به گزارش آتیه آنلاین به نقل از ایسنا، بررسی صلاحیت حجت الله عبدالملکی وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی در دستور کار جلسه علنی نوبت صبح امروز (دوشنبه) مجلس شورای اسلامی قرار گرفت.
از ابتدای بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی دولت سیزدهم، تاکنون صلاحیت ۶ وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش، ارتباطات و فناوری اطلاعات، اطلاعات، امور اقتصادی و دارایی، امور خارجه و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مورد بررسی قرار گرفته است.
طبق ماده ۲۰۲ آیین نامه داخلی مجلس، پیش از بیان نظرات نمایندگان مخالف و موافق درباره هر یک از وزرای پیشنهادی، گزارش کمیسیون های تخصصی مربوطه قرائت می شود.
موافقت حداکثری کمیسیون بهداشت مجلس با وزیر پیشنهادی کار
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: براساس برنامههای اعلامی از سوی وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی و انطباق مدارک، سوابق و برنامههای آن با اسناد بالادستی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با اکثریت آراء با ایشان موافقت کرد.
زهرا شیخی در جریان جلسه علنی نوبت صبح امروز (دوشنبه) مجلس شورای اسلامی ضمن تشریح گزارش کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در خصوص وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیان کرد: وزارتخانه تعاون، کار و رفاه اجتماعی با وظایف بزرگی روبهرو است. شایسته است در دولت سیزدهم که چشم امید ملت برای راهگشایی از تنگناهای موجود به آن است وزیری برای این وزارتخانه انتخاب شود که در جهت ارتقاء و بهبود رفاه اجتماعی گام بردارد.
وی در ادامه اظهار کرد: در راستای اجرای ماده ۲۰۲ آییننامه داخلی مجلس شورای اسلامی کمیسیون بهداشت و درمان سوابق و برنامههای وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی را ارزیابی کرد. دکتر حجتالله عبدالملکی دانش آموخته اقتصاد از دانشگاه اصفهان است.
نظر مثبت کمیسیون اجتماعی نسبت به عبدالملکی
سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: نظر این کمیسیون نسبت به وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی مثبت است.
مجید انصاری در جلسه علنی نوبت صبح (دوشنبه) مجلس شورای اسلامی ضمن تشریح گزارش کمیسیون اجتماعی در خصوص وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیان کرد: با توجه به تکلیف قانونی که در ماده ۲۰۲ آییننامه داخلی مجلس برعهده کمیسیونهای مجلس شورای اسلامی گذاشتهاند این گزارش براساس بررسی صلاحیت و انطباق مدارک، سوابق و برنامههای وزیر پیشنهادی با اسناد بالادستی تهیه شده است.
وی در ادامه اظهار کرد: معیارهایی نظیر واقعگرایی، شفافیت، انسجام، جامعیت، آیندهنگری در بررسی برنامههای وزیر پیشنهادی در جلسات متعدد کمیسیون مورد تاکید قرار گرفته است.
وی ادامه داد: گزارش کمیسیون اجتماعی براساس مباحث مطروحه در جلسات کمیسیون، تبیین برنامههای وزیر پیشنهادی، سوالات و ابهامات مطروحه از سوی نمایندگان و پاسخهای ارائه شده از سوی وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی تنظیم شده است. به منظور صحت سنجی مدرک تحصیلی دکتر عیناللهی از وزارت علوم استعلام شد که مورد تایید قرار گرفت. شفافیت و شایسته گزینی مدیران جوان، ایجاد نظام شایسته گزینی، فساد ستیزی و مقابله با رانت، برکناری مدیران فاقد صلاحیت، تشکیل جلسات ماهانه با مجمع نمایندگان استانها و شورای معاونین استان در مرکز استان جهت حل و فصل مشکلات مناطق، تشکیل ستادی برای انتصاب مدیران وزارتخانه، ایجاد سازوکاری منسجم برای ارزیابی دقیق اشخاص و مدیریتها، هوشمند سازی و ایجاد نظام جامع اطلاعات، راهاندازی سامانه اشتغال از جمله محورهای برنامه ایشان بود.
سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در ادامه تصریح کرد: پس از انطباق برنامههای ایشان با اسناد بالادستی مشخص شد تا ۳۶ درصد برنامههای ایشان منطق با احکام برنامه ششم توسعه و ۵۰ درصد آن همسو با برنامه ششم است و ۱۳ درصد از احکام برنامه ششم در برنامهشان ذکر نشده است و معادل یک درصد برنامههای ایشان با کل احکام مغایرت دارد.
انصاری در پایان بیان کرد: با عنایت به بررسیهای انجام شده و جمیع موارد و جلسات برگزار شده کمیسیون اجتماعی با تعهد اجرای کامل برنامهها از سوی وزیر پیشنهادی برنامههای ایشان را مثبت ارزیابی میکند.
موافقت کمیسیون آموزش با عبدالملکی
سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی از موافقت این کمیسیون با وزیر پیشنهادی تعاون کار و رفاه اجتماعی خبر داد.
رضا حاجی پور در جلسه علنی صبح امروز (دوشنبه) مجلس، گزارش کمیسیون آموزش و تحقیقات درباره حجت الله عبدالملکی وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به شرح زیر قرائت کرد:
مقدمه:
حل مشکل اشتغال کشور بدون آموزش نیروی کار متخصص و حرفه ای امکانپذیر نخواهد بود، به همین منظور سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور به عنوان یکی از زیرمجموعه های وزارت کار موظف است به آموزش نیروی کار متخصص بپردازد. به ویژه پس از تصویب قانون نظام جامع تربیت فنی و حرفه ای که اهمیت وزیر پیشنهادی را دوچندان می کند.
بخش اول: انطباق مدارک و سوابق وزیر پیشنهادی
جناب آقای دکتر عبدالملکی دارای دکتری رشته علوم اقتصادی از دانشگاه اصفهان و عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق (ع) می با شد. از سوابق اجرایی ایشان می توان به عضویت در هیئت امنای کمیته امداد امام خمینی (ره) و معاون اشتغال و خودکفایی آن کمیته اشاره نمود.
