به گزارش آتیهآنلاین به نقل از ایرنا، مهدی نیک سیرت در این باره افزود: بیش از ۶۱۷ میلیارد تومان کارفرمایان و دستگاه های اجرایی در سطح استان اردبیل به سازمان تامین اجتماعی بدهکار هستند در مقابل مطالبات داروخانه ها، پاراکلینیک ها و سایر مراکز درمانی از سازمان تامین اجتماعی حدود ۲۳۹ میلیارد تومان است که بخش قابل توجهی از این بدهی قبل از پایان سال جاری تسویه خواهد شد.
وی در ادامه با اشاره به قرارداد مدیریت درمان تامین اجتماعی استان اردبیل با بیش از یک هزار مرکز درمانی در سطح استان که به صورت خرید خدمت به بیمهشدگان سازمان، خدمات درمانی ارائه می کنند بیان کرد: مطالبات مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل ( بیمارستانها، داروخانهها، مراکز بهداشت و کلینیکها ) تا پایان آذرماه ۱۴۰۳ با پرداخت بیش از ۵۵۰ میلیارد تومان به طور کامل تسویه شد؛ برای سایر مراکز طرف قرارداد و بخشهای خصوصی در طول سال جاری نیز بیش از ۲۰۰میلیارد تومان پرداخت شده است.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان اردبیل با بیان ابلاغ طرحهای ۲۰ گانه تحولآفرین و توسعهای سازمان تامین اجتماعی توسط مدیرعامل سازمان گفت: طرح پزشک خانواده و نظام ارجاع، طرح پذیرش، رسیدگی و پرداخت الکترونیکی اسناد پزشکی، طرح اصلاح ساختار مدیریتی درمان، طرح چشم انداز تامین اجتماعی نوین ( ۱۴۳۰)، اجرای نظام انتصابات بر مبنای شایسته سالاری ( مدیران آینده ) و طرح رضایت مندی مبتنی بر نظارت مردمی و ارتقاء نظام پاسخگویی از جمله طرح های نوین سازمان تامین اجتماعی هستند که با اجرای آن، موفقیت های چشمگیری نصیب سازمان خواهد شد.
نیکسیرت با قدردانی از حمایتهای مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی و پیگیریهای مستمر استاندار اردبیل در پرداخت مطالبات مراکز درمانی طرف قرارداد، بر تعامل و همکاری با دستگاههای اجرایی، بهویژه دانشگاه علوم پزشکی تأکید کرد. وی همچنین به اقدامات مدیریت درمان استان در ارائه خدمات درمانی مراکز تابعه (درمان مستقیم) و مراکز طرف قرارداد (درمان غیرمستقیم) برای بیمهشدگان اشاره کرد.
استان اردبیل با ۱۲ شهرستان و جمعیتی افزون بر یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر در شمالغربی ایران همجوار با استانهای آذربایجانشرقی، زنجان، گیلان و در همسایگی کشور جمهوری آذربایجان واقع شده است.
۶۲۰ هزار نفر یعنی بیش از ۵۰ درصد جمعیت استان اردبیل تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند.
نظر شما