به گزارش آتیهآنلاین به نقل از وبدا، وزارت بهداشت توصیههایی را برای رعایت موازین بهداشتی در مدارس اعلام کرده که شامل موارد زیر است:
- سرو غذای گرم برای معلمان، دانش آموزان و کارکنان در مدرسه و تردد افراد متفرقه به آبدارخانه مجاز نیست.
- از دست به دست کردن موادغذایی، ساندویچ های خانگی و یا تهیه شده در مدرسه توسط دانش آموزان و یا فروشنده جدا خودداری شود.
- استفاده از مایعات به دانش آموزان بیشتر توصیه شود
- ترجیحا از آبهای آشامیدنی که قبل از مصرف بطری آن شسته شده است، استفاده شود؛ نوشیدن مایعات به اندازه کافی و فراوان کمک به دفع سموم و حفظ ایمنی مناسب بدن میکند.
- درصورت مصرف میوه، باید به طورکامل و براساس اصول بهداشتی شستوشو و پوست آن گرفته و از خرید مواد غذایی فلهای و باز خودداری شود.
- از مصرف یا توزیع هرگونه فراوردههای کنسروی یا فراوری شده مانند سوسیس، کالباس و غیره در مدارس ممانعت شود.
نظر شما