رسول طهماسیان قبادی در گفتوگو با آتیهآنلاین با بیان اینکه این مرکز درمانی در مساحتی به وسعت ۲۰۹۹ متر مربع واقع شده است، افزود: این درمانگاه در دو شیفت صبح و عصر پذیرای بیمهشدگان و بیماران شهرستان است و مراجعه کنندهها در شیفت صبح و عصر میتوانند با هماهنگی با پذیرش از خدمات ویزیت پزشکان، داروخانه و تزریقات بهرهمند شوند.
وی در ادامه گفت: در شیفت صبح نیز خدمات مامایی، آزمایشگاه و دندانپزشکی ارائه میشود. هرچند درحال حاضر به علت نبود دندانپزشک، این واحد غیرفعال است، اما راهاندازی آن با جدیت دنبال میشود. بخشهای اداری و مالی و فناوری اطلاعات نیز از دیگر خدمات این مرکز را در شیفت صبح تشکیل میدهد.
سرپرست درمانگاه نورآباد ادامه داد: از اردیبهشت امسال متخصص داخلی نیز در درمانگاه حضور دارد و با توجه به میزان استقبال زیاد مردم از خدمات این مرکز، ضرورت ارائه خدمات تخصصی وجود داشت که این خواسته بیمهشدگان با جذب یک متخصص به عنوان نخستین قدم، فراهم شده و امید است که در قدمهای بعدی امکان همکاری متخصصان بیشتری ایجاد شود.
طهماسیان قبادی با اشاره به وضعیت دسترسی بیماران به داروهای مورد نیاز خود، بیان کرد: داروهای مورد نیاز درمانگاه براساس فارماکوپه دارویی تا حد توان تهیه شده و در اختیار بیماران قرار میگیرد. در مواقع کمبود دارو، تلاش بر این است تا اقلام مورد نیاز از شرکتهای دارویی خریداری و در انبار ذخیره شود و خوشبختانه تاکنون در این زمینه با مشکل حادی مواجه نشدهایم.
او تعداد نیروی انسانی فعال در این درمانگاه را ۳۱ نفر برشمرد و افزود: از این تعداد، ۲۰ نفر را کادر درمان تشکیل میدهد که ۶ نفر آنها، پزشک عمومی هستند. اما در زمینه پزشکان متخصص با کمبود نیرو مواجهایم و با وجود دارا بودن امکانات دندانپزشکی، فعالیت این واحد به دلیل نبود دندانپزشک، راکد مانده است.
سرپرست درمانگاه نورآباد درباره جایگاه این مرکز درمانی در خدمترسانی به مردم، گفت: ارائه روزانه ۵۰۰ ویزیت پزشک عمومی، خود بیانگر میزان استقبال از خدمات این مرکز است؛ همچنین خدمات آزمایشگاهی این درمانگاه نیز مانند هماتولوژی و بیوشیمی با اقبال توجه مردم مواجه میشود.
طهماسیان قبادی با اعلام اینکه سالیانه بهطور میانگین ۱۵۰ هزار بیمار به این مرکز مراجعه و پذیرش میشوند، تاکید کرد: دسترسی آسان مردم به خدمات این درمانگاه، این مرکز را تبدیل به خانه دوم بیمهشدگان کرده است که در صورت بروز هر نوع ناخوشی، به آن مراجعه میکنند و علاوه بر مردم منطقه، ساکنان شهرهای فیروزآباد و الشتر در استان لرستان و نیز شهرستان هرسین در استان کرمانشاه برای بهرهمندی از خدمات درمانی به این درمانگاه میآیند.
وی پیگیری اموری مانند افزایش تعداد متخصصان، انجام آزمایشهای هورمونی و فعال کردن بخش دندانپزشکی را از جمله مهمترین برنامههای در دست اقدام خویش برشمرد.
نظر شما