به گزارش آتیهآنلاین به نقل از روابط عمومی مدیریت درمان تامین اجتماعی استان اصفهان، مدیر درمان تامین اجتماعی استان اصفهان ضمن گرامیداشت هفته وحدت و میلاد با سعادت پیامبر اکرم (ص) و امام جعفر صادق (ع) با حضور در کمیته بیمه و درمان خانه کارگر گفت: بیش از ۷۲ درصد جمعیت استان بیمه شده تامین اجتماعی هستند درحالی که میانگین کشوری پوشش بیمه تامین اجتماعی حدود ۴۹ تا ۵۲ درصد است و در کشور، استان اصفهان از نظر نسبت، یکی از بالاترین مقادیر را دارد.
وی افزود: عملکرد استان اصفهان در حوزه درمان برابر با ۱۰ استان کوچک دیگر است وجزء استانهای با بالاترین رتبه عملکرد هستیم و از تعداد ۳۵۰۰ نفر کارکنان درمان اصفهان از سال ۱۴۰۰ به بعد حدود ۵۰۰ نفر بازنشسته شدهاند و رفتهاند و ما با کمبود نیرو مواجه هستیم.
رجالی در موضوع توسعه بخش درمان سرپایی نیز به اخذ مجوز احداث درمانگاه در شهر هرند، درچه، فولادشهر و پیربکران نیز اشاره و بیان کرد: به جز پروژه احداث درمانگاه در شهر هرند که نیازمند تامین منابع برای شروع است؛ سایر پروژه ها نیازمند تامین زمین مناسب و استاندارد اجرای پروژه هستند.
وی با بیان اینکه بزرگترین چالش حوزه درمان در حال حاضر مشکلات جذب و نگهداشت پزشکان متخصص و دندانپزشک و نیز پزشکان عمومی است تاکید کرد: با تامین پزشکان متخصص، سیستم ارجاع به طور کامل در مراکز درمانی با هدف افزایش اثربخشی فرایندهای ارائه خدمات درمانی سرپایی اجرا شود و پشتیبان درمانگاهها خواهد بود.
در ادامه جلسه، اعضای حاضر در جلسه کمیته بیمه و درمان خانه کارگر ضمن تشکر از اقدامات انجام شده، نقطه نظرات، پیشنهادات و انتقادات خود را درباره عملکرد بخش بیمه و درمان تامین اجتماعی در سطح استان اصفهان و کلان سازمان مطرح کردند.
از جمله موراد مهم مطرح شده در کمیته بیمه و درمان را می توان از درخواست پیگیری و ارائه گزارش درباره پروژه احداث بیمارستان ۵۰۰ تختخوابی اصفهان، مشکلات مربوط به دریافت زیرمیزی توسط برخی از پزشکان، مشکلات مربوط به کمبود متخصصین از جمله متخصص رادیولوژی و عدم پوشش خدمات سونوگرافی، خرابی ام آر آی و جوابگو نبودن ست تی اسکن و ام آر آی موجود، کمبود دارو، تعطیلی شیفت شب داروخانه مراکز درمانی، دیر حاضر شدن متخصصین سر کار ، طولانی بودن نوبت ها و عدم اجرای قانون الزام درمان نام برد.
نظر شما