رشد بورس همچنان ادامه دارد

 روز سه‌شنبه (۱۳ آذرماه) شاخص کل بورس با رشد ۲۸ هزار واحدی در محدوده دو میلیون و ۴۸۹ واحدی قرار گرفت.

به گزارش «آتیه‌آنلاین»، در چهارمین روز معاملاتی بازار سهام در هفته جاری شاخص کل بورس با رشد ۲۸.۹۵۱ واحدی در محدوده دو میلیون و ۴۸۹ هزار واحدی قرار گرفت. همچنین امروز شاخص کل هموزن نیز با رشد ۹.۳۹۷ واحدی در محدوده ۷۹۶ هزار واحدی ایستاد. این درحالیست، امروز دامنه بورس با محدودیت منفی و مثبت سه درصدی روبرو شد.

در جریان داد و ستدهای بورس تهران، ۲۶.۷ میلیارد ورقه سهم طی ۵۳۷ هزار نوبت معاملاتی به ارزش بیش از ۱۴.۴ هزار میلیارد تومان معامله شد و نمادهای فولاد مبارکه اصفهان، بانک ملت، سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی، سرمایه‌گذاری نفت، گاز و پتروشیمی تامین، سرمایه‌گذاری غدیر، گسترش نفت و گار پارسیان و پالایش نفت اصفهان بیشترین تاثیر مثبت و نمادهای سرمایه معدنی و صنعت گل‌گهر، معدنی‌وصنعتی‌چادرملو و مخابرات ایران بیشتر تاثیر منفی را بر روی شاخص کل بورس داشتند.

شاخص فرابورس نیز در معاملات امروز با رشد ۲۳۰ در محدوده ۲۴ هزار واحدی قرار گرفت. در فرابورس نیز ۱۳.۶ میلیارد ورقه اوراق بهادار طی ۳۳۵ هزار نوبت معاملاتی به ارزش بیش از ۱۳.۲ هزار میلیارد تومان مورد داد و ستد قرار گرفت و نمادهای پلیمر آریا ساسول پتروشیمی مارون، سرمایه گذاری مالی سپهرصادرات، گروه انتخاب الکترونیک آرمان، سنگ آهن گهرزمین، صبا فولاد خلیج فارس و پتروشیمی تندگویان بیشترین تاثیر مثبت و نمادهای تجلی توسعه معادن و فلزات و سرمایه گذاری پارس آریان بیشترین تاثیر منفی را بر روی شاخص فرابورس گذاشتند.

این درحالیست که روند کوتاه مدت شاخص کل صعودی است. همچنین روند کوتاه مدت شاخص هم‌وزن نیز صعودی است. از سویی، ارزش معاملات خرد عدد ۱۲۴۸۰ میلیارد تومان را به ثبت رسانده است که نسبت به میانگین هفتگی، ۲۳ درصد و نسبت به میانگین ماهانه ۵۵ درصد با افزایش روبرو بود.

در یک هفته گذشته برآیند معاملات در بازار سهام، ورود نقدینگی حقیقی (خرید حقیقی از حقوقی) به ارزش ۴۳۲ میلیارد تومان را نشان می‌دهد. اما امروز ۲۴۳ میلیارد تومان خروج نقدینگی به ثبت رسیده است.

برآیند معاملات صندوق‌های درآمد ثابت نیز در یک هفته گذشته حاکی از ۱۰۸۴ میلیارد تومان خروج نقدینگی حقیقی از این صندوق‌ها است. خروج نقدینگی از این صندوق‌ می‌تواند نکته مثبتی برای بازار سهام باشد. امروز نیز روند خروج نقدینگی حقیقی از صندوق‌های درآمد ثابت برای دومین روز متوالی با ثبت رقم ۸۴۴ میلیارد تومان همچنان ادامه دارد. در یک هفته گذشته شیب خروج از این صندوق‌ها هم نسبت به میانگین ماهانه در حال افزایش است.

ارزش صف‌های خرید ۱۵۴۸ میلیارد تومان است که کاهش ۱۷۰ میلیارد تومانی نسبت به میانگین هفتگی را نشان می‌دهداین در حالی است که ارزش صف‌های فروش با افزایش ۲۵ میلیارد تومانی نسبت به میانگین هفتگی، در محدوده ۳۰۱ میلیارد تومان قرار دارد.

بیشترین ارزش معاملات را گروه خودرویی با ثبت رقم ۱۵۲۳ میلیارد تومان (۱.۵ برابر میانگین هفتگی) به خود اختصاص داده است. پس از آن گروه‌های بانکی با ارزش معاملات ۱۲۰۷ میلیارد تومان (۱.۳ برابر میانگین هفتگی) و فلزات اساسی با ارزش معاملات ۹۴۹ میلیارد تومان (۱.۳ برابر میانگین هفتگی) قرار دارند.

گروه کاشی و سرامیک با ارزش معاملات ۸۱ میلیارد تومان (۳.۷ برابر میانگین هفتگی) بیشترین ارزش معاملات را نسب به میانگین هفتگی داشته است. پس از آن گروه کاغذی با ارزش معاملات ۳۹ میلیارد تومان (۲.۶ برابر میانگین هفتگی) و گروه بیمه با ارزش معاملات ۳۱۶ میلیارد تومان (۲.۵ برابر میانگین هفتگی) قرار دارند.

عبدالناصر همتی در سی‌ویکمین همایش ملی و دوازدهمین همایش بین‌المللی «بیمه و توسعه»، در محل برج میلاد تهران، گفت: هر وقت درباره سیاست‌های دولت درباره اصلاح ناترازی‌ها صحبت می‌کنیم، می‌گویند که می‌خواهید قیمت‌ها را بالا ببرید؟ درباره یارانه انرژی صحبت می‌کنیم می‌گویند می‌خواهید بنزین را گران کنید؟ از چند نرخی بودن ارز، یارانه‌های بی‌هدف و ... صحبت می‌کنیم می‌گویند می‌خواهید گران کنید؟

او افزود: سال گذشته یک‌هزار و ۷۰۰ همت رانت به دلیل چند نرخی بودن ارز، توزیع و با سرکوب نرخ ارز کسری بودجه عظیم نزدیک به یک‌هزار همت به کشور تحمیل شد؛ ریشه اصلی تورم و چاپ پول همین ناترازی‌هاست.

همتی با طرح این پرسش که چرا با کسری بودجه مواجه هستیم و چرا ناترازی داریم؟ توضیح داد: علت معلوم است، از یک طرف بنزین قاچاق می‌شود و از سوی دیگر سوخت وارد می‌کنیم.

این عضو کابینه دولت چهاردهم تاکید کرد: همین‌جا اعلام می‌کنم تا زمانی که به عنوان وزیر امور اقتصاد و دارایی فعالیت کنم، همه تلاش خود را به کار خواهم بست که جلوی رانت‌ها را بگیرم و اجازه استفاده از مسکّن کوتاه‌مدت را نخواهم داد.

او ادامه داد: ۴۰ سال است که در حوزه اقتصاد خدمت می‌کنم و درس می‌دهم؛ وقت آن است که ناترازی‌ها را یک‌بار برای همیشه از بین ببریم. باید ریشه اصلی تورم را قطع کنیم و جلوی رانت و فساد و قاچاق را بگیریم. تنها در این صورت است که به صورت واقعی از بخش ضعیف و متوسط حمایت می‌شود.

کد خبر: 76504

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 6 + 7 =