به گزارش آتیه آنلاین به نقل از روابط عمومی و امور بینالملل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر، برقراری در جریان امضای تفاهمنامۀ گسترش پوشش بیمه اجتماعی جامعه عشایری بین این صندوق و سازمان امور عشایر ایران، با ابراز خرسندی از افزایش سطح همکاری دو مجموعه در ارائه خدمات به عشایر و با اشاره ارائه خدمات بیمهای به عشایر ناشی از انعقاد این تفاهمنامه، گفت: عضویت در این صندوق اجباری نیست و عشایر ۱۸ تا ۵۰ ساله می توانند به صورت اختیاری ثبت نام کنند و عضو صندوق شوند.
وی با بیان اینکه دولت دو برابر سهم بیمه روستاییان و عشایر را پرداخت میکند، افزود: در سه سال گذشته توانستیم یک میلیون و ۵۰هزار نفر را تحت پوشش بیمه قرار دهیم در صورتی که از زمان تأسیس صندوق در سال ۱۳۸۴ و در مدت ۱۶سال، یک میلیون و ۳۰۰هزار نفر از روستائیان و عشایر کشور تحت پوشش قرار گرفته بودند.
مدیرعامل این صندوق با اشاره به ادامه روند فعلی و همت مضاعف در جذب بیشتر جامعه هدف، افزود: سال گذشته با اختصاص ۷۰۰میلیارد تومان برای بیمه رایگان مادران غیر شاغل روستائی و عشایری دارای سه فرزند و بیشتر که تحت حمایت هیچ بیمهای نبودند، توانستیم ۳۰۰هزار نفر از آنان را بیمه کنیم. در سالجاری نیز ۱۵۰۰میلیارد تومان به این موضوع اختصاص داده شد که ۱۰۰۰میلیارد تومان آن برای تمدید ۳۰۰هزار نفر سال قبل و مابقی برای بیمه رایگان مادران غیرشاغل روستائی و عشایری دارای سه فرزند و بیشتر در امسال است.
او در ادامه توضیح داد: مادرانی که در این دوره بیمهای فرزندان چهارم و یا بیشتر خود را به دنیا بیاورند، به ازای هر فرزند به سنوات بیمهای بیمه شده افزوده میشود.
برقراری با اشاره به احتمال افزوده شدن سنوات سربازی در این بیمه، گفت: نقل و انتقال سوابق بیمهای بین صندوق و سایر سازمانها و صندوقهای بیمهای در راستای انگیزه جوانان و جامعه هدف برای عضویت در صندوق قابل انجام است.
تلاش برای پوشش بیمهای خانوارهای عشایر
رئیس سازمان امور عشایری نیز در ادامه مراسم امضای این تفاهمنامه، گفت: پوشش بیمه اجتماعی میتواند تأثیر بسیار زیادی در زندگی جامعه عشایری داشته باشد و همه باید تلاش کنیم خانوارهای عشایری به بهترین شکل از خدمات بیمه بهره مند شوند.
نادری اظهار امیدواری کرد با انعقاد این تفاهمنامه عشایری که تاکنون بیمه نشدهاند از مزایای صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر بهرهمند شوند.
او همچنین با اشاره به جمعیت ۱.۵ میلیون نفری جامعه عشایری کشور، تأکید کرد: با یک آسیبشناسی از موضوع تبیین بیمه برای عشایر، میتوانیم استقبال آنان از عضویت در این صندوق بیمه اجتماعی را افزایش دهیم.
نظر شما