به گزارش آتیه آنلاین به نقل از روابط عمومی سازمان آموزش فنی وحرفهای کشور، آموزشگاه فنی و حرفهای آزاد نوع الف فعال در صنعت ساختمان استان اصفهان در بیست و دومین نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان تهران با استقبال بیش از ۴۵۰ نفر در دوره اول آغاز به کار کرد.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور در این آئین، آموزش را مهمترین عامل در توسعه کارآفرینی و به دنبال آن توسعه اقتصادی برشمرد و افزود: ساختار اقتصادی دنیای امروز با گذشته به طور اساسی تفاوت دارد. شاخصهای سخت افزاری و داراییهای مشهود که دیروز در جایگاه یک بنگاه اقتصادی نقش تعیین کننده داشت جای خود را به نوآوری، ابداع، خلق محصولات جدید و داراییهای نرم افزاری داده است.
غلامحسین حسینی نیا، بیان داشت: در طول تاریخ مشاغل و حرفههایی ناپدید و در عوض مشاغل جدیدی در بازار کار جایگزین آنها شدهاند. برخی مشاغل تکامل یافتند و اگر دیروز ثروتمندترین افراد آنهایی بودند که منابع مالی بیشتری در اختیار داشتند، ولیکن امروز ثروتمندترین مردم دنیا افرادی دانش مدار و کارآفرین می باشند. لذا توسعه اقتصادی دنیای امروز برپایه نوآوری وخلاقیت و بهره گیری از مهارت استوار است.
وی تصریح کرد: نگاهی به وضعیت و الزامات بازار کار در جهان و چارچوب شکل گرفته آن و همچنین ضرورتهای اقتصاد تولید، حاکی از این است که شرایط، نوع اشتغال و الزامات تولید بر اساس توسعه دستخوش تغییراتی شده و نیازمند تدوین سیاستهای اشتغال و تولید بر مبنای وضعیت جدید است که موضوع آموزش در حوزه مشاغلی که در آینده شکل گرفته یا گسترش می یابند از مهم ترین الزامات در این حوزه است.
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور اذعان داشت: پیشبینی سازمان همکاری و توسعه اقتصادی از وضعیت کار در جهان آینده حاکی از این است که نیمی از کارها و ماهیت شغلها در آینده نزدیک ماشینی میشود و به این واسطه حجم بیکاری وسیعی در جهان شکل می گیرد و راهکار این است که جهان آینده خود را امروز شکل دهیم.
وی با بیان اینکه انواع فناوریها و مدرنیزه شدن کارها روی مهارتهایی که امروزه ما برای اشتغال نیاز داریم، تأثیر خواهد گذاشت، خاطرنشان ساخت: بازار کار جدید به واسطه پیشرفت فناوری از قبیل علوم داده و هوش مصنوعی، رشد یافته و به سرعت در حال تغییر است. بنابراین باید نوعی «انقلاب مهارتآموزی» برای ورود افراد به فرصتهای جدید شغلی طی سالیان آینده فراهم کنیم.
حسینی نیا، گفت: سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور متولی ارائه آموزش های مهارتی با دارا بودن ۶۴۰ مرکز ثابت دولتی و ۱۳ هزار آموزشگاه فنی و حرفه ای آزاد، به دنبال گسترش چتر مهارتی و نهضت مهارت افزایی در مشاغل آینده و آینده مشاغل می باشد.
وی تصریح کرد: با توجه به مشاغل آینده و آینده مشاغل، تدوین و آموزش استانداردهای شایستگی در حوزه مشاغل نوین ونوظهور و برافکن را در اولویت قرار داده ایم.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیان داشت: وظیفه ما آماده کردن افراد برای تصدی مشاغل آینده است و با راه حل های دیروز مسائل امروز و آینده را نمی توان حل کرد بلکه باید مسائل آینده را با راه حل های آینده ولی امروز حل کرد.
به گفته حسینی نیا امورات راهبردی مهارتی کشور به سازمان آموزش فنی و حرفه ای سپرده شده است و سازمان موظف است بر مبنای سرنوشت مشاغل در آینده و مشاغل آینده از هم اکنون با نگاه بلند مسیر کلان مهارت آموزی نرم افزاری و سخت افزاری آینده برای جوانان ترسیم و مهیا کند.
بر اساس این گزارش آئین صدور مجوز آموزشگاه فنی و حرفه ای آزاد نوع الف با حضور محمد مخبر، معاون اول رئیس جمهور، علیرضا برادران، معاون صنایع عمومی وزارت صمت، هادی حبیبی ماچیانی مدیرکل آموزشگاههای آزاد و مشارکتهای مردمی سازمان آموزش فنی و حرفهای و رضا چینی، مدیرعامل گروه کارخانجات آجر نماچین برگزار شد.
شایان ذکر است این گروه صنعتی در زمینه استفاده از فناوری در تولید آجر نمای خشک به عنوان یکی از اصلیترین مصالح ساختمانی به منظور کاهش مصرف انرژی، کاهش وزن ساختمان و کمک به محیط زیست، فعال می باشد.
نظر شما