به گزارش آتیهآنلاین به نقل از ایرنا، علی دهباشی با بیان اینکه از این مبلغ ۷۰ درصد سهم معاونت توانبخشی و ۵۰ درصد هم سهم معاونت اجتماعی بود که با تخصیص اعتبار به افراد واجد شرایط پرداخت شد افزود: کمک هزینه کاشت حلزون برای کودکان ناشنوا در سال ۱۴۰۲ به پنج نفر پرداخت و علاوه بر این پنج کودک به ۴۰ مددجو نیز جهت کمک هزینه قطعات کاشت جمعا اعتباری بالغ بر یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال پرداخت شد.
وی همچنین کمک هزینه توانبخشی و درمان معلولان دارای اختلالات دهانی، بلع و تغذیه را مبلغ ۹۲۵ میلیون ریال اعلام کرد و ادامه داد: این مبلغ پارسال به این استان اختصاص یافت که برای هزینه های دهان و دندان ۶۷ نفر دارای معلولیت هزینه شد.
مدیرکل بهزیستی استان قزوین سرانه حق پرستاری معلولان ضایعه نخاعی را ۲۱ میلیون ریال اعلام کرد و گفت: این مبلغ به تعداد ۵۴۲ مددجو در استان به افراد دارای معلولیت ضایعه نخاعی ماهیانه به صورت متمرکز و کشوری پرداخت می شود.
دهباشی بیان کرد: حق پرستاری معلولان شدید و خیلی شدید بسترگرا نیز با سرانه ۲۱ میلیون ریال به تعداد ۲ هزار و ۵۳۳ معلول در استان به صورت متمرکز و کشوری پرداخت میشود.
وی کمک هزینه لوازم بهداشتی را نیز با سرانه ماهی ۶ میلیون ریال برای تعداد سه هزار و ۲۷۹ نفر به صورت متمرکز از سوی بهزیستی کشور به افراد واجد شرایط بسترگرا و معلولان نخاعی که از لوازم بهداشتی استفاده میکنند برشمرد و افزود: برای اعزام تعداد ۸۳ مترجم ناشنوا به کانون ناشنوایان، بهزیستی استان مبلغ ۳۹۳ میلیون و ۸۰۰ هزار ریال پرداخت کرده است.
وی گفت: یک دوره آموزشی مقدماتی با حضور ۱۰ زن و یک دوره آموزشی میانی با حضور ۱۴ زن و ۲ مرد جهت تربیت مترجم ناشنوا توسط کانون ناشنوایان، برگزار شد که هزینه آن به مبلغ ۱۵۸ میلیون و ۸۰۳ هزار و ۱۹۰ریال توسط بهزیستی استان تامین شد.
مدیرکل بهزیستی استان قزوین با بیان اینکه از ابتدای سالجاری ۲۲هزار و ۲۹۷ مددجو از این سازمان در حوزه توانبخشی از هر طیف معلولیت و با هر نوع میزان معلولیت مستمری دریافت میکنند افزود: مستمری یک نفر ۹ میلیون و ۹۳۷ هزار ریال، مستمری دو نفر ۱۴ میلیون و ۱۹۶ هزار ریال، مستمری سه نفر ۱۹ میلیون و ۸۷۴ هزار ریال، مستمری چهار نفر ۲۵ میلیون و۵۲۸ هزار ریال، مستمری پنج نفر و بیشتر ۳۱ میلیون و ۲۳۱ هزار و ۲۰۰ ریال است.
نظر شما