۵۰۰ دارابی در اقدامی مشترک، مدرسه ساختند

مدرسه خیرساز مریم طبیب‌زاده به عنوان نخستین مدرسه ساخته شده در قالب طرح خشت‌های ماندگار در استان فارس و با اهدای مبالغ خُرد ۵۰۰ تن از نیک‌اندیشان شهرستان داراب در آیینی به بهره‌برداری رسید.

به گزارش آتیه آنلاین از ایرنا، معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور در سخنانی در این آیین گفت:‌ این سازمان تلاش دارد ۲۰ باب مدرسه خیرساز در شهرستان داراب استان فارس را در نخستین فرصت ممکن به بهره‌برداری برساند.

مهرالله رخشانی‌مهر افزود: شهرستان داراب با احداث بیش از ۴۰ مدرسه با کمک خیرین یکی از شهرستان های پیشرو در کشور در جلب مشارکت‌های مردمی در ساخت مدرسه است.

معاون وزیر آموزش و پرورش اظهار داشت:‌ ۱۸ باب مدرسه فرسوده در شهرستان های داراب و زرین دشت مورد ارزیابی قرار گرفته که عملیات اجرایی بازسازی هشت باب از این مدارس آغاز شده است و امیدواریم بتوانیم بازسازی ۱۰ باب مدرسه فرسوده دیگر این شهرستان را نیز تا پایان سال ۱۴۰۰ آغاز کنیم.

رخشانی مهر به اولویت‌های سازمان نوسازی مدارس کشور اشاره کرد و گفت: طرحی با عنوان تامین سرویس بهداشتی در مدارس فاقد سرویس بهداشتی کشور در ۶ ماه اول سال ۱۴۰۰ تأمین اعتبار خواهد شد.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور همچنین اظهار داشت: برای جمع‌آوری بخاری‌های گازی، اعتبار قابل قبولی برای اجرای طرح استانداردسازی سیستم های گرمایشی مدارس تأمین کرده‌ایم تا به سمت جمع‌آوری کلیه بخاری گازی مدارس حرکت کنیم.

سرافراز موصلی مدیرکل نوسازی، تجهیز و توسعه مدارس استان فارس نیز در حاشیه این آیین گفت: مدرسه ای که در داراب افتتاح شد برای اولین بار با الگویی خاص با نام "خشت های ماندگار" ساخته شده است که در این طرح بیش از ۵۰۰ نفر از اهالی شهرستان با پرداخت پول های محدود در این طرح بزرگ مدرسه سازی شرکت کردند.

شهرستان داراب در فاصله ۲۲۵ کیلومتری جنوب شرق شیراز قرار دارد.

به گزارش ایرنا، طرح خشت‌های ماندگار یا آجر به آجر، نام برگ جدیدی از دفتر مشارکت دولت و مردم است که میوه آن برخورداری از مدارسی نوساز و درخور برای دانش‌آموزان خواهد بود، طرحی که بر اساس آن هر کس به قدر توان خود، دیوار کلاس‌های درس را بالا می‌برد.

این طرح، نمادی از ساختن است، به‌ویژه برای قلب سخاوتمند انسان‌هایی که از کمبود توان مالی برای ساختن مدرسه اندوهگین بودند. در این طرح، بنیان تک‌تک آجرهای مدارس با دستان هزاران نیکوکار نهاده می‌شود و شکلی جدید از مشارکت همگانی را فراهم می‌آورد که نهالی خواهد بود برای درختان پرباری که در سال‌های آینده به ثمر خواهد نشست و اندک‌اندک تمامی دانش‌آموزان ایران را از موهبت برخورداری از مدرسه‌ای درشأن، بهره‌مند می‌سازد.

کد خبر: 20264

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 6 + 12 =