بدهی ۱۲۰۰میلیارد تومانی کارفرمایان به تأمین اجتماعی کردستان

مدیرکل تأمین اجتماعی کردستان گفت: با وجود مطالبات ۱۲۰۰میلیارد تومانی تأمین اجتماعی از کارفرمایان، این موضوع تأثیری بر روند خدمت‌رسانی و پرداخت تعهدات سازمان نداشته است.

به گزارش آتیه‌آنلاین به نقل از روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی، صلاح قریشی با اشاره به مطالبات سازمان از کارفرمایان استان گفت: ما در حال حاضر ۶ برابر بدهی خود به مراکز درمانی، از کارفرمایان طلب داریم. درحالی‌که تأمین اجتماعی حدود ۲۰۰ میلیارد تومان به مراکز درمانی طرف قرارداد بدهکار است، میزان مطالبات ما از کارفرمایان استان بیش از ۱۲۰۰ میلیارد تومان است.

وی بر اهمیت پرداخت به‌موقع حق بیمه توسط کارفرمایان تأکید کرد و افزود: پرداخت به‌موقع بدهی‌های کارفرمایان، کمک می‌کند تا تأمین اجتماعی بتواند مطالبات مراکز درمانی و داروخانه‌ها را بدون تأخیر پرداخت کند. این سازمان همیشه در شرایط بحرانی با کارفرمایان همراه بوده و برای حفظ اشتغال در کارگاه‌ها، سخت‌گیری شدیدی در وصول مطالبات معوق اعمال نکرده است.

مدیرکل تأمین اجتماعی کردستان با اشاره به پرداخت تعهدات سازمان در دو حوزه بیمه‌ا ی و درمان افزود: پرداخت تعهدات این اداره کل در حوزه کوتاه مدت شامل غرامت دستمزد بیماری، بارداری، پروتز و اروتز و غیره به میزان ۷۰۳ میلیارد ریال و پرداخت مقرری بیمه بیکاری به مبلغ ۲ هزار و ۴۴۸ میلیارد ریال به ۲ هزار و ۸۳۲ نفر افراد تحت پوشش است که لغایت دی ماه سال جاری این تعهدات انجام شده است.

وی افزود: در بخش تعهدات بلندمدت (حقوق۶۶ هزار و ۹۲۲ نفر مستمری بگیر و بازنشسته ) نیز ماهانه به طور متوسط ۵ هزار و ۴۵۳ میلیارد ریال پرداختی داشته و لغایت دی ماه سالجاری در مجوع ۵۴۵۳۲ میلیارد ریال به این عزیزان پرداخت شده است.

قریشی با تاکید بر اینکه دوام این صندوق بین‌النسلی در گرو وصول مطالبات قانونی و به حق خود است بیان کرد: مجموعه تامین اجتماعی در راستای حفظ و دوام چرخه اقتصاد و تولید و تعامل حداکثری با کارفرمایان از تمامی اهرم های اجرایی خود جهت وصول اقدام نکرده و بیشترین هماهنگی را در گذار از بحران اقتصادی مولدان و کارآفرینان استان داشته است و انتظار دارد آنان نیز با درک بیش از پیش و پرداخت به موقع دیون خود گامی بزرگ در جهت خدمت به بازنشستگان و کارگران عزیز بردارند.

حدود ۵۴ درصد جمعیت شهری استان کردستان از خدمات تامین اجتماعی بهره‌مند هستند؛ از جمعیت یک میلیون و ۷۳۸ هزار نفری استان، بیش از ۷۰۶ هزار نفر تحت پوشش این اداره کل هستند و هدف سازمان در کنار ارتقاء خدمات، افزایش پوشش بیمه ای و ضریب پشتیبان در استان است.

کد خبر: 78620

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 7 + 11 =