بهگزارش آتیهآنلاین، مدیرکل ارتباطات و نظارت مردمی سازمان تأمیناجتماعی در خصوص هدف راهاندازی مرکز ۱۴۲۰ گفت: «سامانه ۱۴۲۰ سازمان تأمیناجتماعی با هدف پیگیری مشکلات و پاسخ دادن به سئوالات مردم در سال ۱۳۹۵ راه اندازی شد و در هشت سال گذشته فعالیت این سامانه بیشتر و جدیتر شد. در حال حاضر روزانه ۱۳ هزار تماس، ۶۰۰ پیامک متنی و صوتی را در موضوعات مختلف پاسخگو هستیم. در واقع هر موضوع و سئوالی را که درباره مسائل بیمهای و درمانی مرتبط با سازمان تأمیناجتماعی است پاسخگو هستیم و پیگیریهای لازم را انجام میدهیم تا مشکلات مردم رفع شود که این دستاورد ریشه در تلاش و البته سعه صدرِ کاربران سامانه ۱۴۲۰ دارد.»
فراهانی درباره بازه زمانی پیگیری تماسهای مردمی افزود: «بعد از تماسهای بیمهشدگان با توجه به موضوع مطرحشده راهنمایی لازم به صورت برخط به مخاطبین داده میشود و در صورتی که نیاز به پیگیریهای لازم تخصصی داشته باشد به حوزه مربوطه جهت حل موضوع ارجاع داده میشود.»
مدیرکل ارتباطات و نظارت مردمی درباره موضوعاتی که بیشترین تماس با مرکز ۱۴۲۰ را به خود اختصاص می دهند گفت: «سواستفاده از کد ملی بیمهشدگان یکی از موضوعاتی است که با این مرکز در میان گذاشته میشود که پس از ثبت مشخصات تماسگیرنده جهت پیگیریهای لازم برای جلوگیری از هرگونه سواستفاده احتمالی با مدیریت درمان مربوطه نامهنگاری و در صورت احراز تخلف با پزشک متخلف برخورد لازم صورت میگیرد. موضوع دیگر ارسال لیست توسط کارفرمایان است که مشکلات مرتبط با ارسال لیست با کمک کاربران مجموعه مرتفع میشود. همچنین بیمه تکمیلی، فیش حقوقی، افزایش میزان مستمری بازنشستگان و از کارافتادگان، بیمه بیکاری، تعهدات کوتاهمدت، خرید خدمت سربازی، اضافه کردن افراد تبعی،استحقاق درمان، کفالت والدین و بیمه زنان خانهدار از دیگر موضوعاتی است که تماسهای ۱۴۲۰ را شامل میشود.»
فراهانی درباره خدمات غیرحضوری گفت: «سازمان تأمیناجتماعی در راستای تسهیل فرایند خدمترسانی به مردم جهت کاهش بار مراجعه به شعب و رسیدگی سریع به مطالبات، پرسشها و درخواستهای مردم از یک سو و کاهش هر گونه سواستفاده از ذینفعان سازمان به دنبال توسعه خدمات غیرحضوری است. بر این اساس سامانه ۱۴۲۰ به عنوان پل ارتباطی بین مردم و سازمان تأمیناجتماعی فعالیت میکند.»
نظر شما