اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل در ۷۰ درصد از واحدهای تولیدی استان مازندران

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران گفت: بیش از ۷۰ درصد از واحدهای مشمول قانون کار در استان در راستای برقراری عدالت مزدی، طرح طبقه‌بندی مشاغل را اجرا کرده‌اند.

به گزارش آتیه‌آنلاین به نقل از روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مازندران، علی باقری در کارگاه آموزشی و تخصصی قوانین و مقررات کار که با حضور مدیرکل روابط کار، جبران خدمت و بیمه بیکاری وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی، رئیس گروه تدوین قوانین، مقررات و استاندارهای بین المللی کار این وزارتخانه در محل سالن هماهیش های هتل نارنجستان نور برگزار شد، با تبریک اقدام سپاه پاسداران در حمله موشکی به رژیم صهیونیستی گفت: اقدام مقتدرانه و تلافی‌جویانه غیور مردان سپاه همیشه سرافراز در حمله موشکی و پهپادی به اهداف نظامی رژیم غاصب صهیونیستی، پیروزی بزرگ و غرورآفرینی بود که نه تنها کام ملت ایران بلکه همه مسلمانان و آزادی‌خواهان جهان به ویژه مردم مظلوم فلسطین و غزه نستوه را شیرین کرد.

وی ضمن تبریک به تمامی همکاران و تقدیر تشکر از زحمات آنان در کسب مقام و رتبه اول مدیریت روابط کار در کشور برای دومین سال متوالی بیان کرد: استان مازندران دارای ۳۰ هیات تشخیص و ۲۵ هیات حل اختلاف است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران افزود: با تلاش همکاران حوزه روابط کار در سطح استان توانسته‌ایم میانگین زمان رسیدگی را به مدت ۲۰ روز کاهش دهیم.

وی ادامه داد: در سال گذشته برابر برنامه اعلامی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران ۳۰ واحد اقدام به انعقاد تهیه و اجرای طرح طبقه بندی مشاغل با دفاتر مشاوره فنی طرح مورد تایید وزارت کردند.

باقری بیان کرد: بیش از ۳۰ آیین‌نامه انضباط کار، ۲۰ پاداش افزایش تولید، حدود ۴۰۰ طرح خدماتی و حدود ۱۰۰ فقره صلاحیت برای شرکت‌های خدماتی تامین‌کننده نیروی انسانی در دستگاه‌های اجرایی و شرکت‌های دولتی صادر شده است.

وی افزود: بیش از ۷۰ درصد از واحدهای مشمول قانون کار در استان در راستای برقراری عدالت مزدی طرح طبقه‌بندی مشاغل را اجرا کرده‌اند.

مدیر روابط کار اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی مازندران نیز در این کارگاه آموزشی گفت: بیش از ۱۱۷ هزار کارگاه مشمول قانون کار و ۷۲۰ هزار بیمه شده تأمین اجتماعی در استان داریم.

حامد رضوانی با اشاره به اینکه با برگزاری کارگاه‌های آموزشی قانون کار توانسته‌ایم مدت زمان رسیدگی به شکایات در مراجع حل اختلاف کار را به ۲۰ روز کاهش دهیم، بیان کرد: این میزان از میانگین کشوری پایین‌تر است.

وی افزود: در راستای برقراری عدالت مزدی نیز در سال گذشته بیش از ۳۰ کارگاه و بیش از ۳۰ هزار کارگر از مزایای طرح طبقه‌بندی مشاغل برخوردار شدند.

این کارگاه آموزشی با هدف موضوعات بررسی قوانین و مقررات کار، آیین دادرسی کار، دستورالعمل‌های صادره و نظریه‌های مشورتی صادره توسط اداره کل روابط کار جبران خدمت و بیمه بیکاری وزارت متبوع برگزار شد، مدیرکل روابط کار و جبران خدمت وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی به اتفاق جاهد به تدریس مباحث تخصصی حوزه مراجع حل اختلاف پرداختند.

کد خبر: 74598

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 6 + 2 =