علی جعفر دهکردی در گفتوگو با آتیهآنلاین با تأکید بر اینکه برگزاری این رویداد همزمان با آغاز هفته پژوهش از سوی این مؤسسه به عنوان تنها بازوی پژوهشی و علمی سازمان تأمین اجتماعی کشور در دست اجرا قرار گرفته است، افزود: سازمان تأمیناجتماعی در توسعه پایدار کشور نقش چشمگیری دارد. هر پژوهشی در حوزه رفاه و تأمین اجتماعی که بتواند در راستای تحقق اهداف مطلوب از جمله «عدالت» با رویکرد «تحولی» که به «رضایتآفرینی عمومی» بیانجامد و مسائل سازمان را با استفاده از شناسایی و بهکارگیری پیشرانها حل و فصل کند، نقش مؤثری در توسعه مذکور ایفا خواهد کرد.
رییس مؤسسه عالی پژوهش تأمین اجتماعی با اشاره به انتشار فراخوان این جشنواره از پژوهشگران علاقهمند به حوزه بیمه، رفاه و تأمین اجتماعی دعوت به عمل آورد تا آثار پژوهشی خود را در قالب کتب تألیفی، طرح پژوهشی، پایاننامهها و رسالههای دکتری در این حوزه برای شرکت در فراخوان انتخاب پژوهش و پژوهشگر برتر به مؤسسه ارسال کنند.
او در پاسخ پرسشی در خصوص لازمه استفاده از نتایج پژوهشهای مؤسسه گفت: باتوجه به اینکه تمام پروژههای پژوهشی مؤسسه از سوی واحدهای مختلف سازمان به مؤسسه سفارش میشود؛ بر خلاف تصور غالب، به جرأت میتوان گفت که هیچ پژوهشی در موسسه بدون کاربست نتایج، اجرا نمیشود. بدیهی است، داشتن رویکرد فکری دانش بنیانی در مدیران واحدها، نقش مؤثری در استفاده از نتایج پژوهشهای سفارش داده شده آنها خواهد داشت.
به گزارش آتیهآنلاین، علاقهمندان به شرکت در جشنواره پژوهشی مؤسسه عالی پژوهش تأمین اجتماعی میتوانند آثار خود را تا ۱۰ آذرماه به نشانی farakhanepajoohesh@gmail.com ایمیل کنند. همچنین پژوهشگران در صورت داشتن هرگونه پرسشی میتوانند با واحد معاونت پژوهشی موسسه به شماره ۲۶۷۴۷۹۸۴-۰۲۱ تماس برقرار کنند.
نظر شما