به گزارش آتیهآنلاین به نقل از ایرنا، مریم کرمی در مراسم معنوی افطاری شیرخوارگاه و خانه نوباوگان شهید بقا ثمین تاب بهزیستی و موسسه خیریه پرتو مهر یزدان در جمع خبرنگاران، افزود: یکی از وظایف ذاتی بهزیستی حمایت از کودکان بی سرپرست و بدسرپرست است.
وی با بیان اینکه در زمان حاضر پنج مرکز نگهداری کودکان، یک مرکز شیرخوارگاه دولتی، چهار مرکز غیر دولتی به تفکیک سن و جنس کودکان فعالیت می کنند، گفت: کودکان بد سرپرستی که در خانواده نگهداری می شوند خدمات مددکاری و امداد ماهیانه را دریافت میکنند.
مدیرکل بهزیستی استان زنجان یادآور شد:بهترین محل برای نگهداری کودکان خانه و در بین خانوادههاست و سیاست بهزیستی نگهداری کودکان در مراکز نیست بلکه تلاش می شود با در نظر گرفتن مصالح و منافع کودک واگذاری به خانواده ها به خوبی انجام پذیرد.
کرمی بیان کرد: طبق قانون حمایت از کودکان بی سرپرست و بدسرپرست، متقاضیان فرزندخواندگی متعهد می شوند که تمامی هزینه های مربوط به نگهداری، تربیت و تحصیل افراد تحت سرپرستی را تامین کنند.
وی با بیان اینکه خانواده های متقاضی پشت نوبت فرزندپذیری هستند، گفت: در حال حاضر نوزادان در شیرخوارگاه بهزیستی نگهداری می شوند و بیشترین تقاضا برای سرپرستی فرزند از سوی زوجهای فاقد فرزند است.
کرمی درباره نحوه اجرای طرح خانواده میزبان افزود: یکی از راهبردهای بهزیستی خانواده محوری و برنامه ریزی برای حضور فرزندان در خانواده است و تلاش می کنیم که فرزندان تحت حمایت وارد خانواده زیستی یا خویشاوند شوند.
مدیرکل بهزیستی استان زنجان تاکید کرد: بهزیستی کودکان بی سرپرست و بد سرپرست واگذار شده به خانواده های جایگزین را رها نکرده و نظارت خود بر نحوه نگهداری و تحصیل آنها را به صورت دورهای ادامه می دهد.
وی بیان کرد: متقاضیان فرزندپذیری با مراجعه به ادارات بهزیستی شهرستان محل سکونت خود پس از اخذ مشاورههای لازم و آگاهی از شرایط و فرایند فرزندپذیری می توانند به سامانه http://adoption.behzisti.net مراجعه و نسبت به ثبت درخواست خود اقدام کنند.
نظر شما