به گزارش آتیهآنلاین به نقل از ایرنا، احسان بهمیاری در نشست خبری روزهای چهارشنبه پاسخگویی مدیران بیان کرد: دانشگاه فنی و حرفهای استان بوشهر ۳۵ رشته تحصیلی دارد که از این شمار ۲۱ رشته در مقطع کاردانی و مابقی در مقطع کارشناسی است.
وی افزود: با راهاندازی مرکز نوآوری و کارآفرینی در دانشگاه ظرفیت بسیار خوبی برای اشتغال دانشجویان دانشگاه فراهم شده که بخشی از این مهم در تعامل با حوزه صنعت محقق شده است.
بهمیاری در ادامه گفت: از محل مسئولیتهای اجتماعی نفت نیز ۶۰۰ میلیارد ریال اعتبار در سفر دوم رئیسجمهور به توسعه زیرساختهای دانشگاه فنی و حرفهای بوشهر اختصاص یافته است. تامین این اعتبار بدون تردید به ارتقا سطحی کمی و کیفی آموزش در دانشگاه فنی و حرفهای استان کمک شایانی خواهد کرد.
رئیس دانشگاه فنی و حرفهای امام خامنهای بوشهر با بیان اینکه ۷۰ درصد از دروس دانشجویان دانشگاه فنی و حرفهای به صورت عملی و تجربی است افزود: با ساز و کارهای طراحی شده فارغ التحصیلان این دانشگاه در صنایع، شرکتها و سازمانهای تخصصی و تولیدی قابلیت اشتغال دارند.
وی به آمار دانشجویان بوشهر اشاره و بیان کرد: شمار دانشجویان سه دانشکده فنی و حرفهای استان در بوشهر و کنگان سه هزار و ۲۰۰ نفر است که در رشتههای مختلف فنی و حرفه ای و هنر و حسابداری مشغول به تحصیل هستند.
بهمیاری گفت: در سال تحصیلی جدید دانشجو در رشته موتورهای دریایی در دانشگاه فنی و حرفهای بوشهر پذیرش میشود و راهاندازی رشته مخابرات دریایی برای تربیت تکنسین و کارآفرین در دستور کار این دانشگاه قرار گرفته است.
رئیس دانشگاه فنی و حرفهای استان بوشهر بیان کرد: بومیسازی قطعات مورد نیاز صنایع و تربیت نیروی تخصصی شرکتها یکی از سیاستهای مهم دانشگاه فنی و حرفهای استان بوشهر است که در این زمینه گامهای بسیار ارزشمندی برداشته شده است.
نظر شما