به گزارش آتیهآنلاین به نقل از ایسنا، شهرام ملایی هزاروندی با بیان اینکه آموزشهای فنی و حرفهای با رویکرد رشتههای متفاوت در حوزه خدمات فرهنگ، کشاورزی، صنعت و هنر ارائه میشوند، گفت: در ۹ ماهه گذشته برای ۱۹ گروه هدف در بخش دولتی و خصوصی، از جمله آسیبدیدگان اجتماعی، افراد دارای معلولیت، پناهندگان و اتباع خارجی، دانشآموختگان دانشگاهی، دانشآموزان، زنان خانهدار، زنان سرپرست خانوار، زندانیان، مناطق روستایی و عشایری، مناطق محروم مرزی، سربازان وظیفه، کودکان کار، شاغلان بنگاههای اقتصادی، معتادان بهبود یافته، متقاضیان مهارتآموزی و... آموزش ارائه شده است.
وی با اشاره به عملکرد مراکز دولتی فنی و حرفهای، افزود: در ۹ ماهه امسال، در بخش دولتی ۶ میلیون و ۳۹۴ هزار و ۹۵۳ نفر ساعت آموزش داده شده که منجر به تحقق ۱۳۵ درصدی تعهدات شده است. تعهد سالانه در این بخش، ۶ میلیون و ۳۰۰ هزار و ۴۹۴ نفرساعت بود که امسال در بخش دولتی آموزشها فراتر از حد انتظار بود.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای خوزستان گفت: همچنین در بخش غیردولتی و آموزشگاههای آزاد، ۱۰ میلیون و ۱۳۹ هزار و ۸۹۶ نفر ساعت آموزش ارائه شد. در این بخش نیز ۱۰۰ درصد تعهدات محقق شده است.
وی افزود: در این بازه زمانی ۵۳۵ مورد صدور مجوز و تمدید پروانه آموزشگاه انجام شد. در بخش آزاد نیز ۱۷۸ رشته جدید به رشتههای موجود در استان خوزستان افزوده شد.
ملاییهزاروندی گفت: تاکنون براساس سامانه رصد اشتغال، ۳۶۵ نفر از مهارتآموختگان وارد بازار کار شدهاند در حالی که تعهد اشتغال در این بازه زمانی، ۳۰۰ نفر بوده است.
وی بیان کرد: در حال حاضر خوزستان دارای ۵۵ مرکز دولتی و ۱۳۵۳ آموزشگاه آزاد فنی و حرفهای است.
نظر شما