بخش دوم: شرح توضیحات و تعهدات شفاهی وزیر پیشنهادی در کمیسیون
در جلسه کمیسیون با آقای دکتر عبدالملکی به اولویت های زیر اشاره شد:
- مهارت آموزی و توجه به سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور
- برآورد دقیق سرانه رفاه اجتماعی و ایجاد عدالت بین مناطق مختلف کشور
- گسترش بیمه ها
- حمایت از کارگران ساختمانی
- رفع مشکلات سازمان بهزیستی کشور
- توجه به آسیب های اجتماعی
- اصلاح قانون کار از طریق ارائه لایحه
- گسترش اشتغال و مخصوصا مشاغل زودبازده برطرف نمودن مشکل زنان سرپرست خانوار
- اجرای اصول ۲۸ و ۲۹ قانون اساسی و توجه به موضوع همسان سازی حقوق بازنشستگان
- بالا بردن میزان بهره وری در شرکتهای شستا و لزوم تغییر برخی مدیران و سروسامان دادن به بنگاههای اقتصادی آن
همچنین ایشان تعهد نمودند که اهمیت بیشتری به گسترش مهارت آموزی در جامعه و سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور بدهند و تمام توان خود را جهت اجرای کامل قانون نظام جامع آموزش و تربیت فنی، حرفه ای و مهارتی مصوب ۱۳۹۶/۸/۲۶ به کار گیرند و چالش های پیش روی اجرای این قانون را برطرف نمایند.
بخش سوم: بررسی معیارهای عمومی برنامه وزیر پیشنهادی
برنامه ارائه شده ایشان از نظر تناسب، واقع گرایی، شفافیت، صراحت و انسجام مطلوب می باشد ولی متأسفانه جامعیت لازم را ندارد. هر چند این وزارتخانه بسیار گسترده می باشد و وظایف سنگینی بر عهده دارد اما نباید موضوع سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور که متولی مهارت آموزی کارورزان را بر عهده دارد، مغفول بماند. در حالی که متاسفانه در برنامه ارائه شده، هیچ اشاره ای به آن نشده است.
بخش چهارم: انطباق برنامه های ارائه شده با اسناد بالادستی
بر اساس گزارش معاونت نظارت مجلس شورای اسلامی، تطبیق برنامه وزیر پیشنهادی با اسناد بالادستی حکایت از آن دارد که ۸۹ در صد برنامه های وزیر پیشنهادی «منطبق» و «همسو» است. همچنین این برنامه با دو حکم قانون برنامه ششم توسعه (معادل ۱ درصد کل احکام) مغایرت دارد. از سوی دیگر در برنامه وزیر پیشنهادی به ۱۳ درصد از احکام اشاره ای نشده است. این موارد لازم است در جلسه رأی اعتماد مورد تبادل نظر نمایندگان محترم و وزیر پیشنهادی قرار گیرد تا ایشان توضیحات شفاهی خود را در خصوص موضوعات ذکر نشده، ارائه نمایند.
بخش پنجم: بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی
۱- صلاحیت فرهنگی و بینش سیاسی ایشان
۲- صلاحیت علمی، حرفه ای و تسلط بر مسائل مرتبط با حوزه فعالیت وزارتخانه ایشان
نتیجه گیری (نظر نهایی کمیسیون)
بررسی برنامه های پیشنهادی جناب آقای دکتر عبدالملکی نشان می دهد که ایشان از تسلط نسبی بر مسائل مرتبط با حوزه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برخوردار می باشند و با عنایت به اینکه وی دارای پیشینه مناسب
از جمله معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی (ره) و سوابق علمی در حوزه اقتصاد هستند، در نهایت با توجه به تعهد ایشان جهت اهمیت بیشتر به گسترش مهارت آموزی در جامعه، توجه به سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور و اجرای کامل قانون نظام جامع آموزش و تربیت فنی، حرفه ای و مهارتی، کمیسیون با پیشنهاد تصدی ایشان برای پست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، موافقت نمود.»
چنارانی:عبدالملکی برنامه مشخصی برای اداره وزارت کار ندارد
نماینده نیشابور در مجلس شورای اسلامی گفت که وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی برنامه مشخصی برای اداره این وزارتخانه ندارد که حداقل ۳۰ درصد بودجه کشور مربوط به این وزارتخانه است.
هاجر چنارانی در جلسه علنی صبح امروز (دوشنبه) و در جریان بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی به عنوان مخالف گفت: آقای رئیسی ما توقع دیگری در معرفی کابینه پیشنهادی از شما داشتیم. کسانی که معرفی شدند افرادی لایق، عالی و در نوع خود شایسته هستند اما انگار آن ها جابجا معرفی شدند.
وی با بیان اینکه ما نماینده مردم هستیم، گفت: آقای رئیسی دیگر زمان آزمون و خطا و ان شاءالله، ماشاءالله تمام شده است و ۴۳ سال از عمر بابرکت جمهوری اسلامی گذشته است. خیلی ها تماس گرفتند که ما صحبت نکنیم اما اگر وزیری مخالف نداشته باشد چطور می خواهیم برنامه هایمان را به مردم عرضه کنیم؟ شما باید بگویید زنده باد مخالف من و ما هم باید از نمایندگانی که در مقام مخالفت صحبت می کنند استقبال کنیم. اینجا فرصتی برای دفاع از برنامه ها است و ما نمایندگان مردم هستیم.
این نماینده مردم با بیان اینکه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی وزارتخانه کوچکی نیست، گفت: وزارت کار گردش هنگفت مالی دارد و سه وزارتخانه ترکیب شده و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی را تشکیل داده است.
وی خطاب به رئیس جمهور گفت: مردم با امید به آقای رئیسی رأی دادند و ما ایشان را فردی فسادستیز و مبارزه با ظالم می شناسند. خیلی از مردم دست یاری دارند. این مدل کابینه که معرفی شده درست نیست چون تخصص ها جای خود نیست و وزرا جابه جا گذاشته شده اند.
