به گزارش آتیه آنلاین به نقل از روابطعمومی سازمان تأمیناجتماعی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در این مراسم گفت: بیمارستان شهید لبافینژاد بعد از انقلاب یک تاریخ پرشکوه را طی کرده و کارهای بزرگی در این مرکز انجام شده است.
وی با اشاره به اینکه شهید آیتالله رییسی خصوصیات برجستهای داشتند که هنوز به درستی و به شکل کامل تبیین نشده است، بیان کرد: از بارزترین ویژگیهای رییسجمهور شهید، وطندوستی بود. برخلاف کسانی که شعار ایراندوستی میدهند و اما در عمل کاری برای کشور نکردند و نمیکنند، ایشان همواره و تا آخرین لحظات پای کار ایران بودند.
عیناللهی با اشاره به پیشرفتهای عظیم کشور در حوزه درمان در سالهای پس از انقلاب، افزود: در حوزه سلامت، ایران یکی از قدرتمندترین کشورهای منطقه است و مردم بسیاری از کشورها برای درمان به کشور ما مراجعه میکنند در حالی که ابتدای انقلاب این وضعیت بالعکس بود. در همین سال گذشته، یک و نیم میلیون گردشگر سلامت در کشور داشتیم که این نشانه توانمندی ایران در حوزه سلامت است.
وی با اشاره به چالشهای خدمترسانی در حوزه سلامت گفت: در مدتی که مسئولیت این بیمارستان را به عهده داشتم، تمام بیمارستان پر از بیماران کرونایی بود، اما همه همکاران بیمارستان به میدان آمدند و با همکاری وزارت بهداشت و سازمان تأمیناجتماعی، حتی یک بیمار هم از خدمات این بیمارستان محروم نشد.
در این میان، از مدیرعامل سازمان تأمیناجتماعی تشکر ویژه دارم که پشتیبان بسیار خوبی برای بیمارستان لبافینژاد و حوزه سلامت هستند.
وزیر بهداشت با تأکید بر اینکه در دولت سیزدهم در حوزه سلامت کارهای بسیار بزرگی انجام شد که اوج آن کنترل کرونا بود، اضافه کرد: درحالیکه تا قبل از استقرار دولت مردمی، روزانه ۷۰۰ نفر از مردم عزیز را از دست میدادیم، با یک حرکت بزرگ و اثرگذار از سوی رئیسجمهور شهید و تلاش کادر زحمتکش سلامت کشور؛ این بیماری ظرف مدت کوتاهی کنترل شد. البته همان موقع کسانی گفتند این بیماری در سراسر جهان کنترل شده بود و شما کار خاصی نکردید، اما این خلاف واقعیت است.
وی افزود: زمانیکه دولت مردمی سیزدهم سر کار آمد تنها ۱۸ هزار دوز واکسن به مردم تزریق شده بود، اما با عنایت شهید جمهور و همکاری ملت شریف ایران، در دولت سیزدهم این عدد به روزانه یک میلیون و ۳۰۰ هزار دوز هم رسید که تعجب همگان را برانگیخت.
عیناللهی با اشاره به اینکه بیمارستان شهید لبافینژاد نه فقط یک بیمارستان، بلکه یک دانشگاه بزرگ با هفتاد عضو هیأتعلمی است، گفت: کارکنان این بیمارستان بسیار فداکار هستند و در خدمترسانی به مردم شب و روز نمیشناسند و احساس صمیمیت بسیار خوبی در این مجموعه هست. آرزوی ما این بود که یک مرکز درمانی برای قشر کمتر برخوردار جامعه داشته باشیم که الحمدلله این اتفاق رقم خورد و امروز لبافینژاد مرجع بیماران کمتربرخوردار از سراسر کشور است.
وی با تأکید بر اینکه بیمارستان لبافینژاد اولین مرکز ارائه خدمت در حوزه پیوند سلولهای بنیادی در کشور بود، افزود: امروز این خدمت بهعنوان یک کار روزمره و معمولی در این مرکز انجام میشود. امروز این بیمارستان در حوزه سلولهای بنیادی با کشورهای اروپایی و امریکایی رقابت میکند و در منطقه، محل مراجعه بسیاری از کشورها است.
وزیر بهداشت با تأکید بر اینکه سازمان تأمیناجتماعی یک مجموعه مردمپایه است، بیان کرد: دستاوردهای امروز سازمان تأمیناجتماعی بهراحتی به دست نیامد و ما شاهد بودیم که طی سی و چند ماه گذشته، زحمات شبانهروزی در این مجموعه کشیده شد. یکی از افتخارات سازمان تأمیناجتماعی این است که به قشر کمبرخوردار جامعه خدماترسانی میکند و باعث افتخار بیمارستان لبافینژاد است که مرجع خدمترسانی به مخاطبان سازمان تأمیناجتماعی است.
وی در پایان در ارتباط با دستگاه فمتولیزیک که در این بیمارستان نصب شده است، گفت: این دستگاهی که امروز افتتاح شد، پیشرفتهترین دستگاه در حوزه چشمپزشکی است که عوارض بسیار کم و سرعت بسیار بالایی دارد. این دستگاه میتواند خدمات بسیار خوبی را با تعرفه دولتی به مردم ارائه کند و بیمارستان لبافینژاد همواره در این جهت پیشرو بوده است که قطعاً این پیشرانی با پشتیبانی سازمان تأمیناجتماعی رقم خورده است. نکته حائز اهمیت این است که امروز پیشرفتهترین تجهیزات پزشکی نظیر این دستگاه در بیمارستانی مورد بهرهبرداری قرار میگیرد که متعلق به قشر بیمهشدگان و بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی است.
نظر شما