به گزارش آتیهآنلاین به نقل از ایرنا، عبدالمجید دراهکی با بیان این مطلب گفت: تعهد امسال اداره کل آموزش فنی و حرفهای استان بوشهر برای آموزش متقاضیان چهار میلیون و ۸۰۰ هزار نفر ساعت است که نیمه نخست امسال ۲ میلیون و ۴۲۱ هزار نفر ساعت ثبت شده است.
وی افزود: ۴۵۱ تنوع دوره فنی و حرفهای در شش ماه نخست امسال در ۱۵ کارگاه با حضور ۱۴ هزار و ۶۲۶ نفر اجرایی شد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان بوشهر اضافه کرد: در شش ماه نخست امسال هشت دوره ویژه حاشیهنشینی شهرها، محیطهای واقعی کار ۳۶۱ دوره، ۳۶ کارگاه آموزشی در زندانها و ۱۷۳ دوره در پادگانهای نظامی و انتظامی تشکیل شده است.
دراهکی ادامه داد: کارگاههای آموزشی سیار و ثابت در شهرها و روستاها، جوار بین صنایع و کارگاهی، تحت پوشش نهادهای حمایتی و دانشگاههای این استان تشکیل شد که یکهزار و ۱۹۹ دوره در ۴۵۱ حرفه به جامعه هدف آموزشهای فنی و حرفهای ارائه شد.
وی یادآور شد: در نیمه نخست امسال ۳۴ دوره ویژه دانشجویان در ۲۴ حرفه با مشارکت ۴۸۷ نفر برگزار شد که ۶۶ هزار و ۶۵۸ نفر ساعت آموزش مهارتی ارائه شد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان بوشهر تعهد سالانه آموزش مهارتی دانشجویان استان را ۲۱۵ نفر ساعت اعلام و بیان کرد: در نیمه نخست امسال ۳۱ درصد عملکرد سالانه گروه هدف محقق شده است. همچنین نیمه نخست امسال به یکهزار ۴۷۶ دانشآموز استان بوشهر در قالب ۱۵۰ هزار نفر ساعت آموزش مهارتی ارائه شده است.
وی با بیان اینکه امسال در مجموع ۲۴۵ هزار نفر ساعت به دانشآموزان استان حرفهآموزی میشود ادامه داد: برای سربازان وظیفه در پادگانهای نظامی و انتظامی ۱۷۷ دوره مهارتی در قالب ۵۶۶ هزار نفر ساعت با حضور ۳ هزار و ۵۰۵ نفر تشکیل شد.
دراهکی بیان کرد: ۵۳۶ زندانی در استان بوشهر در ۳۱ دوره در زندانها ۷۶ هزار و ۸۰۰ نفر ساعت آموزش مهارتی ارائه شد.
وی آموزش به افراد معلول، زنان سرپرست خانواده، آسیبدیدگان اجتماعی، معتادین بهبودیافته، ساکنان مناطق روستایی، عشایری، زنان خانهدار، پناهندگان و اتباع خارجی، کودکان کار و خیابانی را از دیگر برنامهها در نیمه نخست امسال اعلام کرد و گفت: این مهارتها برای ورود به بازار کار در اختیار بنگاههای اقتصادی و دستگاههای اجرایی قرار میگیرد.
دراهکی یادآور شد: در این استان تعداد ۳۰۸ آموزشگاه دارای مجوز مهارتآموزی است.
وی اضافه کرد: این آموزشگاهها ۴۰ درصد تعهدات مورد نظر در عرصه مهارتآموزی شامل ۱۸۷ آموزشگاه در حوزه زنان، ۶۸ آموزشگاه در حوزه مردان و ۵۳ آموزشگاه به صورت دو منظوره فعالیت آموزشی ارائه میکنند.
وی ادامه داد: در نیمه نخست امسال ۶۱۳ کارگاه آموزش فنی و حرفهای در بخشهای مختلف فعال بود و در این مدت یکهزار و ۵۸۶ نفر در آزمون تخصصی پایان دوره قبول و موفق به کسب گواهینامه فنی و حرفهای شدند.
نظر شما