چنارانی افزود: ما جوانان و جوانان زمان جنگ را قبول داریم اما الان دیگر فرصت آن نیست که کسی که تسلطی بر بدنه وزارتخانه ای ندارد و از آن سیستم نیامده، وزیر آن وزارتخانه شود چون حداقل شش ماه طول می کشد تا بر آن وزارتخانه تازه مسلط شود.
وی افزود: آقای رئیسی دغدغه ها را برطرف کنید. ما به دنبال مدیران متخصص و انقلابی هستیم.
چنارانی با اشاره به برنامه های ارائه شده از سوی عبدالملکی گفت: ۳۰ صفحه از برنامه ها تصویر است و بخشی از آن هم به بیان چالش ها، معضلات و راهکارهای تئوری و نظری پرداخته شده که با سرچ در اینترنت می توان آن را پیدا کرد. توقع ما این است که وزیر پیشنهادی کار برنامه دهد. برنامه یعنی در سه مدل کوتاه، میان و بلند مدت. البته ایشان در حوزه بهزیستی برنامه هایی را ارائه کردند که دلیل آن هم تسلط شان بر این حوزه است. اما وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تنها سازمان بهزیستی نیست.
این نماینده مجلس با طرح این پرسش که برنامه عبدالملکی درباره اشتغال چیست، گفت: آقای عبدالملکی کشور ما پتانسیل های زیادی برای اشتغال دارد اما برنامه شما برای ایجاد اشتغال چیست. باید دست از تئوری پردازی برداشته و برنامه عملیاتی ارائه کنید. مثل همان چیزی که در حوزه بهزیستی ارائه کردید.
وی با طرح پرسش دیگری مبنی بر اینکه وزیر پیشنهادی کار چه برنامه هایی برای صندوق های تأمین اجتماعی دارد، گفت: مجلس یازدهم با شعار شفافیت آمد پس اکنون هم لازم است با شفافیت گفته شود که حداقل وزیر پیشنهادی برای شش ماه آینده چه برنامه و کاری را مد نظر دارد آن هم برای وزارتخانه ای که حداقل ۳۰ درصد بودجه کشور را در اختیار دارد.
چنارانی در پایان گفت: برنامه وزیر پیشنهادی کار برای معیشت و رفاه کارگران چیست و چه کارهایی می خواهد انجام دهد؟ متأسفانه برنامه های ایشان روشن نیست.
روح الامینی: وزیر پیشنهادی کار به وزارتخانه اشراف ندارد
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: وزیر پیشنهادی کار اشراف به محل ورودش به عنوان وزیر و سکاندار اجرایی این حوزه ندارد.
عبدالحسین روح الامینی نماینده تهران در جلسه علنی نوبت صبح امروز (دوشنبه) مجلس شورای اسلامی به عنوان مخالف وزیر پیشنهادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، اظهار کرد: اولا همانطور که رئیس جمهور میدانند مخالفت و انتقاد ما از سر دلسوزی و دغدغه است و لاغیر. ما ضمن تکریم ایشان و سرداران راهبردی مانند آقایان وحیدی، ضرغامی، امیر آشتیانی و رستمی و برخی جوانان گام دومی که حتما به آنها رای میدهم و حمایت میکنم، به صراحت به ایشان عرض میکنم که اشراف به محل ورودش به عنوان وزیر و سکاندار اجرایی این حوزه چند منظوره که مخلوطی از چند وزارتخانه است، ندارد.
روح الامینی در ادامه با بیان اینکه دیروز هم به ایشان عرض کردم که قانع نشدم، بیان کرد: وزارت کار جای سیاست گذاری، تئوری بافی و نظریه پردازی نیست. به عنوان یک داور موفق مسابقه میدان خوب درخشیدند. بعضیها شب قبل یک وزیری بودند و صبح برای وزارتخانه دیگری معرفی شدند. همچنین گزینههای متعددی که در روزهای آخر معرفی شدند.
وی افزود: تفاوت ابعاد کار با محیطی مثل کمیته امداد با این حوزه چند ساعتی خیلی زیاد است. ما تصمیممان را به حضرت آقای علم الهدی امام جمعه مشهد رونوشت میدهیم که گردن مجلس انداختند و قانونا نیز همین است. انتخاب با رئیس جمهور نیست و پیشنهاد با اوست، اما انتخاب با مجلس است.
روح الامینی تاکید کرد: آقای عبدالملکی به عنوان یک فرد فعال دارای استعداد، پختگی لازم و اشراف ندارد و سوال من این است که در حوزه سادهای مثل صنعت دارو که ۶۰ درصد آن متعلق به شستا و تامین اجتماعی هست، در یک سال و نیم گذشته در مورد دارو و واکسن چه شده است و در یک سال و نیم آینده چه خواهد شد؟.
وی افزود: رئیس شستا که دیروز برکنار شده و گفت رانت ۷ هزار میلیارد تومانی در شستا را حذف کرده است که عبدالملکی درباره آن می گوید بنده به پشتوانه رئیس جمهور این امکان را نمی دهم؛ این در حالی است که شما به عنوان بازوی رئیس جمهور باید امور را پیگیری کنید.
علیزاده: وزیر پیشنهادی کار در عین جوانی دارای تجربیات خوبی است
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس ضمن موافقت با وزیر پیشنهاد کار تاکید کرد: وزیر پیشنهادی کار در عین جوانی دارای تجربیات خوبی هم می باشد.
بهزاد علیزاده، نماینده مردم دهلران در مجلس، در جلسه علنی امروز مجلس به عنوان موافق وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ضمن تبریک روز بزرگداشت پزشک و تقدیر از تلاش این روزهای کادر درمان کشور، عنوان کرد: از رییس جمهور به دلیل معرفی کابینه با تجربه و جوان تشکر می کنم، البته اعضای کابینه از ویژگی هایی چون روحیه جهادی، انقلابی، فساد ستیزی و تخصص هم برخوردار می باشند، البته هم درون مجلس و هم خارج مجلس ممکن است افراد به اعضای کابینه انتقاداتی داشته باشند ولی کابینه در مجموع از توان لازم برای اداره برخوردار است.
