فیلم فرود "استقامت" روی مریخ منتشر شد

آژانس فضایی آمریکا(ناسا-NASA) ویدیوی لحظات فرود کاوشگر "استقامت" را بر سطح سیاره سرخ و در منطقه‌ای موسوم به "دهانه جزرو" منتشر کرد.

به گزارش آتیه آنلاین، ایسنا نوشت: با اینکه هنوز روزهای آغازین اقامت مریخ نورد "استقامت"(Perseverance) روی سیاره مریخ است، اما جدیدترین ماموریت ناسا به مریخ تاکنون مأموریتی موفق نشان داده است. ناسا هفته گذشته پس از انتشار عکس از فرود ایمن "استقامت" روی سطح مریخ، اکنون فیلمی از لحظات حساس فرود این کاوشگر را منتشر کرده است.

این فیلم از زمانی شروع می‌شود که "استقامت" در ارتفاع هفت مایلی از سطح مریخ است. در طول این فیلم می‌توان سپر حرارتی این مریخ نورد را مشاهده کرد که در هنگام ورود به جو مریخ از آن محافظت می‌کند.

بر اساس این گزارش که به نقل از انگجت نوشته شده: "استیو جورچیک" از مدیران ناسا در بیانیه‌ای گفت: این ویدیو برای کسانی است که تعجب می‌کنند که چگونه روی مریخ فرود می‌آیید یا چرا این کار بسیار دشوار است یا انجام این کار چقدر جالب است. با این فیلم به پاسخ می‌رسید. "استقامت" تازه شروع به کار کرده است و در حال حاضر برخی از نمادین‌ترین تصاویر تاریخ اکتشافات فضا را برای ما مخابره کرده است. این کاوشگر دارای سطح مهندسی و دقت قابل توجهی در ساخت و پرواز یک وسیله نقلیه به سیاره سرخ است.

این مریخ نورد در طول این فرود همچنین توانست اولین صداها را از مریخ ضبط کند. اگرچه میکروفن "استقامت" در هنگام فرود صدای قابل استفاده‌ای ضبط نکرده است، اما این فایل صدای ۶۰ ثانیه‌ای که مریخ نورد در تاریخ ۲۰ فوریه به زمین مخابره کرده است، شامل چند ثانیه صدای قابل شنیدن باد است.

ناسا جلسات بررسی را به صورت پخش زنده برگزار کرد که در آن مقامات و دانشمندان در مورد فیلم و تصاویری که "استقامت" در چند روز اول فعالیت خود در دهانه "جیزرو"(Jezero) ثبت کرده است، بحث کردند.

ناسا تاکنون بیش از ۳۰ گیگابایت داده از این مریخ نورد جمع آوری کرده است که شامل بیش از ۲۳ هزار تصویر از محل فرود است. امروز می‌توان برخی از این تصاویر خام را در وب‌سایت ناسا مشاهده کرد.

مریخ نورد "استقامت" به دنبال نشانه‌هایی از حیات میکروبی باستانی در این دهانه برخوردی خواهد بود که در گذشته یک دلتا بوده است. این مریخ نورد پس از یافتن مکان‌های امیدوارکننده برای حفاری، نمونه‌هایی را جمع آوری می‌کند. برنامه این است که در سال ۲۰۲۶ مأموریت دیگری برای بازگرداندن این نمونه‌ها به زمین انجام شود.

کد خبر: 9345

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 4 + 2 =