به گزارش آتیهآنلاین به نقل از ایرنا، اکبر ابدالی در این باره گفت: در همین رابطه ۴۰ جواز ایجادی برای اجرای طرحهای صنعتی جدید با سرمایهگذاری بیش از ۲۳ هزار میلیارد ریال و ظرفیت ایجاد اشتغال برای ۲ هزار و ۱۶۵ نفر و تعداد ۱۴ جواز تاسیس توسعهای برای واحدهای واحدهای صنعتی موجود با سرمایه گذاری حدود چهار هزار میلیارد ریال و ظرفیت اشتغالزایی برای ۲۷۲ نفر در استان قم صادر شد.
وی افزود: طی فروردین و اردیبهشتماه سالجاری پرداخت تسهیلات تبصره ۱۸ بهمنظور حمایت از بهرهبرداران واحدهای صنعتی استان نیز در دستور کار بود و در این باره پرونده ۷۳ متقاضی برای دریافت تسهیلات به مبلغ سه هزار و ۷۷۴ میلیارد ریال به بانکهای عامل معرفی شد که تاکنون تعداد ۴۰ مورد از آنها به مبلغ بیش از ۲ هزار میلیارد ریال پرداخت شدهاست.
صنعت قم طی سالهای اخیر با رشد خوبی مواجه بودهاست و اکنون انواع مختلف محصولات در واحدهای مستقر در شهرکهای صنعتی استان تولید و به بازار مصرف عرضه میشود که بسیاری از آنها هم صادراتی است و ارزآوری مناسبی برای کشور به همراه دارد.
گسترش فعالیتهای تولیدی در بخش صنعت استان موجب شده که در حال حاضر بسیاری از واحدهای مستقر در شهرکهای صنعتی قم برای انجام کارهای مورد نظر خود به نیروی انسانی جدید نیاز داشته باشند و به همین دلیل ظرفیتهای فراوان برای اشتغالزایی در این بخش بهوجود آمدهاست.
یکهزار و ۷۰۰ واحد بهرهبردار با ایجاد اشتغال برای ۴۱ هزار نفر در شهرکهای صنعتی قم به تولید محصولات مورد نیاز مردم مشغول هستند.
شهرکهای صنعتی استان به دلایل مختلف همچون موقعیت ویژه در نزدیکی بازارهای بزرگ کشور و برخورداری از امکانات زیرساختی مناسب، با استقبال گسترده سرمایهگذاران و علاقهمندان به راهاندازی کسب و کارهای تولیدی مواجه شدهاست.
در بخش صنعت، استان قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، درودگران، فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است که هر کدام از آنها موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایهگذاری، تولید و اشتغال دارد.
نظر شما