برگزاری جشن بزرگ کارگری با حضور مدیرکل تامین‌اجتماعی کردستان در دیواندره

در سومین روز از گرامیداشت هفته کار و کارگر و با حضور مدیرکل تامین اجتماعی کردستان، جشن بزرگ کارگری و آئین تجلیل از کارگران نمونه در مجتمع تفریحی، گردشگری سپهر تابناک دیواندره برگزار شد.

به گزارش آتیه‌آنلاین به نقل از روابط عمومی اداره کل تامین اجتماعی کردستان، صلاح قریشی در این مراسم که مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان، فرماندار شهرستان دیواندره، تشکلات کارگری و کارفرمایی و جمعی از کارگران واحد های مختلف کارگری حضور داشتند، فرارسیدن این مناسبت ملی را تبریک گفت و افزود: هفته کار و کارگر فرصت مناسبی است که از کارگران زحمت کش که با اعتقاد راسخ و همت والای خود چرخ های صنعت را به گردش در می آورند و کار را عبادت و آن را سرلوحه خود قرار داده تجلیل و قدردانی شود.

وی گفت: کارگران پرچم داران عرصه اقتصاد و سفیران رشد و توسعه اقتصادی و صنعتی هر کشوری هستند و در این راستا هزاران اندیشه خلاق و نو در عرصه تولید و خدمات وجود دارد که رشد و کیفیت تولید و توسعه کشور شاهدی بر این مدعاست .

کد خبر: 79935

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 3 + 12 =