به گزارش آتیهآنلاین به نقل از روابط عمومی مدیریت درمان تامین اجتماعی استان سمنان، محمدکاظم امیدیان با اعلام این خبر افزود: ایجاد دسترسی عادلانه، تسهیل فرایند دسترسی به خدمات درمان ناباروری و انجام حمایتهای مالی از زوجین نابارور از جمله اهداف اصلی اجرای برنامه پوشش خدمات درمان ناباروری است.
وی در بیان آمار عمکرد مدیریت سمنان در اجرای این برنامه گفت: در سال ۱۴۰۲ تعداد ۹۳۱ پرونده درمان ناباروری برای زوجهای بیمه شده استان سمنان تشکیل و مبلغ ۱۷ میلیارد ریال نیز بابت هزینه درمان به بیمهشدگان پرداخت شده است.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان سمنان بیان کرد: خدمات درمان ناباروری شامل ویزیت، پیگیری، پاراکلینیک، دارو، لوازم مصرفی و اقدامات تشخیصی و درمانی تخصصی بوده و بیمهشدگان تحت پوشش این برنامه خانمهای متاهل تا ۴۹ سال تمام و آقایان متاهل با شرایط ناباروری اولیه یا ثانویه هستند.
امیدیان در تشریح نحوه مراجعه برای دریافت خدمات افزود: بیمهشدگان هم استانی با مراجعه به معاونت خرید راهبردی مدیریت درمان استان و ارائه اسناد مثبته شامل نسخه پزشک و اسناد هویتی در سامانه مربوطه و البته با رعایت اصل محرمانگی ثبت نام و نشاندار خواهند شد.
وی همچنین گفت: محاسبه و پرداخت هزینههای خدمات درمانی مورد تعهد سازمان جهت خدمت تلقیح داخل رحمی یا IUI ، میکرواینجکشن یا ICSI ، بارور ساختن تخمک در آزمایشگاه یا IVF و انتقال جنین یا FET مطابق با شرایط دستورالعمل خرید راهبردی خدمات ناباروری امکان پذیر شده است.
نظر شما