-
روانشناس اجتماعی در گفتوگو با آتیهآنلاین:
داشتن سبک زندگی سالم با خودمراقبتی
بر اساس تعریف سازمان جهانی بهداشت، خودمراقبتی به مجموعه عملکردهایی گفته میشود که هر فرد برای حفظ سلامت جسمی و روانی و پیشگیری از ابتلا به بیماریها و اقدامات درمانی مناسب برای بهبود خود به کار میگیرد. این در حالی است که در صورتی فعالیتهای کاهش استرس، ورزش و خودمراقبتی مؤثر واقع میشود که ابتدا انسان به نیازهای اساسی خود برسد زیرا خودمراقبتی از داشتن یک سبک زندگی سالم آغاز میشود. اهمیت خودمراقبتی، ما رابر آن داشت تا گفتوگویی داشته باشیم با دکتر علی فرجام؛ روانشناس اجتماعی که در پی میآید.
-
تحول در توزیع یارانهها در ایران؛
تشریح شاخصهای جدید دهکبندی یارانهای
توزیع یارانهها به عنوان ابزاری برای حمایت از اقشار کمدرآمد و کاهش فقر، همواره یکی از موضوعات کلیدی در سیاستگذاری اقتصادی کشورها بوده است. در کشور ما، نظام یارانهای با چالشهای متعددی روبهرو است که اصلاح آن میتواند به بهبود وضعیت معیشتی مردم و افزایش عدالت اجتماعی کمک کند. در این گزارش به بررسی چالشهای موجود، ضرورت اصلاحات، راهکارهای پیشنهادی و نتایج احتمالی اصلاحات در نظام یارانهای ایران میپردازیم.
-
تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار؛ کلید رونق تولید و اشتغال
در پی تصویب قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار، دولت چهاردهم گامهای مؤثری در جهت کاهش موانع اداری و تسریع فرآیند راهاندازی کسب و کارها برداشته است. این قانون با هدف کاهش هزینهها و زمان لازم برای دریافت مجوزها، به کارآفرینان این امکان را میدهد که به راحتی و با سرعت بیشتری به فعالیتهای اقتصادی خود بپردازند.
-
تقدیر سازمان ملی بهرهوری از شرکتهای اقتصادی سازمان تأمین اجتماعی
سازمان ملی بهرهوری در آیین رونمایی از کتاب «تأمین اجتماعی در مسیر بهرهوری» که شامل نتایج ارزیابی شرکتهای اقتصادی سازمان تامین اجتماعی است، از اجرای داوطلبانه الگوی ارزیابی بهرهوری در ۱۴۰ شرکت اقتصادی این سازمان تقدیر کرد.
-
معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده؛
توسعه کارآفرینی زنان و حمایت از کسبوکارهای خانگی در دستور کار قرار دارد
معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده در نشست اسکاپ به اهمیت اجرای سیاستهای کلی برنامهٔ هفتم پیشرفت جمهوری اسلامی در زمینه رفع موانع رشد بانوان و افزایش مهارتهای شغلی آنها اشاره کرد و گفت که برنامههایی برای توسعه کارآفرینی زنان و حمایت از کسبوکارهای خانگی در دستور کار قرار دارد.
-
هیچ هتلی در تهران ناایمن نیست
رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران از ارزیابی ایمنی تمامی هتلهای پایتخت خبر داد.
-
شرایط جدید معاملات و واریز وجه اعلام شد
در راستای ارتقای سطح اثربخشی و کارایی نظام مبارزه با پولشویی، وجود تناظر و احراز تطابق فی مابین "تراکنشهای بانکی اشخاص" با "جریان اسناد و اطلاعات مربوط به مبادلات کالاها و خدمات آنها" الزامی است. بر اساس قانون، اشخاص باید وجه معامله را به حساب همان طرف معامله یا قرارداد واریز کنند و از انجام هرگونه تراکنش و معاملات مالی الکترونیکی غیرقابل ردیابی احتراز کنند.
-
کسب رتبه برتر ایجاد اشتغال پایدار در کشور توسط بنیاد برکت
مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام گفت: طبق ارزیابی وزارت تعاون، بنیاد برکت رتبه برتر را در میان سایر دستگاههای کشور از جهت صحتسنجی اشتغال ایجاد شده در سال ۱۴۰۲ کسب کرد.
-
موافقت کمیسیون تلفیق با کاهش ۲۰ درصدی تعرفه واردات خودرو
عضو کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۴ گفت: این کمیسیون کاهش تعرفه واردات خودروهای نو در سال آینده از ۸۰ به ۶۰ درصد را تصویب کرد.
