به گزارش آتیهآنلاین به نقل از روابط عمومی سازمان تأمیناجتماعی، دکتر فریبرز درویش در این جلسه شرایط کنونی و مشکلات ایجاد شده در تأمین نقدینگی مورد نیاز سازمان را تشریح و بر حفظ و صیانت از منابع سازمان تأکید کرد و افزود: سازمان تأمیناجتماعی یک نهاد اقتصادی و اجتماعی است که به صورت درآمد هزینهای مدیریت میشود و از این نظر، هیچ اعتبار و بودجهای از دولت دریافت نمیکند.
وی افزود: مجموع اعتبارات استانی در سال جاری بالغ بر ۵۶۰۰ میلیارد تومان بوده است که بیش از نیمی از آن مربوط به هزینههای موسسات طرف قرارداد در استان است.
درویش با بیان اینکه بخش قابل توجهی از درآمدهای سازمان از محل وصول حقبیمهها تأمین میشود، گفت: سازمان تأمیناجتماعی در دو بخش خدمات بلندمدت مانند بازنشستگی و خدمات کوتاهمدت مانند خدمات درمانی ارائه میکند و در مجموع، سازمان ۱۸ نوع خدمت در شاخههای مختلف به افراد تحت پوشش ارائه میکند که تمامی این خدمات از محل دریافت حقبیمهها تأمین میشود. به همین دلیل، از دستگاهها و کارفرمایان استان مازندران میخواهیم تا پرداخت مطالبات معوق خود را به سازمان ضروری و حیاتی بدانند و آن را در اولویت برنامههای خود قرار دهند.
وی با اشاره به اینکه بر اساس اطلاعات موجود، مجموع طلب سازمان تأمیناجتماعی در استان مازندران ۲۹۵۰ میلیارد تومان است، از شرکای اجتماعی خواست تا در جهت حمایت از افراد تحت پوشش تأمیناجتماعی، پیگیری لازم را برای وصول این مطالبات انجام دهند.
مدیر درمان تأمین اجتماعی مازندران در ادامه گفت: با وجود محدودیتها و چالشهایی که سازمان در تأمین مطالبات خود از کارفرمایان و دولت با آن روبرو است، تاکنون توانسته است بخشی از اسناد رسیدگی شده مراکز دانشگاهی و خصوصی را در راستای پیشبینیهای مدیرعامل سازمان پرداخت کند.
وی تاکید کرد: سازمان تأمیناجتماعی مازندران با وجود چالشهای مالی، تلاش میکند تا بخشی از مطالبات مراکز درمانی را پرداخت کند. با این حال، وصول مطالبات از کارفرمایان و دستگاههای دولتی برای ادامه ارائه خدمات به بیمهشدگان ضروری است. از این رو از تمامی شرکای اجتماعی درخواست میشود؛ در این راستا همکاری لازم را داشته باشند.
نظر شما