به گزارش آتیهآنلاین به نقل از روابط عمومی سازمان تأمیناجتماعی، دکتر مصطفی فلاحی با اشاره به موضوع مطالبات سازمان در سطح کلان، بیان کرد: تأمیناجتماعی استان چهارمحال و بختیاری ۴۳۸ میلیارد تومان از کارفرمایان استان مطالبه دارد که به منظور حمایت و پشتیبانی از نیروهای کار و کارآفرین استان با این موضوع با سعه صدر برخورد میشود. در مقابل مطالبات مراکز درمانی، آزمایشگاهها، رادیولوژی و سایر مراکز پاراکلینیک غیردانشگاهی، پزشکان، دندانپزشکان، درمانگاهها، مراکز دیالیز و بیمارستانها تنها ۱۴۶ میلیارد تومان است.
فلاحی با اشاره به جمعیت بیمهشده این استان، گفت: حدود ۵۰۰ هزار نفر در استان تحت پوشش بیمه تأمیناجتماعی هستند که این رقم معادل ۵۲ درصد از کل جمعیت استان را شامل میشود.
وی افزود: خدمات درمانی این افراد از طریق قرارداد با بیش از ۶۷۰ مرکز درمانی در بخش درمان غیرمستقیم و همچنین یک بیمارستان با ظرفیت ۱۴۹ تخت فعال و ۵ مرکز سرپایی در بخش درمان مستقیم ارائه میشود.
مدیر درمان تأمیناجتماعی چهارمحال و بختیاری با اشاره به آمار مراجعات درمانی در ۹ ماه نخست سال ۱۴۰۳ تصریح کرد: در ۹ ماه امسال بیش از دو میلیون مراجعه به مراکز درمانی سرپایی ملکی و حدود ۱۱ هزار مراجعه بستری به بیمارستان امام علی(ع) در سطح استان انجام شد.
فلاحی به طرحهای در دست اقدام مدیریت درمان در استان اشاره کرد و گفت: مدیریت درمان تأمیناجتماعی استان در دو سال گذشته بیش از ۲۰ هزار متر زمین جهت ساخت پنج مرکز درمانی در شهرستانهای بروجن، شهرکرد، اردل، سامان و شلمزار اختصاص داده است که مراحل ساخت این مراکز آغاز شده و براساس پیشبینیهای صورت گرفته، این مراکز تا هجده ماه آینده به بهره برداری خواهد رسید.
وی همچنین از خرید سیتی اسکن ۳۲ اسلایس و یک دستگاه امآرآی برای اولین بار در استان برای بیمارستان خبر داد و گفت: علاوه برآن، بهروز رسانی تجهیزات پزشکی اتاق عمل از جمله خرید فیکو، آندوویژن و کوزا، سل کانتر، رادیوگرافی سقفی ستونی و...) نیز انجام شده است.
نظر شما