-
فیزیوتراپی اقتصاد با تقویت بخش خصوصی
در سالهای اخیر، اقتصاد ایران با چالشهای متعددی مواجه بوده است. از نوسانات ارزی گرفته تا تحریمها و مشکلات ساختاری، همگی عواملی هستند که باعث ایجاد نگرانی در مورد آینده اقتصادی کشور شدهاند. اما در این میان، یک رویکرد امیدوارکننده و راهبردی وجود دارد که میتواند به بهبود وضعیت اقتصادی کمک کند که آن هم احیا و توسعه استفاده از ظرفیتهای بخش خصوصی است. احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی میگوید: استعارهای مبنی بر نیازمندی اقتصاد ایران به «جراحی» نادرست است و به جای آن، اقتصاد کشور نیازمند «فیزیوتراپی» و تغییر در سبک رفتار است. این بیان، نشاندهنده رویکرد دولت چهاردهم به کاهش تصدیگری در امور اقتصادی است.
-
رئیس مؤسسه کار و تأمین اجتماعی:
همکاری با انجمنهای علمی و دانشگاهی توسعه مییابد
مؤسسه کار و تأمین اجتماعی و انجمن جامعهشناسی ایران تفاهمنامه همکاری مشترکی را با هدف تقویت فعالیتهای پژوهشی در زمینههای تعاون، کار و رفاه اجتماعی به امضا رساندند.
-
ثبت نام سهام برای نوزادان متولد سال ۱۴۰۲ به بعد آغاز شد
ثبتنام برای خرید سهام ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار تومانی نوزادان از امروز در سامانه ملی my.gov.ir آغاز شد.
-
تغییر منابع پرداخت اضافه کار پرستاران
معاون پرستاری وزارت بهداشت از تغییر منابع پرداخت اضافهکار پرستاران خبر داد.
-
رجیستری آیفونهای وارد شده تا ۱۰ روز آینده
به گفته رئیس سازمان توسعه تجارت، تا ۱۰ روز آینده آیفون هایی که تا کنون وارد شدند و امکان رجیستری نداشتند، بدون هزینه اضافهتر و تنها با پرداخت حقوق ورودی مصوب رجیستر میشوند.
-
با افزایش قیمت خودرو رخ داد؛
بازی الاکلنگی دولت و مجلس و تعرفه واردات خودرو
تصمیم دولت برای افزایش قیمت خودروهای داخلی موجب شده نمایندگان مجلس در زمینه کاهش تعرفه واردات خودرو اعلام آمادگی کنند؛ موضوعی که میتوان به نوعی آن را زمینهای برای تقابل مجلس و دولت دانست.
-
۲۰ نوامبر روز جهانی کودک؛
کودکی از دست رفته
روز جهانی کودک که توسط سازمان ملل متحد در سال ۱۹۵۴ بنیانگذاری شد، هر ساله در ۲۰ نوامبر برای ترویج همگرایی بینالمللی، آگاهی از حقوق کودکان و اقدامات برای بهبود رفاه آنها برگزار میشود. همچنین سالگرد تصویب اعلامیه حقوق کودک در سال ۱۹۵۹ و کنوانسیون حقوق کودک در سال ۱۹۸۹ در همین روز است. «به آینده گوش کن» شعار روز جهانی کودک در سال ۲۰۲۴ است. اما با در نظر گرفتن وضعیت اسفناک کودکان در بسیاری از نقاط جهان که درگیر جنگهای ویرانگر و آتش خشونت هستند، آینده برای کودکان چندان امیدوارکننده بهنظر نمیرسد.
-
۱۵ درصد جامعه دچار نوعی معلولیت هستند
رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: ۱۵ درصد جامعه دچار نوعی معلولیت هستند که بزرگترین اقلیت و نیازمندترین افراد در جامعه هستند و اگر به سمت توانمندسازی نروند دچار فقر و دارهای معیشتی (فقر تغذیه)، دار فرصتی( تحصیل، آموزش، مطالعه، ازدواج، فرزندآوری و ...) و دار منزلتی میشوند.
-
در گفتوگو با آتیهآنلاین به مناسبت رونمایی از کتابهای مرجع حوزه نابینایان:
«دایرةالمعارف نابینایی و نابینایان»؛ گنجینه جامع و کاملی از اطلاعات
قائم مقام انجمن نابینایان ایران گفت: دغدغه انعکاس مسائلکلان و عمومی نابینایان و انتقال رویکردهای مدیریتی در سیاستگزاریهای حوزه نابینایان، شوق و انگیزه تألیف کتابهای«دایرةالمعارف نابینایی و نابینایان» و «تجربهگزاری دستاوردهای مدیریتی در جامعه نابینایان» را دوچندان کرد.
-
وزیر کار تأکید کرد:
موزه، مکانی برای درک عمیق تاریخ و تحولات اقتصادی
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی موزهها را ابزار درک عمیقتر تاریخ و تحولات اقتصادی و شغلی دانست و گفت: موزهها نقطه آغازی برای علاقهمندی افراد به مطالعه تاریخ کشورمان است.
-
وزیر کار پیشنهاد کرد:
ایجاد کمیته مشترک برای رفع مشکلات فعالان اقتصادی
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در دیدار با فعالان اقتصادی اتاق بازرگانی تهران پیشنهاد کرد: به منظور رفع گام به گام مشکلات فعالان اقتصادی در حوزه کار و تأمین اجتماعی کمیتهای مشترک میان وزارتخانه و نمایندگان پارلمان بخش خصوصی شکل بگیرد.
