فرزندان باید گرمای رابطه پدر و مادر را حس کنند 

یک جامعه شناس و مشاور خانواده با تاکید بر اینکه مهم‌ترین وظیفه خانواده ایجاد فضایی برای تامین نیازهای انسان از بعد مادی و عاطفی است، گفت: محیط خانواده نباید خنثی باشد بلکه باید گرم بوده و فرزندان باید فضای گرم بین پدر و مادر را درک کنند. 

به گزارش آتیه آنلاین، زهرا دانش طلب در حالی میزبان کمیل حسینی، جامعه‌شناس و مشاور خانواده در یازدهمین نشست از سلسله نشست‌های غرفه خانواده ما (سازمان تامین اجتماعی) با محوریت خانواده و جمعیت بود که حسینی گفت: مهم‌ترین وظیفه خانواده ایجاد فضایی برای تامین نیازهای انسان از بعد مادی و عاطفی است.

او ادامه داد: اگر فرد در فضای خانواده نیازهای خود را دریافت نکند در موارد اخلاقی و در سطح جامعه با آسیب‌هایی روبرو خواهد شد.

این جامعه شناس و مشاور خانواده اضافه کرد: انسان به ذات دوست دارد مورد علاقه قرار بگیرد و دیگران را دوست داشته باشد و اگر خانواده نتواند این نیاز را ببیند و پاسخ مناسب به آن ارائه کند، فرد مورد آسیب قرار خواهد گرفت. محیط خانواده نباید خنثی باشد بلکه باید گرم بوده و فرزندان باید فضای گرم بین پدر و مادر را درک کنند.

حسینی در رابطه با تغییر فضای بین والدین بعد از تولد فرزندان گفت: بعد از بارداری زنان نمی‌توان گفت که روابط خانواده تغییر نمی‌کند، بلکه اولویت‌ها تغییر می‌کند و برخی نیازهای درونی ایجاد و کشف می‌شود. مردان با کسب مهارت باید بتوانند حس خوبی را به همسران خود منتقل کنند و زنان درک کنند که اولویت اول همسر خود هستند.

این جامعه شناس و مشاور خانواده درک متقابل در خانواده را بسیار مهم دانست و یادآور شد: فرهنگ استفاده از فناوری و سواد رسانه به ویژه در روابط زوجین و ارتباط با فرزندان بسیار مهم است تا استفاده از فناوری به فضای خانواده تاثیر سو نداشته باشد.

حسینی یادآور شد: گفت‌وگو در خانواده بسیار مهم است زیرا حس اطمینان، مهم بودن و رفع مشکلات خانواده در گفتگو میان اعضای خانواده محقق می‌شود.

او گفت: خانواده باید مهارت استفاده از ابزارهای ارتباطی را فرا بگیرد و قواعد استفاده از موبایل و حتی رسانه در خانواده‌ها مشخص شود. این موارد در حالی بیان می‌شود که در برخی مواقع گفت‌وگو که ارتباط در خانواده ارزشی ندارد و وسایل ارتباط جمعی به ارزش تبدیل شده‌اند.
این جامعه شناس و مشاور خانواده بیان کرد: خانه باید برای مسائل عاطفی، مکالمه و گفت‌وگو امن باشد، این موضوع از آن رو بیان می‌شود که باید با فرزندان ارتباط داشت و حتی گفتگو و ارتباط با فرزندان در قالب بازی انجام شود.

حسینی تاکید کرد: در یک خانواده در برخی موارد روابط فرزندان با یکدیگر خوب نیست که در این موضوع نوع مداخله والدین در روابط بین فرزندان بسیار مهم و تاثیرگذار است.

او اضافه کرد: همچنین در برخی موارد رفتار والدین در تربیت فرزندان همراه با تعارض است که فرزندان نباید این تعارض را ببینند و باید این موارد در فضای خصوصی والدین رفع و به یک الگوی تربیتی واحد برسند.

کد خبر: 70727

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 6 + 11 =