به گزارش آتیهآنلاین به نقل از ایرنا، محمد قادری احسانپور با بیان اینکه این سازمان تعداد ۲ هزار و ۵۱۳ سالمند زن و هزار و ۷۲۲ سالمند مرد را زیرپوشش قرار داده است بیان کرد: خدمات مستمر و غیرمستمر این سازمان شامل حق پرستاری، مستمری و توزیع لوازم توانبخشی است.
وی ادامه داد: ۶۰۰ سالمند این استان در مراکز روزانه، شبانهروزی، خانه کوچک میان راهی و طرح توانمندسازی از خدمات ویژه بهزیستی بهرهمند هستند.
معاون امور توانبخشی بهزیستی استان همدان گفت: سه مرکز روزانه سالمندان در شهرهای همدان (۲ مرکز) و بهار فعال است که تعداد سالمندان مقیم این مراکز نیز ۲۸۰ نفر هستند و ۱۸۰ نفر در طرحهای توانمند سازی سالمندان از ما خدمت می گیرند.
قادری احسانپور افزود: در این مراکز خدمات مختلف پزشکی، توانبخشی، پرستاری و طرحهای توانمندسازی با هدف افزایش توانمندی و مشارکت فرد سالمند در جامعه و برنامههای فرهنگی اجتماعی اجرا می شود.
وی با تاکید بر اینکه فعالیت مراکز روزانه سالمندی فقط نگهداری نیست و نگهداری در مراکز شبانهروزی اتفاق میافتد گفت: در این مراکز به ارتقای توانمندیهای سالمندان توجه می شود، در واقع سالمندان بهرهمند از خدمات این مراکز، آن دسته از سالمندانی هستند که خانواده آنها به دلیل مشغله محدودیت هایی برای نگهداری و مراقبت از سالمند در منزل دارند یا سالمند به دلیل کهولت سن یا به علت بیماری های مختلف با محدودیتهایی مواجه است.
معاون امور توانبخشی بهزیستی استان همدان بیان کرد: هم اکنون ۳۲۰ سالمند در چهار مرکز شبانهروزی سالمندان در همدان (۲ مرکز)، ملایر و سامن نگهداری میشوند.
قادری احسانپور افزود: در مراکز شبانه روزی سالمندان مراقبتهای پرستاری، پزشکی، روانپزشکی، مراقبتهای تخصصی دوره ای، خدمات توانبخشی، فیزیوتراپی برحسب نیاز هر سالمند، کاردرمانی، گفتار درمانی، تربیت بدنی، ورزش، کلاسهای روانشناسی و دریافت داروهای مورد نیاز ارائه می شود.
وی ادامه داد: کارشناس تغذیه در مراکز شبانهروزی براساس وضعیت جسمی هر سالمند و مشکلات خاص وی رژیم غذایی خاص تعریف میکند و برحسب نیاز یا هفتهای ۲ بار استحمام دارند و یک مراقب از هر ۶ سالمند نگهداری می کند.
نظر شما