اجرای پویش «نذر خون» پرسنل بیمارستان تامین اجتماعی شهید قاسم سلیمانی ابهر

جمعی از پرسنل بیمارستان تامین اجتماعی سردار شهید قاسم سلیمانی ابهر به‌مناسبت هفته بصیرت در پویش «نذر خون» شرکت کردند.

به گزارش آتیه‌آنلاین به نقل از روابط‌عمومی مدیریت درمان تامین اجتماعی استان زنجان، جمعی از همکاران بیمارستان شهید سلیمانی ابهر به‌مناسبت سالروز هفته بصیرت با حضور در سازمان انتقال خون شهرستان ابهر با اهدای خون خود امید به زندگی را به بیماران هدیه کردند و با این حضور حمایتی ماندگار را به ثبت رساندند.

پریسا احدی، ریاست بیمارستان سردار شهید سلیمانی در این باره گفت: خانواده بزرگ تامین‌اجتماعی استان زنجان از حامیان اهدای خون هستند و در مناسبت‌های مختلف و فراخوان نیاز به خون، وظیفه خود می دانند که سازمان انتقال خون را یاری رساند.

احدی افزود: از آنجائی‌که اهدای خون نیاز همیشگی است از هم استانی‌ها به ویژه مردم ولایتمدار شهرستان ابهر دعوت می‌کنم تا با اهدای خون مرکز انتقال خون را همراهی کنند.

کد خبر: 77123

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 4 + 8 =