دکتر محمد آرزومند در گفتوگو با آتیهآنلاین، با بیان اینکه بالاترین ریسک درگیری با کرونا را کادر درمان تحمل میکند، افزود: این خدمت رسانی در میان پزشکان تامیناجتماعی مشهودتر است؛ زیرا با توجه به رایگان بودن صفر تا ۱۰۰ خدمات در مراکز ملکی تامیناجتماعی، استقبال از این مراکز بسیار چشمگیر بوده و بیمارستانهای تامیناجتماعی همواره مملو از جمعیت است.
وی اظهار کرد: به طور حتم یکی دیگر از دلایل این استقبال گسترده، مربوط به کیفیت مناسب خدمات و رسیدگی مطلوب پزشکان و پرستاران است؛ تا حدی که بعضا شاهد بودیم، بیماران سایر مراکز به اصرار ترخیص شده و به بیمارستانهای تامیناجتماعی مراجعه کردهاند.
رئیس بیمارستان امیرالمومنین(ع) با بیان اینکه بیمارستان امیرالمومنین(ع) ۹۰ تخت عادی و ۱۶ تخت ویژه را برای بیماران کرونا درنظر گرفته است، گفت: هماکنون این تختها به صورت کامل پر از بیمار است و از شروع کرونا تاکنون با همین ظرفیت به کمک بیمارستان دانشگاهی برای نجات جان بیماران پیش رفتهایم.
آرزومند تصریح کرد: همچنین تاکنون حدود ۴۳۰۰ بیمار کرونایی در این بیمارستان بستری شدهاند و در درمانگاه تنفسی نیز به صورت سرپایی ۱۱۴ هزار بیمار پذیرش و خدمت رسانی شده است.
وی با اشاره به تامین داروهای مورد نیاز بیماران کرونا، ادامه داد: در بخش درمان سرپایی با هماهنگی با دانشگاه، شرایطی را فراهم کردهایم که بیمار بدون نیاز به بستری داروی رمدسیویر را به مدت ۵ روز متوالی دریافت میکند.
رئیس بیمارستان امیرالمومنین(ع) افزود: تاکنون حدود ۹۵۰ نفر داروی رمدسیویر را در درمان سرپایی دریافت کردهاند و اگر این شیوه اتخاذ نمیشد، قاعدتا بیماران با وخامت حال، وارد سیستم بستری میشدند.
نظر شما