۷۰۰ تعاونی غیرفعال در مازندران تعیین تکلیف شد

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران از تعیین تکلیف ۷۰۰ تعاونی غیرفعال و راکد در استان خبر داد.

به گزارش آتیه‌آنلاین به نقل از روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مازندران، علی باقری در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه ساری با گرامیداشت هفته تعاون افزود: در احکام دینی به اقتصاد تعاونی تاکید و توجه شده است و در دولت شهید رئیسی سهم تعاون در اقتصاد شتاب چشمگیری گرفته است.

وی با اشاره به نقش تعاون در اقتصاد و تولید گفت: شرکت‌های تعاونی به صورت شبکه‌سازی و زنجیره‌ای با جمع آوری سرمایه‌های اندک که در دست مردم است، منجر به افزایش تولید اقتصاد می‌شود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران اقتصاد تعاون را بهترین روش برای رونق تولید در شرایط جنگ اقتصادی و تحریم بیان کرد و افزود: در دولت کنونی و وفاق ملی نیز به سهم بخش تعاون در اقتصاد توجه و تاکید ویژه‌ای شده است.

باقری از تعاون به عنوان مردمی‌ترین اقتصاد یاد کرد و گفت: در دولت سیزدهم شاهد رشد ۲.۵ درصدی سهم تعاون در اقتصاد بودیم و سهم بخش تعاون به ۷ درصد افزایش یافته است.

وی با تاکید بر اینکه باید امور از طریق بخش تعاون به مردم و بخش خصوصی واگذار شود، بیان کرد: سازمان مدیریت برنامه‌ریزی در تدوین برنامه و بودجه برای حوزه تعاون نقش ویژه‌ای دارد.

باقری از تشکیل جلسات شورای هماهنگی بخش تعاون به ریاست استاندار در استان خبر داد و گفت: برای ارتقای سهم تعاون د ر اقتصاد باید همه دستگاه‌های اجرایی پای کار بیایند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران راه اندازی شورای هماهنگی بخش تعاون در شهرستان‌ها و تشکیل تعاونی‌ها در روستاها را از جمله اقدامات ذکر کرد و افزود: این تعاونی‌ها با هدف مهاجرت معکوس و افزایش اشتغال در روستاها تشکیل شده است.

وی از سرمایه‌گذاران علاقمند به سرمایه‌گذاری در روستاها خواست تا در قالب تعاونی‌ها ورود پیدا کنند و با اشاره به تشکیل بیش از ۱۵ هزار شرکت تعاونی در استان مازندران یادآور شد: کمیته راه اندازی تعاونی‌های دارای مشکل در استان فعال شده است تا تعاونی‌های غیر فعال را فعال کنیم.

باقری تعیین تکلیف ۷۰۰ تعاونی غیر فعال را از جمله اقدامات برشمرد و افزود: فعال‌سازی کمیته رفع موانع مالی و اعتباری کنونی تعاونی‌ها از دیگر اقدامات است چند سال اخیر خط اعتباری چند هزار میلیارد ریالی تخصیص داده شد و امسال نیز ۸ هزار میلیارد ریال برای بخش تعاون در نظر گرفته شد.

مدیرکل تعاون استان مازندران با بیانی که این استان رتبه دوم تعاون در کشور را دارا است گفت: تعاون نوعی مشارکت جمعی است باید روی آن سرمایه‌گذاری بیشتری شود.

کد خبر: 73766

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 4 + 9 =