وی افزود: وزارت کار از بزرگترین و مهم ترین وزارتخانه های دولت و دارای چالش می باشد که برای حل آن ها نیازمند برنامه هستیم که وزیر پیشنهادی دارای این برنامه ها می باشد، ما معتقدیم اگر این مجموعه وزارت کار با برنامه و به خوبی اداره شود در رونق اشتغال و معیشت و در رفع بخشی از مشکلات کشور تاثیر مثبتی خواهد داشت، این وزارتخانه همچنین سکان دار هلدینگ ها و شرکت های وابسته به صندوق های بازنشستگی هم می باشد که اهمیت این وزارتخانه را افزایش می دهد.
علیزاده گفت: پس شخصی که وزیر این مجموعه خواهد بود باید دارای برنامه، متخصص، تلاش گر و همجنین پاک دست باشد که وزیر پیشنهادی دارای این ویژگی ها می باشد، ایشان در حوزه اقتصاد مقاومتی صاحب نظر بوده و نگاه مثبتی به ظرفیت های داخلی دارند، در عین جوانی دارای تجربیات خوبی هم می باشند، مشاور وزارت اقتصاد، دبیر شورای اقتصادی سازمان صداو سیما و…از جمله تجارب کاری ایشان می باشد، وی به واسطه اهل تعامل بودن در مجموعه هایی که فعالیت کردند موجب پویایی آن قسمت شده اند.
وی ادامه داد: نامناسب بودن فضای کسب و کار، تداوم نرخ بیکاری، عدم تناسب نرخ حقوق و تورم، کاهش توان خرید، عدم همگرایی بخش های دولت، کارگر و کارفرما در سیاست گذاری ها، غیر فعال بودن ۴۰ درصد تعاونی ها، اتکاء سازمان بهزیستی به بودجه های دولتی، بی عدالتی درمانی و تبعیض در حوزه بیمه شدگان صندوق ها و … از جمله مشکلات است که با توجه به اشراف و آگاهی وزیر پیشنهادی به این مشکلات، رفع و حل علمی و عملی آن ها در برنامه های ایشان مشاهده می شود.
نماینده مردم دهلران گفت: از جمله راهکار هایی که در برنامه ایشان دیده می شود می توان به بهبود فضای کسب و کار، حمایت از بخش خصوصی و تعاونی ها، توسعه ظرفیت اشتغال در فضای مجازی، حمایت از تشکل های کارگری و کارفرمایی، توانمندسازی خدمت گیران بهزیستی، شایسته سالاری در انتصاب مدیران صندوق ها، شرکت ها و هلدینگ ها و شفافیت در این حوزه و …اشاره کرد.
وی ادامه داد: ولی توقعاتی هم از ایشان وجود دارد، یکی از این توقعات در خصوص انتصابات است، یکی از بخش های مهم صندوق ها، هلدینگ ها و شرکت ها می باشند، دقت در انتصاب اعضای هیات مدیره شرکت ها امر مهمی است، نظارت کافی بر فعالیت اقتصادی و توجه به دخل و خرج آن ها هم امر مهمی است
علیزاده در پایان تاکید کرد: حضور ایشان در این وزارتخانه منشاء تحول، خیر و برکت خواهد شد.
بسطامی مطرح کرد: توصیه سازمان بین المللی کار به استفاده از الگوی مدیریتی عبدالملکی
یک عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی ضمن موافقت با وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی مدعی شد که حجتالله عبدالملکی با استفاده از نیم درصد اعتبارات کشور ۳۰ درصد شغل ایجاد کرده و سوابق ایشان مورد تایید سازمان بینالمللی کار واقع شده است.
علی اکبر بسطامی در جلسه علنی صبح امروز (دوشنبه) مجلس شورای اسلامی در موافقت با وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار کرد: رهبری در مورد مجلس یازدهم اظهار کردهاند که این مجلس باید سه کار مهم انجام دهد؛ توجه به اشتغال، توجه به معیشت مردم و البته توجه به اقشار ضعیف جامعه. ما باید در نظر داشته باشیم که مخاطب اجرایی شدن سه مورد بالا، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی است. امروز چهار معضل از هفت معضل بزرگ کشور مربوط به مسالهی تعاون، کار و رفاه اجتماعی است که مهمترین آنها بیکاری، صندوقهای بازنشستگی، توجه به اقشار آسیبپذیر و ... است.
این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی ضمن تاکید بر اینکه وزیر وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی باید جوان باشد، تصریح کرد: مصداق بارز فرد مناسب، حجتالله عبدالملکی است. این جوان انقلابی با عملکرد مثبت خود در زمینهی اشتغال و کارآفرینی، صندوقهای بازنشستگی و ... توام با توفیق بوده است. ایشان از تحصیلات آکادمیک بهرهمند است و تجربیات ایشان در زمینه اقتصاد و مدیریت زبانزد خاص و عام است.
نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی با استناد به سوابق حجتالله عبدالملکی در کمیته امداد تاکید کرد: ایشان در دوره مدیریتی خود الگویی را به جهان ارائه کردند که سازمان بینالمللی کار توصیه کرد که از الگوی مدیریتی عبدالملکی استفاده شود. ایشان توانستند با نیم درصد از اعتبارات کشور ۳۰ درصد از اشتغال کشور را ایجاد کنند. در طول چهار سال بیش از ۶۹۳ هزار شغل در کشور ایجاد کردند.
بسطامی اضافه کرد: جای جای این کشور و مخصوصا کلبه محقر محرومان با قدوم عبدالملکی آشنا است. بنده رجاء واثق دارم که ایشان پرورش یافته مکتب امام خمینی(ره) است. عبدالملکی شب و روز در کنار مردم بوده است و به وظایف وزارتخانه اشراف کامل دارد. دست همکارانم را برای اعتماد به ایشان به گرمی میفشارم.
موسوی لارگانی: رای اعتماد به وزیر پیشنهادی کار ظلم به ایشان است
نماینده مردم فلاورجان در مجلس تاکید کرد: آقای عبدالملکی جوانی است که دارای آینده درخشانی است اما انتخاب او در این مقطع به عنوان وزیر یک ابروزارتخانه ظلم به ایشان است.
