به گزارش آتیهآنلاین به نقل از ایرنا، علی موسوی مدنی با اعلام این خبر افزود: اجرای طرح بیمه فراگیر خانواده ایرانی بهعنوان یکی از این اقدامات حمایتی سازمان تامین اجتماعی است که توانست گروههای مغفول مانده از بیمههای اجتماعی اعم از دانشجویان و زنان خانهدار را تحت حمایت این نهاد بیمهگر قرار دهد.
وی ادامه داد: در این طرح فرزندان خانواده و زنان خانهدار میتوانند با پرداخت مبلغی بهعنوان حق بیمه بهصورت ماهیانه از مزایای تامین اجتماعی بهرهمند شده و زودتر از بقیه به سن بازنشستگی برسند و مستمری دریافت کنند.
مدیرکل تامین اجتماعی قم با بیان اینکه زنان خانهدار و دختران میتوانند از طریق سامانه خدمات غیرحضوری تامیناجتماعی برای بیمه شدن ثبتنام کنند گفت: بیمه زنان خانهدار پیششرط خاصی ندارد و هر کدام از دختران و زنان خانهدار که کمتر از ۵۰ سال سن داشته باشند، میتوانند خود را بیمه کنند.
موسوی مدنی افزود: زنان خانهدار در گذر زمان به انواع و اقسام بیماریها و حوادث دچار میشوند پس داشتن بیمه تامین اجتماعی زنان خانهدار، برای آنها اهمیت ویژهای دارد. افراد میتوانند برای داشتن این بیمه پس از عقد قرارداد از خدمات و مزایای بیمه تامین اجتماعی زنان خانهدار استفاده کنند.
وی بیان کرد: طبق قانون همه اقشار جامعه باید بهنوعی بیمه پایه را داشته باشند تا در آینده از مزایای آن برخوردار شوند که با پرداختی ۱۸ درصد حق بیمه از تعهدات بلندمدت(دریافت مستمری)، فوت و از کارافتادگی این سازمان برخوردار خواهند شد.
مدیرکل تامین اجتماعی قم بر توسعه بیمه زنان سرپرست خانوار و زنان خانهدار قمی تاکید کرد و گفت: این امر باید در جامعه فرهنگسازی شود تا بخشی از جمعیت استان زیر پوشش خدمات بیمهای قرار گیرند.
وی در مورد مزایای بیمه زنان خانوار اضافه کرد: انتخاب نرخ پرداخت حق بیمه و دستمزد مبنای پرداخت حق بیمه و حمایت درمان از ویژگیهای بیمه زنان است و همچنین زنان خانهدار علاوه بر امکان دریافت مستمری بازماندگان به تبع همسر میتوانند بهواسطه بیمهپردازی در قالب بیمه زنان خانهدار و احراز شرایط مقرر بهطور همزمان از مستمری بازنشستگی خود نیز بهرهمند شوند.
۸۶۶ هزار و ۹۰۰ نفر معادل ۶۲ درصد جمعیت استان قم تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند.
نظر شما