تولید خودروی برقی با بدنه‌ای که قابلیت باتری دارد

یک شرکت نوپای فناوری در ایسلند از برنامه‌ریزی برای تولید خودروی برقی پیشرفته‌ای خبر داده که بدنه آن به عنوان باتری عمل می‌کند.

به گزارش آتیه آنلاین، مهر نوشت: در سال ۲۰۱۹ شرکت نانوفناوری نانوم قایقی ساخت که ماگنی نام داشت و باتری آن پوسته‌ای از جنس فیبر کربن بود که بر روی بدنه آن نصب شده بود. سلول‌های باتری یادشده قادر به تولید ۵۰۰ کیلووات ساعت برق بود که در مقایسه با باتری‌های خودروی مدل اس تسلا که می‌توانند ۱۰۰ کیلووات ساعت برق تولید کنند، رقم قابل ملاحظه‌ای محسوب می‌شود.

استفاده از فناوری نانو برای تولید این نوع باتری‌ها وزن و قیمت تمام شده تولید باتری‌های مذکور را به میزان قابل ملاحظه‌ای کاهش می‌دهد. این باتری‌ها در مقایسه با باتری‌های لیتیومی بهره وری بیشتری نیز دارند.

بر اساس این گزارش که به نقل از انگجت نوشته شده: شرکت نانوم قصد دارد فناوری یادشده را برای تولید خودروهایی که باتری بدنه آنها را تشکیل می‌دهد، به کار بگیرد. افزایش جریان برق در چنین باتری‌هایی استهلاک آنها را در درازمدت کاهش می‌دهد و عمر مفیدشان را نیز افزایش می‌دهد. این باتری‌ها برای ۵۰ هزار بار شارژ قابل استفاده هستند و لذا می‌توانند تا ۱۳۷ سال عمر کنند.

فناوری مورد استفاده در این باتری‌ها مشابه با باتری‌های نیکل – آهن است که عمر مفید زیادی دارند. شرکت نانوم صفحات سنگین آهن و نیکل را از این باتری‌ها حذف کرده و نانوذرات آهن و نیکل را جایگزین کرده است. این نانوذرات حرکت یون‌های لیتیوم از الکترود منفی یا آند به سمت الکترود مثبت یا کاتد را تسهیل می‌کنند.

این باتری‌ها علاوه بر سطح خودروها در سطح گوشی‌ها و لپ تاپ ها هم قابل نصب و استفاده هستند و ظرفیت آنها ۵۰ درصد بیشتر از باتری‌های ۱۰۰ تا ۲۰۰ کیلووات ساعتی مورد استفاده در خودروهای برقی امروزی است. نانوم مذاکراتی را برای تولید خودروهایی با چنین باتری‌هایی آغاز کرده، ولی اطلاعات بیشتری در این زمینه منتشر نکرده است.

کد خبر: 12081

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 5 + 4 =