بازدید سرزده سرپرست اداره کل تأمین اجتماعی اصفهان از شعبه ۷ و کارگزاری ۱۰۷

در راستای بهبود فرآیندها، نظارت دقیق و ارتقای سطح خدمت‌رسانی، سرپرست اداره کل تأمین اجتماعی استان اصفهان از شعبه ۷ و کارگزاری شماره ۱۰۷ به صورت سرزده بازدید کرد.

به گزارش آتیه‌آنلاین به نقل از روابط عمومی اداره کل تأمین اجتماعی استان اصفهان، در راستای ارتقاء سطح خدمات و بررسی مسائل و چالش‌های موجود در ارائه خدمات به مخاطبین، مسعود محمدی، سرپرست اداره کل تأمین اجتماعی استان به همراه هیأتی متشکل از معاونت تعهدات بیمه‌ای و روسای ادارات نامنویسی و حساب‌های انفرادی، امور بیمه‌شدگان، بازرسی از کارگاه‌ها و نظارت بر مصارف و امور کارگزاری‌ها، روز پنجشنبه ۲۷ دی ماه ۱۴۰۳ به صورت سرزده از شعبه ۷ و کارگزاری رسمی تأمین اجتماعی شماره ۱۰۷ تابعه این شعبه بازدید کرد. این بازدید به منظور ارزیابی دقیق نحوه ارائه خدمات و شناسایی مشکلات و دغدغه‌های کارفرمایان و مراجعین صورت گرفت.

یکی از محورهای اصلی این بازدید، بررسی تعامل کارگزاری با شعبه مادر در ارائه خدمات به مراجعین بود که سرپرست اداره کل تأمین اجتماعی استان اصفهان شخصاً روند ارائه خدمات و نحوه تعامل کارگزاری با شعبه را از نزدیک پیگیری و بر اهمیت تسهیل و تسریع در ارائه خدمات به مراجعین تأکید کرد.

در این بازدید، موضوعات مختلفی مورد بررسی قرار گرفت که از جمله آنها می‌توان به پیگیری پرونده‌های اصلاح عنوان شغلی در شعبه و روند اجرا و ارائه خدمات مرتبط با آن اشاره کرد. همچنین وضعیت هیات‌ها و پرونده‌های موجود در شعبه به صورت دقیق مورد بررسی قرار گرفت و راهکارهای لازم برای تسریع در رسیدگی به آنها ارائه شد.

بررسی پرونده‌های سخت و زیان‌آور و وضعیت اسکن پرونده‌ها نیز از دیگر موارد مورد توجه در این بازدید بود. علاوه بر این، روند اجرای ماده ۶۶ در شعبه پیگیری و از همکاران درخواست شد تا پیشنهادات خود را جهت تسریع در انجام امور ارائه دهند.

محمدی در این بازدید بر اهمیت تعامل بیشتر بین بخش‌های وصول و مستمری‌ها برای تسریع روند کار تأکید کرد.

وی همچنین با اشاره به تغییرات اخیر در لیست هوشمند و لزوم ثبت پایه سنوات و حق تأهل، از کارگزاری‌ها خواست تا آخرین نسخه نرم‌افزار سازمان را نصب کرده و محاسبات را به صورت سیستمی انجام دهند تا از تجمع مراجعین جلوگیری و امور در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام شود.

سرپرست اداره کل تأمین اجتماعی استان اصفهان بر لزوم بازدیدهای میدانی مستمر و گروهی شعب مادر از کارگزاری‌های تحت پوشش و ارسال گزارش مکتوب به اداره کل تأکید کرد.

محمدی با بیان اینکه مدیریت مستمر برای رفع دغدغه‌های مردم ضروری است، نظارت دقیق بر عملکرد کارگزاری‌ها را از وظایف اصلی سازمان دانست.

در پایان این بازدید سرزده، مصوب شد که جلسه‌ای با حضور رؤسای کارگزاری‌های رسمی در اولین فرصت تشکیل شود تا مسائل و مشکلات موجود به صورت جامع‌تر بررسی و راهکارهای مناسب ارائه شود.

کد خبر: 77527

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 1 + 4 =