حجت الاسلام سیدناصر موسوی لارگانی در جلسه علنی امروز مجلس به عنوان مخالف وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: مخالفت بنده با ایشان از روی دلسوزی برای رئیس جمهور و مجلس است و هیچ انگیزه سیاسی در کار نیست. وزارت کار تعاون و رفاه اجتماعی از سه بخش تشکیل شده که هر کدام به اندازه یک وزارتخانه است و یکی از عظیم ترین وزارت خانه های کشور است که حدود ۳۲ هزار میلیارد تومان ماهانه حقوق کارمندانش پرداخت می کند.
وی در ادامه گفت: در گذشته وزرای در قد و قواره رئیس جمهور برای این وزارتخانه معرفی می شدند. انتظار می رفت آقای رئیس جمهور شخصی در تراز دکتر مخبر برای تصدی این مجموعه عظیم معرفی می کرد وزیر کار باید فردی کارآزموده و دارای سابقه اجرایی باشد. وزیر کار باید مورد مقبول جامعه کارگری و بازنشستگان کشور باشد. وزیر کار باید مورد تایید آسیب دیدگان اجتماعی و مددجویان بهزیستی باشد. وزیر کار باید مقبول حداقل ۷۰ درصد جامعه باشد.
نماینده مردم فلاورجان در مجلس گفت: وزیر کار باید عالم به صنعت پزشکی، پتروشیمی و مسائل مربوط به صادرات و واردات و بیمه ای باشد. وزیر کار باید علاوه بر تولید پول و ارز برای صندوق های بازنشستگی، بحرانهای متعدد این حوزه را مدیریت کند.
وی گفت: از نظر بنده آقای عبدالملکی جوان هوشمند و تئوری پرداز و مسلط به حوزه اقتصادی است، اما ایشان فردی جوان است و نمی تواند از عهده این وزارتخانه عظیم بر بیاید، این وزارت خانه زیرمجموعه هایی نظیر سازمان تامین اجتماعی، سازمان بهزیستی، شستا و صندوق بازنشستگی دارد که هر کدام نیازمند مدیری در حد وزیر است.
موسوی لارگانی افزود: ما در سالیان گذشته سه حادثه دلخراش سقوط هواپیمای آسمان، آتش سوزی سانچی و سانحه معدن یورت در استان گلستان را داشتیم که هر سه سانحه فاجعه بار بود، این وزارت خانه بسیار کار سنگینی برعهده دارد. آقای عبدالملکی دارای آینده درخشان است چرا اجازه نمی دهید تجارب لازم را کسب کند و بعدا وارد چالشهای بزرگتر شود.
سلیمی: برنامه عبدالملکی برای اشتغال پایدار بلندپروازانه است
نماینده سمیرم در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از اینکه چرا از بدنه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی فردی برای تصدی این پست انتخاب نشده است، گفت که برنامه عبدالملکی برای اشتغال پایدار سالانه بلندپروازانه است.
اصغر سلیمی در جلسه علنی نوبت صبح امروز (دوشنبه) مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی به عنوان مخالف وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: وزارت کار مشغلههای زیادی دارد که اداره آن قواعد خاص خود را میطلبد پس به یک تیم قوی و اتخاذ تصمیمات کارشناسی نیاز داشته و بهتر بود که وزیر پیشنهادی از بدنه این وزارتخانه انتخاب میشد.
وی ادامه داد: با توجه به بحران صندوقهای بازنشستگی معلوم نیست که چگونه وزیر پیشنهادی میخواهد از این بحران جلوگیری کند. آیا دانش و تجربه موثر در حوزه صندوقهای بازنشستگی دارند که بتواند از حقوق بازنشستگان صیانت کند و یا اینکه اساسا اعتقادی به همسانسازی حقوق بازنشستگان دارد که دریافتی فعلی آنها کفاف زندگیشان را نمیدهد؟
این نماینده مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: تاکنون در درون وزارت کار انتصابات براساس گرایشهای سیاسی بوده که نتیجه آن استفاده از افراد فاقد صلاحیت در ترکیب هیات مدیران است. آیا قول میدهید که وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به حیات خلوتی برای دوستان و همفکران خود نکنید چون پیش از این هم وزرای قبلی در دولتهای گذشته مثل شما برنامههای جامعی ارائه کردند اما در عمل اتفاق دیگری افتاد اساسا شما اعتقادی به برنامه دارید.
سلیمی با طرح این پرسش که برنامه عبدالملکی برای مددجویان بهزیستی و رفع بیعدالتی چیست؟ گفت: به زنان سرپرست خانوار و پوشش بیمهای چه جایگاهی در برنامه شما دارند؟ برنامه شما جهت اشتغال پایدار سالانه بلندپروازانه است و به نظر میرسد که حوزه تعاون، کار و رفاه اجتماعی مقفول مانده است چه کاری میخواهید برای ریزش دو میلیون شغل انجام دهید؟ و چه فکری برای واکسیناسیون کارگران دارید؟
وی اضافه کرد: با این اوصاف بهتر نبود که فردی از داخل بدنه تعاون، کار و رفاه اجتماعی معرفی میشد؟ آقای عبدالملکی شما خود را دارای صلاحیت کافی برای وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی میدانید.
موحد: عبدالملکی از نخبگان اقتصاد است
نایب رییس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس ضمن موافقت با وزیر پیشنهادی کار عنوان کرد: آقای عبدالملکی که مورد نقد برخی قرار گرفته است از نخبگان اقتصاد است.
سید محمد موحد، نماینده مردم کهگیلویه در مجلس به عنوان موافق وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جلسه علنی امروز مجلس گفت: به اعتقاد اینجانب دولت آقای رییسی با دولت های مختلف که در ادوار مختلف شاهد معرفی وزرای آنها به مجالس مختلف بودم قابل مقایسه نیست.
