به گزارش آتیه آنلاین، وی اشاره داشت: اگر گفتمان را برای عینیت بخشیدن به یک واژه در نظر بگیریم، گفتمان ابزاری برای مشروعیت سازی و مشروعیت زدایی است.
اکبرپور روشن گفت: تامین اجتماعی و در مجموع یکی از مهجورترین حوزه ها در راستای گفتمان ها است. رویکرد پوپولیستی به صندوق های بیمه ای باعث شده است که بخشی از خواسته های حاکمیتی بر این صندوق ها اعمال شود.
وی اظهار داشت: سن بازنشستگی به جای اینکه متناسب با امید به زندگی افزایش پیداکند در کشورمان برخلاف این موضوع را دنبال و بازنشستگی پیش از موعد را مطرح کرده ایم و باید بازنشستگی را در ارتباط با سالمندی در نظر داشته باشیم.
وی با اشاره به اینکه صندوق های بازنشستگی در حال حاضر ناپایدار هستند و نرخ جایگزینی برای برخی از مستمری بگیران بیشتر از ۱۰۰ شده است و در واقع بازنشستگی به نفع افراد است و این موضوع باعث ترغیب به سمت بازنشستگی افراد را بدنبال خواهد داشت، گفت: نبود سرمایه گذاری های مناسب و مشکلات حکمرانی و برخی مسائل حوزه سن بازنشستگی از عوامل قرارگیری صندوق ها در شرایط بحران هستند.
او در ادامه اظهار داشت: اساسا وجود بیمه های اجتماعی در کشور با امر سیاسی گره خورده است و باید این نکته را مدنظر داشته باشیم که به دلیل ملاحظات سیاسی در جهان شاهد شکل گیری بیمه های اجتماعی بوده ایم و در حال حاضر مسئله سیاسی هم با اصلاحات صندوق های بازنشستگی گره خورده است.
وی با بیان این نکته که دو عامل ائتلاف گروه های مختلف ذینفع و نهادهایی که ترجیحات این گروه ها را تجمیع می کند در واقع دو عامل مورد نیاز برای اصلاحات در صندوق های بیمه اجتماعی است، خاطرنشان کرد: گفتگو و آموزش از شروط اساسی آغاز و انجام اصلاحات صندوق های بازنشستگی است.
نظر شما