صدور چهار مجوز باشگاه کارآفرینان نوجوان در گیلان

مدیرکل اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان از صدور چهار مجوز باشگاه کارآفرینان نوجوان خبر داد.

به گزارش آتیه‌آنلاین به نقل از روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان، سیاوش آقاجانی با بیان اینکه این مجوزها به مراکز مشاوره خدمات کارآفرینی استان در راستای ترویج و توسعه کارآفرینی با همکاری اداره کل آموزش و پرورش گیلان اعطاء شده است گفت: باشگاه کارآفرینان نوجوان در زمینه ترویج و توسعه فرهنگ و آموزش‌های کارآفرینی برای گروه سنی دانش‌آموزی فعالیت می‌کنند و مراکز مشاوره که موفق به دریافت این مجوز می‌شوند می‌توانند به مدت یکسال گواهی‌نامه این باشگاه را دریافت کنند.

وی بیان کرد: مراکز مشاوره خدمات کارآفرینی با همکاری اداره کل آموزش و پرورش در این باشگاه‌ها در حوزه کارآفرینی برای رده‌های سنی کودکان و نوجوانان آموزش‌هایی ارائه می‌کنند که دستاورد آن می‌تواند ایجاد خلاقیت و نوآوری، افزایش ضریب کارآفرینی و ترویج فرهنگ آن در راستای توسعه اقتصادی کشور از طریق ایجاد کسب و کارهای جدید باشد.

آقاجانی اضافه کرد: همچنین تاکنون ۵۶ مرکز مشاوره خدمات کارآفرینی، ۱۸ مرکز شتاب‌دهنده، ۱۱ مرکز فضای کاری اشتراکی و ۱۱ کافه کارآفرینی در استان از این اداره کل مجوز فعالیت اخذ کرده‌اند.

وی با بیان اینکه اداره توسعه کارآفرینی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی جهت صدور مجوزهای نهادهای کارآفرینی برای نخبگان و مخترعان استان در درگاه ملی مجوزها G4B آماده است، گفت: این مجوزها شامل مرکز مشاوره خدمات کارآفرینی، شتاب‌دهنده، فضای کاری اشتراکی و کافه کارآفرینی است که برای نخبگان و مخترعان از این درگاه صادر می‌شود.

مدیرکل اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان بیان کرد: مراکز خدمات مشاوره کارآفرینی به کلیه صاحبان ایده، استارت آپ‌ها، کارآفرینان در همه مراحل کسب وکار مشاوره لازم را ارائه داده و نقش هدایتگری دارند. مرکزشتاب‌دهنده نیز گونه‌ای از مراکز مشاوره و خدمات کارآفرینی هستند که گروهی از کسب و کارهای نوپا (استارت‌آپ ها) را از زمان شکل‌گیری ایده، تحت حمایت خود گرفته و ضمن تامین سرمایه پیش از آغاز (pre-seed)، در ازای درصدی از سهام، که معمولا کمتر از ۱۰ درصد می‌باشد، به ارائه خدمات شتاب دهندگی به منظور افزایش ضریب موفقیت کسب و کارهای نوپا (استارت آپ‌ها) می‌پردازند.

آقاجانی در مورد کافه کارآفرینی گفت: "کافه" مکانی عمومی است که امکان برقراری تعاملات اجتماعی بین کارآفرینان، دولت، سرمایه گذاران، صاحبان ایده و دانشجویان را تسهیل کرده و امکان شکل‌گیری شبکه‌های سیال بین افکار مختلف برای خلق نوآوری را به وجود می‌آورد.

وی افزود: مرکزفضای کاری مشترک هم یکی از انواع خدمات کارآفرینی است که در آن فضای فیزیکی شامل تجهیزات و ملزومات کاری و اداری نظیر دسترسی به اینترنت پرسرعت با هزینه اندک به صورت مشترک در اختیار افراد یا تیم های ایده ‌پرداز و کسب و کارهای نوپا (استارت‌آپ‌ها) قرار می‌دهد.

مدیر کل اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان یادآور شد: از شهریور ۱۴۰۰ لغایت شهریور ۱۴۰۲ تعداد ۵۸ رویداد ترویجی کارآفرینی با کمک دانشگاه ها و مراکز مشاوره خدمات کارآفرینی در استان برگزار شده است.

کد خبر: 63716

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 4 + 1 =