وی افزود: برخی در خصوص دولت آقای رییسی نکاتی مطرح کردند که واقعا مایه تاسف است، کمیسیون ها، فراکسیون ها، مجلس و همه این مجموعه ها در طول این دوران وزرا را در فرایند مختلف و جایگاه های مختلف در یک موازنه قرار داده اند، وزرای این دولت با کدامین دولت قابل مقایسه است؟
نایب رییس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس بیان کرد کرد: آیا این مجموعه ها کارشناس نیستند؟ این ها مجموعه هایی نیستند که بتوانند تشخیص دهند؟ این دولت از قوی ترین دولت های جمهوری اسلامی ایران می باشد و وزرای آن، وزرای توانمند، جوان، نخبه و توانمند می باشد؟ همین آقای عبدالملکی که مورد نقد قرار گرفته است از نخبگان اقتصاد است.
روشنفکر: اولین ویژگی وزیر کار اعتقاد عمیق به "ما میتوانیم" است
نماینده مردم بویر احمد در مجلس شورای اسلامی گفت: اولین ویژگی وزیر پیشنهادی کار باورمندی و اعتقاد عمیق به جمله "ما میتوانیم" است.
مهدی روشنفکر نماینده بویراحمد و دنا در جلسه علنی نوبت صبح امروز (دوشنبه) مجلس شورای اسلامی به عنوان موافق وزیر پیشنهادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، گفت: بعضی از کسانی که از سوی دکتر رئیسی برای وزارت پیشنهاد شدهاند، مشخص است که انسانهای برجسته بوده و کارنامهدار هستند و باید خدای بزرگ را شاکر باشیم. بیشک مجلس وظیفه سنگینی را بر عهده دارد و آینده کشور و مردم در چهار سال آینده به نقدهایی بستگی دارد که در اینجا مطرح میشود، ما برنامههای این وزیران را رصد کرده و نقد میکنیم و رای میدهیم.
وی افزود: با بررسیهایی که انجام دادیم، اولین ویژگی که وزیر پیشنهادی کار دارند باورمندی و اعتقاد عمیق به جمله "ما میتوانیم" است.
روشنفکر در ادامه اظهار کرد: ما با واسطه و وکالت از مردم ایران برنامههای وزرا را رصد میکنیم و با توجه به سوگندی که یاد کردیم نقد کرده و به آنها رای میدهیم.
وی افزود: درباره خیلی از وزرا قاعدتا کمیسیون های مربوطه باید بیشتر نقد و دفاع کنند که متاسفانه این شرایط فراهم نمیشود و مثلا در کمیسیون آموزش و تحقیقات فقط سخنگو صحبت کردند و هیچ یک از نمایندگان عضو فرصت صحبت پیدا نکردند. مخالفین نیز نکات خوبی را مطرح کردند، اما سوالی که مطرح این است که این جلسه، جلسه اعتماد است یا استیضاح؟ حتم یقین سوال ما در خیلی از کمیسیون ها از وزرا بر این مبنا بود که بر چه اساسی دکتر رئیسی شما را به عنوان وزیر معرفی کرد و مبنای انتخاب آقای رئیسی نسبت به پیشنهاد آقای عبدالملکی چیست؟
نماینده مردم بویراحمد خاطرنشان کرد: بررسیهای ما نشان داده که آقای عبدالملکی در بدترین شرایط تحریم و وجود ویروس کرونا توانست نسبت به برنامه هایی که برای کمیته امداد مکلف کرده بودند به خوبی از عهده کار برآمدند.
وی افزود: بر اساس برنامه ششم کمیته امداد ملزم بود که در طول این برنامه سالانه ۷۰ هزار اشتغال ایجاد کند. خوشبختانه از سال ۹۶ تا ۹۹ کمیته امداد که در رأس هرم این حوزه دکتر عبدالملکی بود نتوانست ۷۰۰ شغل ایجاد کند که دو برابر و نیم از آنچه که تکلیف کرده بودند، است.
روشنفکر گفت: داشتن تخصص و مهارت از خصوصیات هر کسی است که مسئولیتی را به او واگذار میکنند و باید دانش آن را داشته باشد و همچنین با توجه به شرایط و چارت آن سازمان و وزارتخانه از عهده کار برآید. یکی از کسانی که در ایران جزو نخبگان حوزه اقتصاد و مرتبط با این وزارتخانه است آقای عبدالملکی می باشند.
روشنفکر با بیان اینکه ویژگی دیگر عبدالملکی نگاه داشتن نگاه سیستمی در مسائل مدیریتی است، گفت: وی اهل مشورت بوده و خودرای نیستند چون یکی از ویژگیهای مدیریت نوین در دنیا مدیریت سیستمی است.
وی افزود: ویژگی بعدی ایشان فسادستیزی است و البته بدون یک تیم متخصص نمی توان پیشرفت کرد.
نماینده بویراحمد در پایان گفت: با توجه به برنامه هایی که ایشان در کمیسیون مطرح کردند ما ایشان را دنبال خواهیم کرد که در روز رای گیری رای اعتماد کسب کنند. بیمه درمانی، بیمه تکمیلی، حوادث و... نیز جزء برنامههای ایشان است.
عبدالملکی: موضوع اشتغال یکی از اصلیترین محورهای برنامههای بنده است
وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی تاکید کرد: یکی از اصلیترین مشکل رفاهی در سطح کشور بحث بیکاری است و لذا یکی از اصلیترین محورهای برنامه بنده بحث اشتغال میباشد.
حجتالله عبدالملکی در جریان جلسه علنی مجلس شورای اسلامی و ضمن تشریح برنامههای خود جهت تصدی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیان کرد: بنده از آقای رئیس جمهور جهت اعتماد به بنده برای تصدی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تشکر میکنم. از نمایندگان نیز جهت جلسات متعددی که برای تبیین برنامههای بنده و تبادل نظر فراهم کردند سپاسگزارم. از حمایت کمیسیونهای اجتماعی، بهداشت و درمان و آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی از خود نیز سپاسگزارم.
