به گزارش آتیهآنلاین به نقل از روابط عمومی مدیریت درمان تامین اجتماعی بوشهر، عادل دهدشتی قائممقام مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی به همراه حمید سیاسی نژاد، مدیر درمان تامین اجتماعی استان و اسکندر پاسالار، فرماندار عسلویه از بیمارستان نبی اکرم (ص) بازدید و روند خدمت رسانی در این مرکز درمانی را بررسی کرد.
قائممقام مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی در بازدید از بخش های مختلف این بیمارستان ضمن گفتگو با مراجعین وضعیت ارائه خدمات درمانی، امکانات بیمارستان، چالشهای موجود و نیازهای کادر درمانی و بیماران را مورد بررسی و ارزیابی قرار داد.
دهدشتی از برنامهریزی برای ارتقای سطح خدمات درمانی در بیمارستان نبی اکرم (ص) خبر داد و اعلام کرد: پیگیریهای لازم برای بهبود شرایط درمانی و افزایش حمایتهای تأمین اجتماعی در این منطقه انجام خواهد شد.
وی با تاکید بر ارتقای خدمات درمانی بیمارستان حضرت نبی اکرم(ص)عسلویه بیان کرد: رفع کمبودهای تجهیزاتی، نیروی انسانی و زیرساختهای بیمارستان برای خدمت رسانی بهتر به جامعه هدف در دستور کار است.
فرماندار عسلویه نیز در این بازدید با تأکید بر اهمیت توسعه خدمات درمانی و رفع مشکلات موجود، خواستار حمایت جدی سازمان تأمین اجتماعی برای بهبود وضعیت بیمارستان و افزایش امکانات آن شد.
نظر شما