به گزارش آتیهآنلاین به نقل از روابط عمومی مدیریت درمان تامین اجتماعی چهارمحال و بختیاری، مصطفی فلاحی در این نشست ضمن تشریح وضعیت مطالبات و بدهیهای سازمان گفت: تأمین اجتماعی استان مبلغ ۴۳۸ میلیارد تومان از کارفرمایان استان تا پایان سال ۴۰۳ مطالبه داشت که به منظور حمایت و پشتیبانی از نیروهای کار و کارآفرین استان با این موضوع با سعه صدر برخورد کرد. در مقابل مطالبات مراکز درمانی، آزمایشگاهها، رادیولوژی و سایر مراکز پاراکلینیکی غیردانشگاهی، پزشکان ودندانپزشکان، درمانگاهها، مراکز دیالیز و بیمارستانها در استان کمتر از یک چهارم مطالبات و حدود ۱۴۶ میلیارد تومان بوده است.
وی افزود: سازمان تا لحظات پایانی سال ۱۴۰۳ علی رغم سختیهای فراوان توانست مطالبات از سازمان در حوزه دانشگاه را تا پایان دی ماه، داروخانه ها را تا پایان آذر ماه و مراکز طرف قرارداد را تا پایان آبانماه پرداخت کند و مدیریت درمان استان توانست با رایزنی های بسیار با طرفهای قرارداد و داروخانه ها، تنش ناشی از بدهی سازمان را مدیریت کند.
فلاحی در ادامه بیان کرد: مدیریت درمان تامین اجتماعی چهارمحال و بختیاری به عنوان یک بازوی کمکی در حوزه درمان به دانشگاه علوم پزشکی استان عمل می کند.
مدیر درمان تامین اجتماعی چهارمحال و بختیاری همچنین گفت: تعیین و اجرای شاخص های خدمات تشخیصی و درمانی ضروری است و تنها راه موثر برای حمایت از حقوق بیمار خواهد بود؛ از دانشگاه علوم پزشکی استان انتظار می رود با تعیین و اجرای شاخصهای مذکور در این حوزه با جدیت بیشتر عمل کرده و مدیریت درمان را یاری کند.
وی همچنین درباره جذب و نگهداشت پزشک متخصص در استان با دکتر صالحی فر، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی چهارمحال و بختیاری رایزنی کرد.
سازمان تامین اجتماعی در چهارمحال و بختیاری در حوزه درمان در دو بخش درمان مستقیم و غیرمستقیم به بیش از ۵۰۰ هزار نفر بیمه شده استان ارائه خدمت میکند.
در بخش درمان مستقیم، مدیریت درمان تامین اجتماعی چهارمحال و بختیاری با یک بیمارستان با ظرفیت اسمی ١٩٢ تخت و ١٦٦ تخت فعال و پنج مرکز درمانی سرپایی شامل پلی کلینیک تخصصی شهرکرد، پلی کلینیک تخصصی بروجن، درمانگاه تخصصی شهرکرد، درمانگاه تخصصی فارسان، درمانگاه تخصصی لردگان روزانه پاسخگوی به طور متوسط ١٠ هزار بار مراجعه سرپایی و بستری است.
در حوزه درمان مستقیم نیز سالیانه در حدود دو و نیم میلیون مراجعه سرپایی به مراکز درمانی ملکی و ۱۷ هزار بستری در بیمارستان امام علی (ع) انجام می شود؛ در حوزه درمان غیر مستقیم نیز بیش از چهار و نیم میلیون بار مراجعه سرپایی به مراکز طرف قرارداد و ۴۴ هزار مورد بستری در بیمارستانهای دانشگاهی انجام می شود.
نظر شما