به گزارش آتیهآنلاین به نقل از ایرنا، محمدطاهر عظیمیفشی با بیان اینکه صندوق کارآفرینی امید امسال با پرداخت دو هزار و ۳۵۴ میلیارد ریال اعتبار در قالب ۹۹۱ فقره تسهیلات زمینه ایجاد و تثبیت اشتغال بیش از هزار و ۲۷۹ نفر را فراهم کرده است افزود: عمده این پرداختها از محل تبصره بند الف ماده ۱۸ هستند که بیشتر به طرحهای صنایع دستی، گردشگری، بومگردی، کشاورزی، راهداری، ورزش و جوانان و فرهنگ ارشاد اسلامی پرداخت میشود.
وی از مهمترین سیاستهای صندوق کارآفرینی امید را حمایت از صندوقهای خُرد محلی زنان روستایی عنوان و بیان کرد: از ابتدای امسال تاکنون هزار و ۱۸۰ میلیارد ریال به ۸۶ صندوق خُرد محلی زنان روستای استان کرمانشاه وام پرداخت شده است.
مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید استان کرمانشاه ادامه داد: در سه سال گذشته صندوق کارآفرینی امید از ۴۵۰ صندوق خُرد محلی زنان روستایی در استان کرمانشاه با پرداخت بیش از هفت هزار میلیارد ریال حمایت مالی کرده است.
عظمیفشی سقف پرداخت تسهیلات اشتغالزای صندوقهای خُرد محلی زنان روستایی را دو میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال اعلام کرد و افزود: این تسهیلات معمولا از محل تفاهمنامه با صنایع دستی و گردشگری و میراث فرهنگی، جهاد کشاورزی و بسیج سازندگی پرداخت می شود.
احیای ۱۲ واحد راکد و نیمه تعطیل به کمک صندوق کار آفرینی امید در کرمانشاه
مدیرعامل صندوق کار آفرینی امید استان کرمانشاه حمایت از نهضت احیای واحدها و بنگاههای اقتصادی را از جمله سیاستهای اصلی این صندوق دانست و گفت: از ابتدای سال تاکنون این صندوق به احیای ۱۲ واحد نیمه تمام و راکد اقتصادی استان با پرداخت ۴۸۱ میلیارد ریال کمک کرده است.
عظیمیفشی همچنین از تفاهمنامه تخصیص دو هزار و ۲۴۵ میلیارد ریال از محل کمکهای فنی اعتباری دستگاههای جهاد کشاورزی، میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی به صندوق کار آفرینی امید اشاره کرد و گفت: اگر منابع به صندوق تخصیص یابد در زمینه حمایت از اشتغالهای خُرد تحول خوبی اتفاق خواهد افتاد زیرا صندوق با معیارهایی که دارد تمام تلاشش این است که تسهیلات راحت، به موقع و به افراد اهل کار برسد.
نظر شما