دکتر علی اعتصام پور در گفتوگو با آتیهآنلاین، با اشاره به تصویب طرح حمایت مالی از بیمه شدگان از تاریخ 21 اسفند 99، افزود: اجرای این طرح در سه محور آغاز شده است که حمایت از بیماران کرونای بستری شده در بیمارستانهای دولتی را نیز شامل میشود.
وی یکی از محورهای طرح حمایت مالی را رایگان شدن خدمات بستری (فرانشیز صفر) عنوان کرد و گفت: براساس این طرح، درمان تمامی بیمه شدگان سازمان در بیمارستانهای دولتی شهرستانهای فاقد مراکز ملکی تامیناجتماعی، رایگان شده است.
مدیر درمان استان اصفهان، اظهار کرد: محور دوم، رایگان شدن خدمات بستری (فرانشیز صفر) درمان بیمهشدگان 65 ساله و بالاتر در کلیه بیمارستانهای دولتی سراسر استان و کشور است. باید توجه داشت، این طرح حتی در شهرستانهایی که سازمان دارای بیمارستان ملکی است، به اجرا در میآید.
اعتصام پور افزود: محور سوم نیز، محاسبه و پرداخت کل هزینه تجهیزات پزشکی مورد استفاده بیماران در بخشهای بستری بیمارستانهای دولتی و دانشگاهی براساس فاکتور ارائه شده، مطابق بهای مندرج در سامانه IMED است.
خدمات رسانی به بیماران کرونا
وی با اشاره به اقدامات این مدیریت در ارائه خدمات درمانی به بیماران کرونا، تصریح کرد: با شروع پیکهای کرونا، بیمارستان دکتر غرضی اصفهان با ظرفیت حدود 200 تخت به عنوان مرکز ریفرال بیماران کرونا در شهر اصفهان تعیین شد. همچنین دو بخش با ظرفیت حدود 70 تخت در بیمارستان دکتر شریعتی نیز برای بیماران بستری کرونا اختصاص داده شده است.
مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اصفهان، گفت: در شهرستان نجفآباد، با هماهنگی با ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا و دانشگاه علومپزشکی، بیمارستان حضرت فاطمهالزهرا(س) نجفآباد، به عنوان بیمارستان غیرکرونایی این شهرستان، وظیفه پذیرش کلیه بیماران غیرکرونایی به ویژه بیماران ترومایی، اورژانس و انواع جراحیها را برای پوشش نیازهای درمانی این شهرستان و نیز بیماران اعزامی از شهرستانهای غربی استان را برعهده گرفت. قابل ذکر است که در شهرستان نجفآباد، بیمارستان شهید محمد منتظری به عنوان بیمارستان کرونا از ابتدای سال 1400 تعیین شده است.
اعتصام پور اظهار کرد: همچنین در تمامی درمانگاههای تامیناجتماعی استان اصفهان، شامل 27 درمانگاه، اقدامات حفاظتی، مراقبتی و پیشگیرانه و نیز فرآیندهای غربالگری بیماران مشکوک به ابتلا به کرونا درحال انجام است.
نظر شما