ثبت بیش از ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار ویزیت در مراکز تامین اجتماعی اصفهان

مدیر درمان تامین اجتماعی استان اصفهان گفت: تعداد ویزیت سرپایی در مراکز درمانی و بیمارستان‌های تأمین اجتماعی استان در ۶ ماه نخست امسال از مرز ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار ویزیت عبور کرد.

به گزارش آتیه‌آنلاین به نقل از ایرنا، محمد رجالی با بیان این مطلب افزود: علاوه بر انجام ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار ویزیت در مراکز درمانی و بیمارستان‌های تأمین اجتماعی استان در نیمه نخست امسال، بیمارستان های این مدیریت رتبه دوم بین ۳۲ مدیریت درمان تامین اجتماعی کشور از نظر انجام تعداد عمل‌های جراحی نیازمند بستری را کسب کردند.

وی ادامه داد: پارسال ۵۲ هزار و ۹۳۵ مورد عمل جراحی نیازمند بستری در سه بیمارستان ملکی سازمان تامین اجتماعی در استان اصفهان انجام شد که این تعداد عمل جراحی در حدود ۱۸ درصد عمل‌های جراحی استان است که نسبت به سال پیش از آن افزون بر ۹.۵ درصد رشد داشت.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان اصفهان بیان کرد: پارسال در در سه بیمارستان‌ دکتر شریعتی و دکتر غرضی اصفهان و بیمارستان حضرت فاطمه الزهرا(س) نجف آباد که بیمارستان های ملکی تامین اجتماعی در استان اصفهان هستند ۷۹ هزار و ۵۲۵ بیمار در بخش‌های مختلف بیمارستانی بستری شدند.

وی یادآور شد: سازمان تامین اجتماعی در استان اصفهان در بخش درمان مستقیم سه بیمارستان ملکی با مجموع ۸۱۳ تخت مصوب و ۲۸ پلی‌کلینیک و درمانگاه دارد که عملیات احداث درمانگاه بزرگ شهید برهانیان اصفهان از اسفندماه سال ۱۴۰۱ آغاز شده و پروژه احداث ساختمان آن در حال اجراست و با راه‌اندازی این مرکز بار قابل توجهی از مراجعات بیمه‌شدگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی استان کاسته خواهد شد.

رجالی گفت: علاوه بر ارائه خدمات در مراکز درمانی و بیمارستان‌های تأمین اجتماعی اصفهان، این سازمان با بیش از چهار هزار و ۱۰۰ مرکز تشخیصی و درمانی در سطح استان طرف قرارداد است و پارسال در بخش درمان غیر مستقیم بیش از ۳۵ میلیون نسخه سرپایی و صورتحساب بستری مراجعات بیمه شدگان مورد رسیدگی قرار گرفت و پرداخت شد که نسبت به سال پیش از آن رشد ۹.۴ درصدی داشت.

وی اضافه کرد: پارسال برای درمان بیمه شدگان تامین اجتماعی استان افزون بر ۸۶ هزار میلیارد ریال هزینه شد که نسبت به سال پیش از آن، رشد ۵۷ درصدی داشته است که یکی از دلایل این رشد افزایش تعداد بیمه‌شدگان این سازمان است.

ساخت بیمارستان ۵۰۰ تختخوابی تامین اجتماعی در کلان‌شهر اصفهان

مدیر درمان تامین اجتماعی استان‌ اصفهان گفت: یک دهه گذشته از سال ۱۳۹۱ تا سال ۱۴۰۲ بیش از ۸۱۲ هزار نفر به جمعیت تحت پوشش بیمه درمان سازمان تامین اجتماعی در استان اصفهان افزوده شده است و این استان از نظر درصد بیمه‌شدگان تامین اجتماعی در صدر استان‌های کشور قرار دارد و افزون بر ۷۲ درصد از هم استانی‌ها تحت پوشش خدمات درمانی این سازمان قرار دارند.