-
تقدیر از بهزیستی استان زنجان در سومین جشنواره بین المللی پانتومیم
مسئول روابط عمومی بهزیستی استان زنجان از تقدیر اداره کل بهزیستی در سومین جشنواره بین المللی پانتومیم زنجان توسط مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان خبر داد.
-
کسب رتبه اول کشوری دفتر مشاوره بهزیستی خوزستان
سرپرست معاونت توسعه امور پیشگیری بهزیستی خوزستان از کسب رتبه اول کشوری توسط دفتر مشاوره بهزیستی این استان در بین ۳۱ استان کشور خبر داد.
-
بازدید رئیس بهزیستی چالدران از مرکز اورژانس اجتماعی
رئیس بهزیستی چالدران از مرکز اورژانس اجتماعی ۱۲۳ شهرستان بازدید کرد و مسائل و مشکلات پیش روی پرسنل این مرکز را مورد بررسی قرار داد.
-
کمک سه میلیارد ریالی مدیرکل بهزیستی لرستان به مددجویان شهرستان پلدختـــر
مدیرکل بهزیستی لرستان در دیدار با مددجویان شهرستان پلدختر مبلغ سه میلیارد ریال کمک مالی به آنان پرداخت کرد.
-
برگزاری کارگاه آموزشی ارتباط موثر با نوجوانان در بهزیستی پارسیان استان هرمزگان
کارگاه آموزشی ارتباط موثر با نوجوان و آسیبهای فضای مجازی ویژه والدین به میزبانی بهزیستی پارسیان در استان هرمزگان برگزار شد.
-
تجلیل از ۵۰ کارآفرین برتر شهرستان خلیل آباد
اولین همایش توسعه کارآفرینی و توسعه پایدار با رویکرد ایدههای نو وخلاقانه در مجتمع فرهنگی و هنری ثامنالحجج اداره فرهنگ وارشاد اسلامی خلیل آباد برگزار شد و از ۵۰ کارآفرین برتر این شهرستان تجلیل بهعمل آمد.
-
متخصص پوست و مو در گفتوگو با آتیهآنلاین:
اگزما؛ بیماری پوستی آزار دهنده
اگزما بیماری مزمنی است که سبب خارش، خشکی و التهاب پوست میشود. اگزما به شکلهای گوناگون ظاهر میشود. این در حالی است که ۸۵ درصد افراد مبتلا به اگزما سنی کمتر از ۵ سال دارند. با وجود آنکه عامل دقیق این بیماری شناختهشده نیست، اما احتمالاً عامل ژنتیک و عوامل محیطی در بروز آن نقش دارند. به رغم اینکه این وضعیت درمان قطعی ندارد، انجام مراقبتهای پوستی مانند مرطوب کردن پوست، مصرف داروهای موضعی و حذف محرکها در کنترل علائم آن مؤثر است. اهمیت این بیماری، ما را بر آن داشت تا گفتوگویی داشته باشیم با دکتر ناهید خدابنده؛ متخصص پوست و مو که در پی میآید.
-
متخصص مغز و اعصاب در گفتوگو با آتیهآنلاین:
وقتی دست و پاها نمیگذارند بخوابی
اختلال حرکت متناوب اندامها یا «PLMD» نوعی اختلال خواب است که با حرکات مکرر اندامها مانند پرش بازو یا پا در طول خواب اندامها در طول خواب مشخص میشود. این تنها اختلال حرکتی است که هنگام خواب رخ میدهد. اختلال حرکتی متناوب اندام میتواند در هر مرحله از زندگی رخ دهد. این بیماری بیشتر در میانسالی و بزرگسالی تشخیص داده میشود. این وضعیت معمولاً شامل انقباض، تکان دادن یا خم شدن اندامها در طول خواب و اغلب در دورههای خواب سبک است. این حرکات معمولاً در اندامهای تحتانی مانند لگن، زانو و مچ پا رخ میدهند، اما برخی افراد احتمال دارد حرکتی را در بازوهای خود تجربه کنند. افراد مبتلا به این اختلال معمولاً از وضعیت خود آگاه نیستند و اغلب این نزدیکان آنها هستند که حرکات اندام را گزارش میدهند. اهمیت این بیماری، ما را بر آن داشت تا گفتوگویی داشته باشیم با دکتر بهنام جبه داری؛ متخصص مغز و اعصاب که در پی میآید.
-
بازدید مدیر درمان تامیناجتماعی چهارمحال و بختیاری از پروژههای درمانی استان
با حضور مدیر درمان تامیناجتماعی چهارمحال و بختیاری و معاونین شرکت مشاور خانهسازی ایران از مراکز درمانی در حال ساخت در استان بازدید شد.
-
راهاندازی کلینیک بیناییسنجی در بیمارستان تامین اجتماعی حضرت رسول اکرم(ص) رشت
سرپرست بیمارستان حضرت رسول اکرم(ص) رشت از راهاندازی کلینیک بیناییسنجی در این بیمارستان خبر داد.