به گزارش آتیهآنلاین به نقل از خبرگزاری ایرنا، آیتالله سیدیوسف طباطبایی نژاد، روز یکشنبه در دیدار با ورزشکاران و مدال آوران مسابقات وزنه برداری تاشکند ازبکستان افزود: ورزشکاران ما در میدانهای مختلف برای کشور افتخار کسب می کنند و مسوولان هم باید از آنها حمایت لازم را داشته باشند.
وی خاطرنشان کرد: ورزشکاران تا سن خاصی می توانند به ورزش قهرمانی ادامه دهند و پس از آن دیگر شرایط ورزش قهرمانی برای آنها وجود ندارد لذا مسوولان باید از امروز به فکر ورزشکاران برای دوران بعد از قهرمانی باشند و شغل آبرومند و مناسبی برای آنها در نظر بگیرند تا زندگیشان تامین شود.
امام جمعه اصفهان با بیان اینکه معنویت خاصی در ورزش باستانی، پهلوانی و سنتی همچون وزنهبرداری و کشتی وجود دارد، اظهار داشت: عقل سالم در بدن سالم است و باید از این عقل هم بدرستی استفاده شود.
وی اضافه کرد: امروز ما در جنگ اقتصادی و فرهنگی قرار داریم و دشمنان میکوشند تا از هر طریق ممکن به کشور ما ضربه بزنند ِلذا باید با کمک همه اقشار جامعه همچون ورزشکاران بکوشیم تا در مقابل دشمنان بایستیم و سختی ها را تحمل کنیم.
آیتالله طباطبایینژاد بیان کرد: اگر تقوا داشته باشیم، دشمنان نمیتوانند هیچ ضرر و ضربه ای به ما وارد کنند و می توانیم در مقابل آنها بایستیم.
نماینده ولی فقیه در استان اصفهان افزود: امروز کشور ما نه تنها در ورزش بلکه در عرصههای مختلف با اتکا به جوانان و نخبگان خود پیشرفتهای ارزشمندی بدست آورده است و دشمنان در تلاشند تا جلوی پیشرفت ما را بگیرند.
وی گفت: در گذشته کسی جرات بیاحترامی به پرچم آمریکا را نداشت اما امروز در نقاط مختلف دنیا این پرچم به آتش کشیده می شود زیرا امروز مردم جهان در حال بیداری هستند.
امام جمعه اصفهان با قدردانی از مدال آوران و قهرمانان کشور در مسابقات جهانی و بینالمللی اضافه کرد: کسب مدال طلای وزنهبرداری برداری بعد از چندین سال در مسابقات بین المللی باعث افتخار و کسب مدال نقره توسط بانوان در مسابقات بینالمللی مانند کسب مدال طلای مردان ارزشمند است.
در ابتدای این دیدار رییس سازمان بسیج ورزشکاران استان اصفهان گفت: وضعیت ورزش استان بسیار خوب است و با وجود جوان های برومند این استان، پرچم کشورمان در مجامع بین المللی افراشته می شود.
سرهنگ محمد رجبی با اشاره به تقدیم بیش از پنج هزار شهید ورزشکار در کشور به نظام اسلامی افزود: جوانان امروز مانند جوانان زمان گدشته، راه اعتلا و اهتزار پرچم ایران را بخوبی می دانند و ما به داشتن این جوان های برومند و ورزشکار در کشور افتخار میکنیم.
وی ابراز امیدواری کرد که همه مسوولان بتوانند رسالت خود را در حمایت از جوانان بخوبی انجام دهند.
مسوول فرهنگی فدراسیون وزنه برداری جمهوری اسلامی ایران نیز در این دیدار گفت: دشمنان کشور ما هیچ وقت نمیتوانند ورزش ما را سانسور و روتوش کنند و ورزش ما همانگونه که وجود دارد روی آنتن ها برای بینندگان به نمایش گذاشته می شود.