وی در ادامه اظهار کرد: بنده دکترای علوم اقتصاد را از دانشگاه اصفهان داشته و عضو هیات علمی دانشکده اقتصاد دانشگاه امام صادق (ع) با رتبه دانشیاری هستم. بیش از ۴۰ سال سابقه فعالیت اجرایی و مدیریتی در زیرمجموعههای وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، وزارت امور اقتصادی، استانداری کردستان و کمیته امام خمینی (ره) داشتم و بر بیش از ۱۰ مجموعه اقتصادی که ۱۰ هزار میلیارد تومان گردش مالی دارد مدیریت داشتم قطعا نمایندگان مجلس شورای اسلامی بین سابقه طولانی و تجربه موفق تفاوت قائل هستند. همانطوری که در دوران دفاع مقدس فرمانده گردان با کسب موفقیت فرمانده لشگر میشد اما برخی از افراد در جایگاههای بالا چندین سال بدون موفقیت فعالیت داشتند و لذا سابقه طولانی صرفا بیانگر موفقیت نخواهد بود.
وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی یک وزارتخانه بزرگی است که بیشترین سطح تماس را با اقشار مختلف جامعه نظیر کارگران، بازنشستگان، عشایر و روستاییها، معلولان، زنان سرپرست خانوار، کارجویان و آسیب دیدگان اجتماعی دارد. این وزارتخانه به بیش از ۷۰ درصد مردم ایران خدمات میدهد و بنده این وزارتخانه را وزارت مردم میدانم.
عبدالملکی در ادامه تاکید کرد: تحقق برنامههایی که به مجلس شورای اسلامی ارائه کردهام و اجرای دقیق اسناد بالادستی و قوانین مجلس در اولویت بنده است. بنده به عنوان یک مدیر اجرایی که سالها در این کشور فعالیت کردهام معتقد هستم که بخش زیادی از مشکلات ما به اجرا نکردن صحیح قوانین باز میگردد. ما اصول متعدد قانون اساسی، بخشهای مهمی از بیانیه گام دوم انقلاب در خصوص مبارزه با فساد و ایجاد رفاه برای مردم، اقتصاد مقاومتی، اجرای صحیح ۴۴ قانون اساسی و توجه به بحث سلامت، مسکن، خانواده و اشتغال را داریم که باید به شکل صحیحی اجرایی شوند. بنده قول میدهم با کمک و پشتیبانی تمام بخشها در مسیر اجرای دقیق این قوانین حرکت کنم.
وی در ادامه با اشاره به محورهای برنامه خود تاکید کرد: اولین محور برنامه بنده بحث اشتغال است یکی از مهمترین مشکلات رفاهی مردم بحث بیکاری است. اگرچه تولید و اشتغال در بخشهای کشاورزی، صنعت، ساختوساز، گردشگری، بهداشت و درمان و آموزش شکل میگیرد اما با توجه به اینکه وزارت کار دبیرخانه ستاد اشتغال کشور است لازم است در مسیر تحقق اشتغال با فرماندهی رئیس جمهور گام جدی بردارد.
وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: سوال بنده از شما این است که آیا با گذشت ۴۰ سال از عمر انقلاب ما سامانهای داریم که وضعیت اشتغال مردم را مشخص کند؟ میتوانیم ببینیم چند نفر بیکار و چند نفر شاغل هستند؟ چه کسانی جویای کار بوده و چه تجربه و مهارتی را دارند؟ زمانی که ما این اطلاعات را نداریم قطعا نمیتوانیم برنامه ریزی صحیحی در این حوزه داشته باشیم.
وی ادامه داد: برنامه من ایجاد سامانه جامع اشتغال ایرانیان است. تعیین آخرین وضعیت اشتغال کمک میکند تا ما بتوانیم برنامه ریزی دقیقی را در این حوزه داشته باشیم. بنده با راه اندازی این سامانه بانک اطلاعاتی را فراهم میکنم تا کارفرماها نیز با مراجعه به آن بتوانند نیروهای کار خود را انتخاب کنند. از سوی دیگر با به دست آمدن اطلاعات افراد جویای کار در حوزه آموزشهای فنی و مهارتی نیز میتوانیم برنامه ریزی صحیحی داشته باشیم.
عبدالملکی در ادامه تصریح کرد: یکی دیگر از مهمترین مطالبات شما این است که چرا هلدینگهای زیرمجموعه صندوق در مناطق محروم سرمایه گذاری نمیکنند بنده تمام تلاش خود را خواهم کرد تا همه دستگاهها به نوبه خود و در حد امکانات در مسیر توسعه متوازن کشور ایفای نقش کنم. آمایش سرزمینی در حد کلان در کشور انجام شده است اما در مناطق محروم نیز باید دنبال شود. باید با حرکت در این مسیر به پیشرفت اقتصادی منطقه و تکمیل زنجیره ارزش شغلی مناطق مختلف کمک کنیم.
وی در ادامه با اشاره به محور بعدی برنامه خود بیان کرد: کنار زدن روابط زائد و تسهیل در فرآیند اداری تامین اجتماعی از دیگر اولویتهای بنده است. وجود ضوابط زائد مشکلات زیادی را برای افراد ایجاد میکند. بنده در مدیریت قبلی خود ۷۰ درصد ضوابط زائد را حذف کردم. محور بعدی که بنده بر آن تاکید دارم سه جانبهگرایی برای اصلاح حقوق کار است.
وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ادامه اظهار کرد: در جلسات متعددی که با کارگران و کارفرمایان برگزار کردهام همگی بر ضرورت اصلاح روابط کارگری و کارفرمایان تاکید داشتند و باید حقوق کار اصلاح شود. از سوی دیگر بنده منابعی را علاوه بر بیمه قالیبافان، کارگران، رانندگان به کارفرمایان نیز ارائه میکنم تا در استخدام نیروهای خود مشکل نداشته باشند، چرا که خیلی از کارفرمایان معتقد هستند اگر هزینه بیمه کمتر شود نیروی کار خود را به صورت رسمی استخدام میکند. توجه به مشاغل خانگی از دیگر مواردی است که بنده آن را دنبال خواهم کرد.
