به گزارش آتیهآنلاین به نقل از ایرنا، علی باقری با بیان این مطلب افزود: این تعاونیها با حدود ۲۰۰ نفر عضو، برای ۱۳۰ نفر اشتغال مستقیم ایجاد کرده است که این امر بیانگر تلاش مستمر برای افزایش ظرفیتهای تولید و اشتغالزایی پایدار در این استان است.
وی بیان کرد: همچنین علاوه بر این، ۹ طرح دیگر نیز توسط دستگاههای مختلف زیرمجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ایام الله دهه مبارک فجر امسال در مازندران به بهرهبرداری خواهد رسید که نقش چشمگیری در توسعه اقتصادی و اجتماعی استان خواهد داشت.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران ادامه داد: طرحهای افتتاحی در دهه فجر امسال در مازندران شامل انواع طرحهای تولیدی و خدماتی است که به منظور حمایت از بخش تعاون و توسعه اشتغال در این استان طراحی شده است و بی شک به عنوان نمادی از رشد و شکوفایی اقتصادی در مسیر تحقق اهداف انقلاب اسلامی محسوب میشود.
وی با بیان اینکه در راستای گرامیداشت پیروزی انقلاب اسلامی و همچنین ارتقای روحیه همبستگی و همدلی، برنامههای مختلفی تدارک دیده شده و به مرور نیز عملیاتی می شود، گفت: با هدف یادآوری اهمیت انقلاب اسلامی و پیروزی مردم ایران در برابر ظلم و استبداد، زنگ انقلاب در واحدهای تولیدی و مراکز تولیدی و صنعتی این استان نواخته خواهد شد.
باقری، دیدار با خانوادههای معظم شهدای کارگری، غبارروبی و عطر افشانی مزار شهدا، بازدید میدانی از واحدهای تولیدی و صنعتی، برپایی میز خدمت در مناطق روستایی و برپایی همایش پیادهروی و ورزش گروهی در واحدهای تولیدی و خانوادههای بزرگ جامعه کار و تلاش استان را از جمله برنامههای در نظر گرفته شده در سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی در مازندران ذکر کرد.
وی با اشاره به برگزاری دورههای آموزشی برای کاهش آسیبهای اجتماعی جامعه کار و تلاش این استان، بیان کرد: در دهه فجر امسال، دورههای آموزشی مختلفی در جهت کاهش آسیبهای اجتماعی و ارتقای آگاهیهای عمومی جامعه کارگری برگزار خواهد شد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران بر لزوم همکاری و همدلی دستگاههای مختلف برای پیشبرد اهداف توسعهای استان تاکید کرد و گفت: دهه فجر امسال فرصتی ارزشمند برای تبیین ارزشها و دستاوردهای بزرگ انقلاب اسلامی در بین اقشار مختلف مردم است و بنا داریم در این ایام نقش مؤثر زنان و مردان مازندرانی را در تحقق اهداف انقلاب اسلامی و پیشبرد اهداف توسعهای را در استان تقویت کنیم.
از مجموع ۱۴ هزار و ۶۳۰ تعاونی تشکیل شده در مازندران، هفت هزار و ۸۰۶ تعاونی در بخشهای مختلف از جمله کشاورزی، صنعتی، خدماتی، تولیدی، توزیعی، مسکن و عمران در مازندران مشغول فعالیت و بقیه غیرفعال و راکد هستند.
تعداد اعضای تعاونیهای فعال استان ۱۲۲ هزار و ۴۰۳ نفر است که در مقایسه با سایر شرکتها، بخش خدمات با ۲ هزار و ۶۹۶، کشاورزی با ۲ هزار و ۱۶۲ و بخش صنعت نیز با یکهزار و ۳۹۷، مسکن با ۳۵۵، تامین نیاز مصرف کنندگان با ۱۹۱ و تامین نیاز تولید کنندگان با ۱۵۲ شرکت، بیشترین تعداد تعاونیهای فعال و ثبت شده را در مازندران تشکیل میدهند.
نظر شما