به گزارش آتیه آنلاین به نقل از مرکز روابطعمومی و امور بینالملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، مرتضوی در نشست «تعالی و ارتقای فرهنگ سازمانی» که با حضور «محمد روحالامینی» معاون رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور و جمعی از مدیران برگزار شد، بیان کرد: فرهنگ انتظار، فرهنگ توسعه و پیشرفت است؛ برای رسیدن به انتظار باید به تعالی بیاندیشیم.
وی تأکید کرد: برای رسیدن به تعالی باید رفتارها اصلاح شود و اگر این اصلاح صورت گرفت قطعاً بسترساز ظهور خواهد بود.
مرتضوی با تأکید بر اینکه باید گلوگاههای رفتار سازمانی حذف شود، تصریح کرد: در این زمینه اقدامات خوبی صورت گرفته اما کافی نیست.
وی معتقد است تا خودسازی نباشد دگرسازی محقق نخواهد شد و پس از خودسازی؛ اصلاح دگرسازی، فرهنگ سازمانی را درست میکند.
وزیر کار افزود: با قاطعیت اعلام میکنم که توفیقات نظام جمهوری اسلامی ایران با توجه به موانع و تحریم های ظالمانه قابل مقایسه با هیچ کجای جهان نیست و خوشبختانه، سختترین تحریمها را پشت سر گذاشتهایم.
وی بیان کرد: هر جای ایران اسلامی میرویم بوی خدمت و پیشرفت میدهد؛ در بخشهای گوناگون هوا و فضا، فناوریهای نوین و دانشبنیان، بهداشت و درمان و ... سرآمد هستیم.
مرتضوی با تأکید بر اینکه کارگزار نظام جمهوری اسلامی باید بابالحوائج باشد، گفت: مردم نباید پشت در اتاق مدیران منتظر بمانند و مشکلات آنها باید به نحو احسن رفع شود.
وی همچنین تأکید کرد: مکتب شهید سلیمانی «سردار دلها» برگرفته از مکتب غنی اسلام و سرشار از مباحث سازمانی است.
وزیر کار در پایان با اشاره به انتخابات پیش رو اظهار کرد: بزرگترین جهاد مقدس، تبیین و تبلیغ برای شرکت مردم در انتخابات است.
فرهنگ سازمانی از مهمترین مباحث حوزه منابع انسانی است
«محمد روحالامینی» معاون رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور در ادامه این نشست، فرهنگ سازمانی را از مهمترین مباحث حوزه منابع انسانی عنوان و تأکید کرد: فرهنگ سازمانی یکی از موضوعات اساسی و مهم دستگاهها است.
وی، یکی از دستگاههای تأثیرگذار در فرهنگ عمومی مردم را وزارت کار معرفی کرد و گفت: این وزارتخانه از حیث تاثیرگذاری از وزارتخانههای مهم کشور است.
«سیدمحمدرضا حسینی» معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت کار نیز در این نشست بیان کرد: در این وزارتخانه در حوزه زیرساخت فرهنگی اقدامات بسیار خوبی صورت گرفته است.
وی، اقدامات دستگاه در راستای نهادینهسازی عوامل محتوایی فرهنگ سازمانی را تدوین معیارهای اختصاصی فرهنگ سازمانی، استفاده از معیارهای عمومی و اختصاصی در تبدیل وضعیت کارکنان و همچنین در دورههای آموزشی و در جذب و ارتقا عنوان کرد.
گفتنیاست، کارشناسان و مدیران حاضر در این نشست از دستگاههای مختلف به بیان نقطهنظرات و دیدگاههای کارشناسی خود در این راستا پرداختند.
نظر شما