عبدالملکی با استناد به قانون نظام جامع آموزش و تربیت فنی، حرفهای و مهارتی گفت: این قانون در سال ۹۶ تصویب شده اما اجرا نشده است. ما علاوه بر اجرای این قانون، حلقههای مکمل آموزش فنی و حرفهای را نیز اجرا خواهیم کرد. این حلقهها با مشاوره شغلی، مزیت سنجی شغلی منطقهای و ارزیابی و مدیریت بازار تکمیل میشود. ما بیش از نیمی از واحدهای ثبات آموزش فنی و حرفهای را به مراکز توسعه کارآفرینی ارتقا خواهیم داد.
وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی در مورد تأمین اجتماعی و بازنشستگی گفت: به صورت دورهای آمار و اطلاعات مربوط به دخل و خرجهای سازمان تأمین اجتماعی را در اختیار نمایندگان قرار خواهم داد تا بدانند این پولها کجا مصرف میشود. حرکت به سمت تقویت و ایجاد بیمه اجتماعی و بازنشستگی برای نه دهک کشور، از دیگر برنامههای من است. همچنین ایجاد عدالت در خدمات درمانی بسیار مهم است. ما باید در مناطقی که واحد درمانی نداریم، این واحدها را احداث کنیم و اگر امکان احداث وجود ندارد، خدمات درمانی خریداری کنیم.
وی ضمن اشاره به ضرورت الکترونیکی کردن تمام و کمال خدمات تأمین اجتماعی، به اجرای کامل قانون هدفمند سازی یارانهها اشاره کرد و گفت: بانک جامع اطلاعات رفاهی ایرانیان را تکمیل خواهیم کرد تا بتوانیم وضعیت رفاهی همه را شناسایی کنیم.
عبدالملکی در خصوص تعاون گفت: در ده سال گذشته، در جریان ادغام سه وزارت خانه، حوزه تعاون به حاشیه رانده شد و مظلوم واقع شد. ما باید تعاون را بالا بکشیم. یکی از محورهای اصلی اقتصاد مقاومتی، مردمی سازی اقتصاد است. مهمترین اقدام در مردمی سازی، توسعه بخش تعاون است. باید در اولین وهله، سند توسعه تعاون را مد نظر قرار دهیم و آن را اجرایی کنیم. این سند اگر چه اشکالات معدودی دارد اما اجرای آن باعث جهش خواهد شد.
وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی از ضرورت «تولید شاخص فضای کسب و کارهای تعاونی» خبر داد و گفت: تولید این شاخص به این خاطر است که رصد کنیم آیا سال به سال فضای کشور برای فعالیت تعاونیها مساعدتر میشود و یا برعکس؟ اگر این شاخص را تولید و ثبت کنیم، میتوانیم وارد حوزه سیاست گذاری شویم. مسئله تقویت فرهنگ تعاون نیز در کشور مطرح است. ما به تعاونیهای حوزههای روستایی، عشایری و کشاورزی نیز توجه ویژه خواهیم داشت.
عبدالملکی در مورد بهزیستی گفت: سازمانی با ۱۲۰ هزار همکار وجود دارد. ۶.۵ میلیون نفر از ایرانیان تحت حمایت این سازمان هستند. ۲۵۰ هزار نفر آنها زنان سرپرست خانوار هستند. ۲۷ هزار کودک بی سرپرست یا بدسرپرست هستند. کاهش و کنترل آسیبهای اجتماعی، رسیدگی ویژه به معلولان، پیگیری تحقق سهم سه درصدی، مسئله جدی کاهش هزینههای معلولیت مثل وسایل کمک توان بخشی و البته مسئله مهم تأمین مسکن برای خانوادههای پرمعلول در اولویت ما خواهد بود. ارائه بستههای حمایتی برای فقر سالمندان، حمایتهای اجتماعی از زنان سرپرست خانوار از مسائل مورد توجه خواهد بود. باعث شرمندگی ماست که زنان بی سرپرست و بدسرپرست زیادی وجود دارد که پشت نوبت هستند تا مورد حمایت قرار بگیرند. ما تلاش خواهیم کرد کسی پشت نوبت حمایت نماند.
وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی دولت سیزدهم خطاب به نماینگان مجلس به نگرانی آنها در خصوص هولدینگها و شرکتهای بزرگ و کوچک اقتصادی اشاره کرد و گفت: صندوق بازنشستگی کشور ۵۰ شرکت بورسی و غیربورسی دارد. بخش زیادی از اقتصاد همین چیزهاست. ما مسائل این صندوقها را میدانیم. ناپایداری درآمدهای آنها، بدهی بزرگ دولت به آنها، شفاف نبودن داراییها و فعالیتشان و از همه مهمتر مدیریت سیاسی، غیراقتصادی، فسادزا همراه با انتصابات رانتی و حقوقهای نجومی است. اولین گام من فسادزدایی از مجموعههای اقتصادی خواهد بود. اقدام بنده، سالم سازی سرمایه مدیریتی و انسانی در این مجموعهها است. ضمن حفظ مدیران سلامت و کارآمد تمام مدیران نامربوط، مفسد و رانتی در اسرع وقت شناسایی و برکنار خواهند شد و به جای آن مدیران متخصص، جهادی و انقلابی جایگزین خواهد شد.
وی در پایان تأکید کرد: تا کی گوشهای بنشینیم و بگوییم که فلان جا را مافیا دست گرفتهاند. با وجود یک دولت و مجلس انقلابی، کم کاری پذیرفته نیست. این روزها کسانی که منافعشان به خطر افتاده، دروغ پراکنی میکنند چرا که بنده پای ریشه کن کردن فساد از این مجموعهها خواهم ایستاد. تا روز آخری که بنده مدیریت میکنم، دستگاه انتصابات برای شایسته گزینی کار خواهد کرد. اگر مدیری که من منصوب کردم، دست از پا خطا کند؛ فساد کند یا ناکارآمدی او ثابت شود، بلافاصله برکنار خواهد شد. ما که نمازخوان هستیم و خودمان را پیرو ولایت میدانیم نباید بگویم فلان مجموعه مربوط به فلان بیت آیات عظام است یا متعلق به فلان جریان سیاسی است. آغاز کار ما پایانی است بر مسئله مافیا در مجموعههای اقتصادی زیر مجموعه تعاون، کار و رفاه اجتماعی.
نظر شما