حجت الاسلام علی مالمیر ادامه داد: در جریان برگزاری مسابقات اخیر در تاشکند، سرود ایران مربوط به زمان قبل از انقلاب پخش شد که بلافاصله توسط رسول معتمدی نسبت به پخش این سرود اعتراض و درنتیجه سرود ملی اصلی کشور پخش شد که همه دنیا هم این موضوع را مشاهده کردند.
حجتالاسلام مالمیر خاطرنشان کرد: آلبانی تبارهایی که بعنوان منافقین در ورزشگاه حضور داشتند در فضای مجازی نامهربانی هایی را به ورزشکار کشورمان انجام دادند اما ورزشکار ما پای آرمان ها انقلاب و اسلام ایستاد و تمام قد از آن دفاع کرد و ما به داشتن چنین جوان هایی افتخار میکنیم.
مربی تیم ملی وزنه برداری نیز در این دیدار گفت: با وجود اینکه سرود جمهوری اسلامی ایران را بصورت "سی دی" از قبل تحویل مسوولان برگزار کننده مسابقات تاشکند داده بودیم، پخش سرود اشتباه بر اساس شیطنت برخی از افراد انجام شد.
حمید محمدی افزود: بر اساس قانون و استاندارد جهانی، هنگام پخش سرود کشورها همه باید به آن گوش دهند و با وجود سکوت مطلق حاکم در سالن، آقای معتمدی نسبت به پخش اشتباهی این سرود اعتراض کرد.
محمدی با بیان اینکه رشادت و شهامت ورزشکار کشورمان در شرایط برگزاری رسمی مسابقات، مثال زدنی بود، اضافه کرد: همانگونه که شهدای ما برای دفاع از پرچم و کشورمان خون خود را تقدیم کردند امروز هم ورزشکاران و جوانان کشور ما پس از گذشت حدود چهار دهه، این رشادت ها و دلاورمردی ها را فراموش نکرده اند.
مربی تیم ملی وزنهبرداری ایران و رییس هیات وزنهبرداری استان اصفهان گفت:۴۸ نماینده از نقاط مختلف دنیا و روسای فدراسیون های مختلف ورزشی در این مسابقات حضور داشتند.
محمدی افزود: خانم یکتا جمالی هم بعنوان کم سن و سال ترین ورزشکار کشورمان با پوشش کامل اسلامی در این مسابقات شرکت کرد که مورد توجه رسانه های دنیا قرار گرفت.
به گفته وی، ورزشکاران کشور ما بعنوان الگویی برای دیگر ورزشکاران محسوب می شوند و همه کشورهای مسلمان دنیا با تبعیت از ورزشکاران ما با این پوشش در مسابقات حاضر خواهند شد.
محمدی با بیان اینکه دشمنان میخواهند از این اتفاقات تفسیر خاص خود را انجام دهند، ابراز امیدواری کرد که مسوولان هم با حمایت بیشتر از ورزشکاران، موجب افزایش اعتماد به نفس، پویایی و تلاش بیشتر آنها شوند.
در این دیدار، عضو تیم ملی و قهرمان رشته وزنهبرداری جهان نیز با بیان اینکه خود را سرباز وطن می دانم، گفت: رزمندگان اسلام و شهدا برای دفاع از کشور در جبهه ها با دشمنان نبرد کردند که این ماموریت، امروز به ما ورزشکاران سپرده شده است.
رسول معتمدی افزود: باید برای اهتزاز پرچم در عرصههای بین المللی تلاش کنیم.
وی خاطرنشان کرد: هنگام پخش سرود در مسابقات بین المللی، همه حضار باید با سکوت کامل رو به پرچم کشورها احترام بگذارند، اما در آن لحظه سرود ما اشتباه پخش شد که کوشیدم تا سرود ملی جمهوری اسلامی ایران در سالن طنین انداز شود.
معتمدی با اشاره به کوتاهی مسوولان برگزاری مسابقات وزنه برداری تاشکند افزود: مسابقه من در ایام فاطمیه برگزار شد و پیروزی در این مسابقات را از ائمه اطهار(ع) خواستم و بحمدالله ختم به خیر شد.
نظر شما