حاجاسماعیلی در گفتوگو با آتیه آنلاین افزود: در راستای توسعه اقتصاد دیجیتال و گسترش اشتغال در این بخش، توسعه آموزش در رشتههای دانشگاهی مرتبط با آن موجب حضور فعالانه دانشجویان در این بخش خواهد شد.
وی همچنین ادامه داد: در کشور ما بسیاری از فرصتها و زمینهها در توسعه مشاغل بخشهای گوناگون از جمله فضای کار اقتصاد دیجیتال مورد توجه قرار نگرفته است.
این کارشناس حوزه فضای کسب و کار اضافه کرد: به عنوان مثال فعالیت اقتصادی و اشتغال در حوزه فضای مجازی به میزان کافی مورد استفاده نبوده است و به عبارتی سیاستگذاری و اقدام در این حوزه در دهه اخیر مغفول مانده است.
حاجاسماعیلی ادامه داد: با افزایش سهم اقتصاد دیجیتال در بازارکار، تولید و اشتغال، میتوان تاثیر اقدامات و فعالیتهای اثرگذار بلندمدت در حوزه فضای مجازی را در بستر کسب و کار کشور مشاهده کرد.
وی با بیان اینکه سهم این نوع اقتصاد در کشور ما تقریباً نزدیک به صفر است، افزود: به تعبیری در بهرهبرداری از فرصتهای اشتغال و تولیدی مرتبط با حوزه مجازی هنوز هیچ اقدام و هدفگذاری قابل توجهی صورت نگرفته است.
این کارشناس حوزه بازارکار افزود: اشتغال افراد در بخش اقتصاد دیجیتال و توسعه تولید مرتبط با آن با حضور افراد دانشآموخته و دارای مهارتهای این حوزه امکانپذیر است.
وی در ادامه اضافه کرد: در واقع کشور ما تا به حال از امکان و فرصت مهارتآموزی و اشتغال مربوط به تکنولوژیهای جدید بهرهمند نشدهایم و در اینباره نیازمند تدوین استانداردهای جدید مهارتی منطبق بر الزامات روز این نوع اشتغال و اقتصاد هستیم.
حاجاسماعیلی گفت: توسعه فعالیتهای اقتصاد فضای مجازی و گسترش اشتغال و تولید در این بخش، علاوه بر پایین آوردن نرخ بیکاری، رشد بهرهوری و کاهش هزینههای تولید و اشتغال را به دنبال خواهد داشت.
نظر شما