به گزارش آتیهآنلاین به نقل از ایرنا،جمشید مقدم پناه با بیان این مطلب افزود: دو هزار و ۹۳۶ فقره از این تسهیلات به مبلغ ۶ هزار و ۵۷۳ میلیارد ریال در قالب تسهیلات اشتغال پرداخت و زمینه ایجاد و تثبیت سه هزار و ۲۷۳ شغل فراهم شد.
وی ادامه داد: همچنین هزار و ۷۶۴ فقره هم به مبلغ ۲۵۴ میلیارد ریال در قالب تسهیلات ضروری به متقاضیان در استان پرداخت شد.
مقدم پناه گفت: از اقدامات شاخص دولت سیزدهم راهاندازی نهضت احیای واحدهای راکد و نیمه فعال در کشور بود و صندوق کارآفرینی امید استان در این زمینه از ۱۸ واحد راکد و نیمه فعال با اعتباری معادل ۶۱۶ میلیارد ریال حمایت کرد.
مدیر صندوق کارآفرینی امید استان زنجان بیان کرد: این صندوق در راستای اجرای سیاستهای اشتغالزایی دولت مردمی یکی از بانکهای عامل در حوزه حمایت از کسب و کارهای خرد است.
وی ادامه داد: از زمان تاسیس این صندوق از سال ۱۳۸۵ تاکنون حدود ۳۰ هزار نفر برای طرحهای اشتغالزایی از منابع صندوق بهرهمند شدند.
مقدم پناه با بیان اینکه میتوان رونق هر چه بیشتر اشتغال را از طریق طرحهای خرد و کوچک نیز محقق کرد گفت: ایجاد اشتغال با سرمایهگذاری کم، انعطافپذیری در برابر تغییرات بازار، رقابتپذیری، تمرکززدایی، توسعه مناطق کمبرخوردار و توانایی در تولید کالاهای مورد نیاز شرکتها و واحدهای بزرگ از مزیتهای کسب و کارهای کوچک است.
نظر شما