انگیزه اجتماعی کارفرمایان بخشهای غیردولتی در به کارگیری و جذب نیروی انسانی از بین جامعه هدف بهزیستی پرداخت می شود.
حیدری قطبی ادامه داد: در همین راستا و با هدف حمایت از اشتغال معلولان و مددجویان بهزیستی، به کارفرمایانی که نسبت به جذب نیروی کار از جامعه معلولان و مددجویان زیرپوشش بهزیستی براساس قانون کار اقدام کنند، به ازای هر نیروی جذب شده یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال تسهیلات قرضالحسنه با کارمزد چهار درصد پرداخت می شود.
معاون کارآفرینی، اشتغال و توانمندسازی بهزیستی استان همدان با اشاره به مشوق های دیگر سازمان بهزیستی برای کارفرمایان گفت: همچنین اگر مددجوی به کار گرفته شده تا سه ماه نتواند کار را انجام دهد و برای کارفرما کارایی نداشته باشد غرامت جبران کارایی به کارفرما پرداخت می شود.
وی با اشاره به چشم انداز و ظرفیت کارآفرینی مددجویان استان در سال جاری، بیان کرد: سازمان بهزیستی با پرداخت حق بیمه سهم کارفرمایی مددجویان و معلولانی که با استفاده از تسهیلات کارفرمایی مشغول به کار شدهاند، نقش قابل توجهی در ایجاد اشتغال پایدار برای گروههای هدف دارد.
بر اساس آخرین آمار منتشر شده حدود یک سوم جمعیت استان همدان به صورت مستقیم و غیرمستقیم از خدمات حمایتی و درمانی سازمان بهزیستی بهره میبرند.
استان همدان حدود یک میلیون و ۷۵۰ هزار نفر جمعیت دارد.
نظر شما