رجالی یادآور شد: صنعتی بودن استان اصفهان باعث شده تعداد بیمه‌شدگان سازمان تامین اجتماعی اصفهان بیش از سایر استان‌های کشور باشد و این آمار ایجاب می کند تامین اجتماعی در حوزه خدمات درمانی در استان خدمات گسترده‌ای را به بیمه شدگان خود ارائه دهد که لازمه آن احداث یک بیمارستان بزرگ دیگر تامین اجتماعی در مرکز استان است.

وی افزود: ساخت بیمارستان ۵۰۰ تختخوابی تامین اجتماعی در کلان‌شهر اصفهان از سال ۱۳۹۳ مطرح بود اما متاسفانه بنا به دلایل مختلف هرگز اجرایی نشد، از این رو این مهم با استاندار و فرماندار اصفهان مطرح شد و با پیگیری و جلسات متعدد با همکاری استانداری، مدیریت درمان توانست با شهرداری درباره محل احداث این بیمارستان و مسایل پیرامون آن به توافق برسد.

رجالی ادامه داد: هزینه هر تخت برای احداث بیمارستان در حدود ۶۰ تا ۹۰ میلیارد ریال است و با وجود مخالفت ستاد تهران با احداث این بیمارستان به دلیل کمبود نقدینگی صندوق، مدیریت درمان اصفهان توانست با پی‌گیری مستمر در کمتر از ۶ ماه مصوبه تاسیس بیمارستان را از هیات مدیره اخذ کند و این مجوز اواخر سال ۱۴۰۱ و سه ماه زودتر از مدت معمول آن گرفته شد.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان‌ اصفهان اضافه کرد: فرایند احداث بیمارستان یک روند طولانی است و موقعیت زمین بیمارستان باید از لحاظ زیست محیطی تایید شود و علاوه بر آن مصوبه ای موسوم به پیوست سلامت نیز داشته باشد که اخذ آن بسیار زمان‌بر است و چند روز روز پیش، مدیریت درمان استان موفق به اخذ این مجوز شد.

وی گفت: مسایل فنی و استانداردهای وزارت بهداشت در زمینه احداث بیمارستان های بالای ۴۰۰ تخت خیلی بالاست و نقشه ای که برای بیمارستان تهیه می‌شود باید ابتدا در حوزه فنی سازمان به تصویب برسد و پس از تصویب به وزارت بهداشت ارسال شود تا پس از رفع اشکلاتی که وزارت بهداشت اعلام می‌کند، موارد اصلاح و رفع شود و مجددا ارسال گردد که این فرایند بسیار زمان‌بر است.

رجالی بیان کرد: زمین تخصیص یافته برای بیمارستان جدید تامین اجتماعی در کلان شهر اصفهان زیربنای ۳۲ هزار متر مربعی دارد و نقشه ای که در ابتدا به مدیریت درمان اصفهان برای آن ارائه شد، مساحت ۸۵ هزار متر مربع داشت که زمان طراحی نقشه آن مربوط به بیش از ۱۴ سال پیش است و فاقد استانداردهای لازم بود و از این رو مورد تابید استان قرار نگرفت و با تلاش فراوان مقرر شد نقشه دیگری تهیه شود.

وی افزود: با توجه به حساسیت موضوع احداث بیمارستان جدید، در انجام این فرایند وسواس وجود دارد تا در آینده مدیریت درمان اصفهان با مشکل مواجه نشود و برآورد می شود بین پنج تا هشت سال احداث این بیمارستان به درازا بکشد و با ساخت آن می توانیم ۵۰ درصد به خدمات خود اضافه کنیم تا عقب ماندگی انباشته استان به کمک آن جبران شود.

جمعیت زیر پوشش سازمان تامین اجتماعی در سطح کشور در سال گذشته حدود ۴۸ میلیون نفر و در استان اصفهان افزون بر سه میلیون و ۸۰۰ هزار نفر بود که حدود یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر از آنها بیمه شده اصلی هستند.

اصفهان بعد از تهران، بیشترین تعداد بازنشستگان تامین اجتماعی را در سطح کشور دارد.

کد خبر: 76583

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 5 + 2 =