به گزارش آتیهآنلاین به نقل از ایرنا، محسن مولوی بهمناسبت هفته تعاون تاکید کرد: یک خط اعتباری خاص بخش تعاون برای تامین منابع مالی مورد نیاز شرکتهای تعاونی استان با ۹۷۰ میلیارد ریال اعتبار موجود است.
وی با بیان اینکه هماکنون ۳۶ هزار نفر از مردم مناطق مختلف این استان در شرکتهای تعاونی عضویت دارند افزود: هماینک سههزار و ۵۰۰ شرکت تعاونی این استان در حوزههای مختلف کشاورزی، صنعت و خدمات فعالیت دارد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری با اشاره به فعالیت شرکتهای تعاونی با عملکرد قابل قبول در استان بیان کرد: این شرکتهای تعاونی در جهش تولید و رونق نظام اقتصادی کشور و استان فعالیت قابلتوجهی دارند.
مولوی به دانشبنیان بودن برخی شرکتهای تعاونی چهارمحال و بختیاری اشاره و بیان کرد: برخی این شرکتهای تعاونی محصولات تولیدی خود را مانند بذر سیبزمینی، کیتهای آزمایشگاهی، دامپروری، شیلات و پمپهای صنایع و کارگاهی برای نخستین بار تولید و عرضه کردهاند.
وی با اشاره به برنامهریزی برای دانشآموختگان دانشگاهی و قشرهای کمدرآمد جامعه در حوزه تعاونیها یادآور شد: از مجموع شرکتهای تعاونی فعال در چهارمحال و بختیاری ۸۰ شرکت با عضویت ۸۰۰ نفر مختص زنان استان است که به اقتصاد این استان کمک میکنند.
مولوی به لزوم تزریق منابع مالی و تسهیلاتی به شرکتهای تعاونی نیمهفعال با هدف فعال شدن این تعاونیها اشاره و تاکید کرد: قرار است برای فعال شدن یک شرکت تعاونی تولید برق آبی ۵۰۰ میلیارد ریال تسهیلات پرداخت تا این واحد پس از ۶ ماه با ظرفیت چهار مگاوات راهاندازی شود.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری با اشاره به حمایت جدی ادارهکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری از طرحهای دانشبنیان افزود: از مردم استان درخواست میشود تا شرکتهای تعاونی با عضویت اقوام، بستگاه و خویشاوندان را تشیکیل دهند و در حوزه اقتصادی فعالیت کنند.
وی بیان کرد: براساس اسناد بالادستی بخش تعاون، تمامی دستگاههای اجرایی موظف به همکاری با این حوزه هستند تا ۲۵ درصد سهم ناخالص ملی از سوی تعاونیها باشد.
مولوی یادآور شد: همچنین تمامی دستگاههای اجرایی براساس قانون موظفند ۱۵ درصد تسهیلات ابلاغی خود را به بخش تعاون اختصاص دهند و پرداخت کنند.
وی با اشاره به لزوم راهاندازی شورای توسعه بخش تعاون گفت: این شورا همزمان با هفته تعاون سالجاری در تمامی شهرستانهای چهارمحال و بختیاری راهاندازی میشود که نخستین مورد آن امروز دوشنبه در شهرستان اردل راهاندازی شد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری گفت: با راهاندازی شورای توسعه بخش تعاون در شهرسانهای ۱۲گانه استان مشکلات تعاونیها شناسایی و راهکارهای قانونی رفع این مشکلات ارائه میشود.
وی تاکید کرد: تعاون دومین بخش اقتصادی کشور است که در کنار بخشهای دولتی و خصوصی فعالیت اقتصادی دارد.
وی افزود: حضور مردم در فعالیتهای اقتصادی از مهمترین مزیتهای بخش تعاون بهشمار میرود.
مولوی به نامگذاری سالجاری از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی بهنام "جهش تولید با مشارکت مردم" اشاره و بیان کرد: بخش تعاون به تحقق حوزه اقتصاد و اهداف شعار سال از طریق مشارکت مردم کمک میکند.
وی یادآور شد: در همین راستا مردم شهرها و روستاها میتوانند با جمعآوری و تجمیع منابع خُرد، بهرهمندی از تسهیلات بانکی، استفاده از منابع دولتی، ارتقای دانش و تقویت فعالیهای گروهی میتوانند اقدامات بزرگ و مُؤثری انجام دهند.
همزمان با هفته تعاون سالجاری از ۱۶ تا ۲۲ شهریورماه جاری ۱۹ شرکت تعاونی با اشتغالزایی افزونبر ۱۰۰ نفر در چهارمحال و بختیاری بهرهبرداری میشود.
نظر شما