به گزارش آتیهآنلاین به نقل از روابط عمومی اداره کل تامین اجتماعی استان گیلان، با هدف بررسی وضعیت بیمهای و رسیدگی به درخواست انجمن دفاتر پیشخوان، در نشستی مشترک با حضور مدیران کل تامین اجتماعی،پست استان گیلان و نمایندگان دفاتر پیشخوان دولت شهری و پیشخوانهای ارتباطات و فناوری روستایی مهمترین مباحث بیمهای این حوزه مورد نقد و بررسی قرار گرفت .
کیوان مرتضوی در این نشست با تاکید بر رویکرد سازمان در قبال شرکای اجتماعی در گروههای مختلف بیمهشدگان و کارفرمایان گفت: تقویت تعاملات و ارتباطات دوسویه و فعالیتهای آموزشی از ضروریات و برنامههای مستمر تامین اجتماعی بوده و حرکت در این مسیر در ایجاد رضایتمندی بیشتر و کاهش دغدغههای جامعه هدف تاثیرگذار است .
مدیرکل تامین اجتماعی گیلان با بیان اینکه تمامی کارفرمایان و بیمهشدگان مکلف به انجام تکالیف قانونی در قبال این سازمان هستند افزود: دفاتر پیشخوان علاوه بر لزوم ارائه لیست حق بیمه کارکنان خود، نسبت به رعایت ماده ۳۸ قانون تامین اجتماعی درباره ارائه قراردادها و اخذ کد پیمان و مفاصاحساب بابت آنها نیز همچون سایر مخاطبین تکلیف قانونی دارند .
محمد حسین هوشنگی نیز با اشاره به همکاری این مجموعه با دفاتر پیشخوان در دو بخش شهری و پیشخوان ارتباطات و فناوری روستایی بیان کرد: بررسیها بیانگر این است که عدم آگاهی مسئولین و دست اندرکاران دفاتر پیشخوان از مقررات و ضوابط تامین اجتماعی بعضاً سبب شکلگیری مشکلاتی برای آنها شده و در این بین موضوع فرارهای بیمهای یا تخطی از قوانین مطرح نیست.
مدیرکل پست استان گیلان با اشاره به اینکه آگاهیبخشی و آموزش توسط تامیناجتماعی و پیگیری آشنایی بیشتر با قوانین این سازمان از طریق پیشخوان ها یک امر اجتناب ناپذیر و الزامی است افزود: دفاتر پیشخوان متعددی در سطح استان دارای قرارداد با مجموعههایی همچون شرکتهای مخابرات، آب و گاز و ... هستند که نیازمند آموزش لازم برای انجام تکالیف قانونی در قبال آن هستند.
فرشاد خوش طالع، رئیس اداره وصول حق بیمه تامین اجتماعی گیلان نیز در این نشست با تبیین و تشریح مفاد ماده ۳۸ قانون تامین اجتماعی و الزامات و تکالیف پیمانکاران گفت: ارائه قرارداد و اخذ کد پیمان و مفاصاحساب مربوطه در زمره تکالیف مقاطعه کاران است و دفاتر پیشخوان نیز به دلیل ماهیت و شکل اجرای کار مشمول این قانون هستند .
وی با تاکید بر بندهای ۱۴ و ۱۵ بخشنامه مربوطه افزود: انجام مراحل قانونی در این زمینه الزامی بوده و این دفاتر در صورتی که دارای لیست کارگاهی بابت پرسنل بوده و کار توسط همان عوامل اجرا شده باشد این مهم در محاسبات صدور مفاصاحساب لحاظ خواهد شد.
در این نشست طرفین بر برگزاری دورههای آموزشی با هدف آگاهی بخشی بیشتر برای دست اندرکاران دفاتر پیشخوان و ایجاد وحدت رویه در اجرای فرایندها در شعب مختلف استان تاکید کردند.
نظر شما