به گزارش آتیهآنلاین به نقل از ایرنا، سیروس صارمی با تاکید بر اینکه توانمندسازی مهارتی افراد موجب کاهش آسیبهای اجتماعی می شود، بیان کرد: علاوه بر آموزش به زندانیان، هشت هزار و ۳۶۹ نفر ساعت آموزش نیز به معتادان بهبودیافته ارائه داده شده که شامل تراشکاری، خیاطی، جوشکاری و برقکشی بوده و کارگاههای مجهزی نیز در زندانها برای آموزش به آنها تعبیه شده است.
وی با بیان اینکه ریشه بسیاری از جرائم بیکاری است، ادامه داد: نداشتن حرفه و مهارت یکی از دلایلی است که برخی از افراد به سرقت و مصرف مواد مخدر روی میآورند که اگر به افزایش مهارت و حرفه در بین افراد اقدام کنیم، جامعهای بدون آسیبهای اجتماعی خواهیم داشت.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای قزوین با بیان اینکه آموزشها در رشتهها و حرفههای مختلف به زندانیان متقاضی ارائه شده است، ادامه داد: این افراد که مورد آموزش مهارتهای فنی و حرفه ای قرار میگیرند، با کمک سازمان زندانها، بخش خصوصی و سازمان فنی و حرفهای، بلافاصله بعد از آزادی جذب کارگاهها میشوند.
صارمی گفت: آموزش در زندانها با توجه به نقش سازندهای که در روحیه، خودباوری، اصلاح، تربیت، ایجاد اشتغال و تامین معاش آینده مددجویان دارد، منجر به بازگشت موثر آنان به جامعه و موجب تقویت شخصیت و منزلت اجتماعی آنان میشود.
نظر شما